Reissut

Roomaaaaaaaaaa part I

Heipparallaa ja terkkuja Roomasta! :) Kyllä ei ole helppoa olla taas täällä rännän ja tuulen keskellä, kun Roomassa sai heilua ballerinoissa ja kevyissä vaatteissa. Meidän matkaseurueesta kaksi jopa paloi auringossa, sen verran lämpimästi se jo paistoi! :)

Ekana päivänä suunnattiin heti Colosseumille

Vau toi Colosseum on ISO!

Colosseum sisältä

Näkymä Colosseumilta
Palatino

Mandariinipuu :)

Forum Romanum

Forum Romanum

Lähdössä syömään toisena iltana
Fontana Di Trevi
Kun heittää lähteeseen kolikon, niin tulee palaamaan Roomaan jonain päivänä :)

Espanjalaiset portaat

Tässä oli päänähtävyydet, joissa käytiin. Lähinnä raunioita, raunioita ja vielä lisää raunioita :) Ajattelin kulinaristina ja kahvikissana tehdä oman postauksen ruoasta ja juomasta ja tietenkin omansa ”matkamuistoista” kunhan saan ne kuvattua. Varmaankin vaatteet ja kosmetiikka erikseen, niin on joku järki tässä hommassa hahaaa.
Nyt sitten vois vaikka pestä pyykkiä ja purkaa matkalaukun..booooring!

10 vastausta artikkeliin “Roomaaaaaaaaaa part I

 1. Kuulostaa ja näyttää kuvien perusteella ihanalta reissulta! Mikä toi ihana seepratunika on!!!?? AIVAN MAHTAVA!! Olis pakko saada tommonen??! Innolla odotan kuvii ostoksista ja muita päivityksiä :-)

  Tykkää

 2. Hyvä jos näytti ihanalta reissulta, sitten on tunnelma välittynyt oikein :) Valitettavasti seeprakaveri on jo vanha, eli ei löydy enää kaupasta :( On ollut munkin ihan lemppari kesävaate!

  Tykkää

 3. Hippasen eroaa noi Rooman näkymät tosta koti-ikkunan mullistavasta maisemasta.. :D Tulee kauhee matkakuume kun noita kattelee!! Mutta kiva kutenkin saada teidät takasin sieltä, toivottavasti joku veti munkin puolesta hieman viintä! Ja S, toi sun iho on phenomenal!!!

  Tykkää

 4. Voin ilokseni sanoa, että viintä kyllä nautittiin joka ilta! Ja yhtenä päivänä lounaallakin :D Mäkin tässä just mietin, että mihinkäs sitä seuraavaksi lähtisi..Voi kiitos kaunis!! Ihanaa jos näyttää siltä.. täytyy myöntää, että mulla on kyllä vaan hyvät meikit. Tehään sullekin joku päivä niillä, niin huomaat! =)

  Tykkää

 5. Ihania Rooman kuvia! Selkeästi hieno reissu teillä.Saako tähän blogiisi RSS-feediä tilattua. Luen nimittäin blogit Google Readerin kautta, mutta jostain syystä tuossa nettiosoitepalkissa ei ole kohtaa, josta voisi feedin valita.

  Tykkää

 6. Kiitos, oli kyllä mahtava reissu :)Apua, mä oon niin keltanokka tässä bloggailuhommassa, että en edes tiedä mikä on RSS-feed..*punastus* =) Mutta jos jostain saan selville mikä se on/mistä sen saa, niin toki voin sen laittaa!? :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s