Meikkijuttuja · MUS · Shoppailut

Rumat meikkaa

Kävin joulun alla Make up storessa ostamassa..kröhöm..aika ison satsin meikkejä. Ostin muutaman tuotteen kaverilleni, joka ei niin usein liiku kyseisillä hoodeilla. Kaveri sai tuotteensa ja lupasi laittaa tililleni rahat. Kului muutamia päiviä, kävin sitten verkkopankissa ja huomasin kaverin laittaneen maksun meikeistä. Klikkasin tapahtumaa, musta on hauska katsoa minkälaisen viestin ihmiset ovat maksuun liittäneet. Odotin jotain kiitos-tyyppistä ratkaisua, mutta viestikentässä luki: Rumat meikkaa. Putosin niin pahasti, että nauroin ääneen varmaan 10 minuuttia. Tästä lausahduksesta olen repinyt niin monet naurut tämän jälkeenkin. Voi sanoa, että osu ja upposi, aikamoinen meikkifriikki kun olen :)
Mutta mennääs asiaan! Lupasin esitellä eilisen ostoskassini sisällön, joten tässä tuleepi:

Ruby
Bloom

Muutama luomiväri tarttui mukaan. Ruby-sävy on se, jota minulle laitettiin eilen. Käy myös loistavasti poskipunana. Persikkaiseen Bloomiin olin ihastunut jo aiemmin, mulla on joku persikkakausi ilmeisesti meneillään :) Kolmas luomiväri Muffin on loistava jokapaikantuote. Käytän sitä päivittäin luomen pohjustuksessa ja antamassa valoa. Muffinia voi sipaista myös poskiluulle heleyttämään.

Baby
Delight
Mock

Huulituotteista nude rajauskynä ja puna Baby ovat kaverilleni, joka ei eilen päässyt meidän mukaan. Sain mukaan pienen ostoslistan ja valkattiin meikkaajan kanssa hyvät tuotteet (myös luomiväri Muffin on samaiselle kaverille). Mulla on myös itselläni tuo Baby-sävy, ja se on tosi hyvä perus nude. Itselleni ostin hieman vaaleanpunaisemman Delight-punan. Nude-fiilistä, mutta kuitenkin ihan erilainen lopputulos. Mock-kiiltoa (persikkaa tietenkin ;) mulle on laitettu aiemmin Make up storessa, ihana sävy!

Ei se mun meikki tainnutkaan olla kovin värikäs. Ainakaan jos tähän mainoskuvaan vertaa ;) Mukaan sain myös muistilistan, että käytetyt tuotteet eivät unohdu. Make up storeen ei oikein auta mennä sanomaan, että ”mulle laitettiin sellaista sinistä luomiväriä”…niillä on varmaan 15 eri sinisen sävyä :)

Nonni, tässä tän meikkipellen löpinät tällä kertaa =)

6 vastausta artikkeliin “Rumat meikkaa

  1. Ja vähän mä putosin kun näin ton otsikon =) Osu ja uppos. Ja hei, kuullostaa aika päheeltä toi sun kaveris joka noita tiliviestejä sulle kirjoittelee ;)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s