Reissut

Roomaaaaaaaaaa part II

 Meillä osui Rooman hotellivalinta nappiin. Sympaattisen italialaisperheen pitämä viihtyisä ja siisti hotelli sijaitsi hiljaisella sivukadulla, mutta kuitenkin kävelymatkan päässä joka paikasta. Täydellistä! :)

Näkymä hotellin edestä, kadun päässä näkyy Colosseum

Näkymä toiseen suuntaan
Hotellin aamupalalla sai oikeaa cappuccinoa, eikä mitään automaattikamaa :)

Lakritsia ja kookosta

Ei voi muuta sanoa, kuin nam!! Yhtä epäonnista ravintolakeikkaa lukuunottamatta ruoka oli taivaallista, puhumattakaan jäätelöstä ja espressosta… Oli ihanaa syödä ja juoda ajan kanssa ja aina oli aikaa pysähtyä kivaan kuppilaan mokalle..ren-tout-ta-vaa! :)

Äitini on vannoutunut jazz-fani, ja Roomassakin piti tietenkin etsiä elävää musiikkia. Pienten kyselyjen ja etsintöjen jälkeen löydettiinkin aivan meidän hotellin kulman takaa ihana pikkuinen jazz-kuppila, Charity Café. Käytiin siellä yhtenä iltana kuuntelemassa jazzia ja toisena bluesia.

Täti ja mä viimeisen illan blues-tunnelmissa Charity Caféssa :) Tähän on hyvä lopettaa!

5 vastausta artikkeliin “Roomaaaaaaaaaa part II

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s