Ihonhoito · Joulukalenteri · Meikit

Mun joulukalenterit 2017

Nonni ystävät, nyt mä voin jo aika isolla varmuudella sanoa, että mun joulukalenterit ovat tässä! Kuten ehkä tiesitte, haaveilin kovasti monestakin kalenterista, mutta tällä kertaa juuri muuttaneen ja sisustuksensa uusiksi laittaneen naisen budjetti SAID NO. Niin ja onhan tässä tietty sellainenkin juttu kuin Thaimaan reissu, jonne olen lähdössä TÄNÄÄN!! Eli pitäisi olla pakkaamassa, mutta jos mää nyt iiiiiihan äkkiä postaan tän jutun ;)

Fiona tässä hienosti näyttää, miten odotetaan nätisti! Ilme kertoo, että helvetti mamma mäkin haluan joulukalentereita :D


Ihan ekana sain L´ Occitanen joulukalenterin, jonka edelleen (kolmantena jouluna peräkkäin!) vastaanotin suurella innostuksella! Loksun tuotteet ovat itselleni sellaisia ”varmasti hyviä” ja tiedän, että täältä jää varmastikin 99% tuotteita omaan käyttööni. Joskin tiedän, että pikkusiskoni kyllä kyttää, liikenisikö hänelle jotain ;)

L´ Occitanen kalentereita saa merkin omista myymälöistä, Stockalta ja Sokokselta.


Seuraava iloinen kalenteriylläri oli Essence! Tämän suhteen olen aivan vilpittömän utelias! Essencehän on varmasti markkinoiden edullisimpia kosmetiikkakalentereita ellei edullisin, joten odotan innolla, onko edullisesta hinnasta huolimatta kalenterin sisältö kohdillaan :) Tokihan merkki on naurettavan halpa noin muutenkin.

Essenceä ei käsitykseni mukaan saa (Suomesta) netistä tilattua, mutta Cittareista, Tokmanneista, Halpa-Halleista, Carlsonilta, Kärkkäiseltä, Tuurista ja Minimanista voi hyvällä tuurilla löytää! Itse suuntaisin Eastonin Citymarketiin, koska huhu kertoo, että sinne olisi ainakin tulossa :) Hinta on jotain 25 euron luokkaa.

Ja sitten se tämän vuoden iiiiiiiiih <3 Eli Kiehl`sin joulukalenteri!! Tämän sisältö ihan jännittää :D En tosiaan ole eksynyt merkin pisteelle aikoihin, vaikka olen Kiehl` siltä superhyviä tuotteita aiemmin löytänytkin! Ihana jälleennäkeminen siis tiedossa :)

Kalenteri tulee myyntiin ainakin Helsingin keskustan Stockmannille ja tiedän siellä olevan ihan jonotuslistan! Eli sinne kipin kapin, mikäli tämä yllättävän edullinen (69 €) kalenteri kiinnostaa ^_^

Season` s Greetings, toteaa Benkku ja kysyy, mikä kalenteri sulla on tänä vuonna? :)

Kalenterit saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Mun joulukalenterit 2017

 1. essenceä saa Pretty.fi:stä :) mulla on tuo L`occitane ja elevenin kalenteri joka on sikaiso! Odotan kyllä molempien avaamista innolla <3 vielä jäi vaivaamaan Body Shopin kalenteri, saas nyt nähdä vieläkö innostuu…

  Tykkää

 2. LF:n boksi odottelee vaatehuoneen nurkassa ja huhuilee mulle… Elevenin järkäleen olisin tilannut, mutta ihan aamusta ei sitä vielä ollut myynnissä ja illasta se oli jo mennyt. ☹️ Ensi vuonna uusiksi! Onneksi sain aluekoodilla LF-boksin kautta, niin tuo sitten valikoitui! Tuo Kiehls on varmasti kiva, pitääkin kipitellä katsomaan! 😊
  Awww, kun ihania nuo sinun hurtat, sanoo koirakuumeinen Ohmy

  Tykkää

 3. Toivottavasti Essence on parempi kuin viime vuonna. Mä olin joinakin päivinä todella pettynyt pakettikortteihin yms.

  Tänä vuonna mä olin jo päättänyt hankkia Cliniquen kalenterin, en tosin tiedä oliko sitä Suomeen tulossa, mutta toisin meni. I love me -messuilta tarttui matkaan Joikin kalenteri, joka on iso ja kaunis. Syynäsin toki sisällönkin pikaisesti, mutta ole jo autuaasti unohtanut sen. Mulla on siis kokemusta ainoastaan Joikin kynttilöistä, mutta muitakin tuotteita oon tutkinut monesti Tallinnan Kaubamajassa. En vaan oo ikinä osannu päättää mitä haluun testaa, niin hyllyyn on jäänyt :D Mutta nyt kalenteri oli messutarjouksessa 75e, niin pakko se oli ostaa :) :)

  Ihanaa lomaa, nauti lämmöstä ja auringosta :)

  Tykkää

  1. Clinique taisi juuri tänään tulla ainakin Stockalle :) Toivotaan, että tykkäät Joikista ja että Essencessä ei olis kamalasti krääsää! Pakettikortit tulisi tosin kyllä käyttöön :D

   Kiitos kovasti! Täällä juuri tilasin Huonepalvelusta ruokaa niin voin laiskotella oikein olan takaa ;)

   Tykkää

 4. Ensin ostin Essencen, sitten en voinut vastustaa Eleveniä ja nyt sain vähän vahingossa Lumenen kalenterin töiden kautta niin, ettei itselle jäänyt maksettavaa kuin n. 35€, joten eihän sitä voinut vastustaa. 😅 Ihan superihanaa, en malta odottaa joulukuuta! Lisäksi toki suklaakalenteri. 😄

  Tykkää

  1. MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ 35 e!!!!! No nyt oon kade ja olisin myös todellakin IHAN VAHINGOSSA ostanut <3 <3

   Mäkin haluaisin Lakridsin, Chjokon tai teekalenterin vielä… ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s