MAC · Meikit · Meikkipohjat · Peitevoiteet

Maailman paras peitevoide tummille silmänalusille!

Mä olin alkamassa kirjoittaa yhteispostausta tuotteista, jolla saa takuuvarmasti peittoon niin näpyt, tummat silmänaluset kuin muutkin ihon virheet. Sitten otinkin vähän takapakkia ja päätin, että tämä tuote ansaitsee kyllä ensin ihan oman postauksensa. Kyseessä on nimittäin omasta mielestäni vaatimattomasti maailman paras tummien silmienalusten peittäjä eli MAC Pro Longwear Concealer*.

Olin käyttänyt tätä jo ainakin kaksi purkkia, kunnes ruoho jälleen kerran näytti vihreämmältä aidan toisella puolella. Halusin kokeilla puikkomaisia Benefitin Fake Upia ja Dermadlendin Stick Correcteuria sekä voidemaiselta puolelta Diego Dalla Palman Lifting Effect Fluid Concealeria ja Clarinsin Instant Concealeria. Ihan vaan kuulkaa huomatakseni, että mikään ei yksinkertaisesti vedä vertoja tälle MACin ihmetuotteelle. Mulla on useimmiten tosi tummat silmänaluset, ja useimmissa neste-/voidemaisissa peitevoiteissa eivät yksinkertaisesti riitä tehot tummuuden häivyttämiseksi mieleiselleni tasolle. Puikkomaiset peittarit, varsinkin tuo Dermablendin, peittävät hyvin, mutta kasaantuvat rumasti silmänalusihon juonteisiin, vaikka tekisin mitä.

Ja älkää käsittäkö väärin, jokainen ylempänä mainitsemistani tuotteita oli hyvä! Mutta Pro Longwear Concealerin koostumus vaan on täydellinen. Se peittää uskomattoman hyvin, pysyy juuri siinä, mihin sitä on levittänyt, eikä korosta silmänympärysihon kuivuutta tai juonteita. Siis jos sellaisia olisi ahahaaa hahaa. Nyt käytössäni oleva sävy on NW20, eli hieman punapohjainen sävy, joka peittää sinisyyttä hyvin. Luulen, että NW25 voisi myös mennä minulle. Ja valinnanvaraa näissä sävyissä todella löytyy!

Pro Longwear Concealer on myös siitä tosi hyvä tuote, että sillä voi tarpeen mukaan häivyttää myös näppyjä tai ihon punoitusta. Monet kokeilemani peitetuotteet sopivat hyvin vain jompaan kumpaan, silmänalusille tai muualle kasvoihin. Mutta tästä päästäänkin tuotteen ainoaan miinuspuoleen. Nimittäin pumppumekanismissa olisi todellakin tuotekehittelyn paikka. Peitevoidetta tarvitsee ihan pienen tipan, mutta pumppu annostelee kämmenselälle lähes aina vähintään tuplamäärän. Kovin riittoisaa tämä ei siis ole, mutta annan tämän miinuksen anteeksi täydellisen lopputuloksen takia :)

Tässä kuvassa näkyy peitevoide in action. Silmänalusilla ei sen lisäksi ole valokynää tai muutakaan, ainoastaan pieni huiskaus irtopuuteria kiinnitykseksi.

Oliko tämä teille tuttu tuote? Ja käsi ylös jos joku EI pidä tästä, en nimittäin usko, että sellainen olisi mahdollista ;D MACiä voi ostaa Stockmannilta ja heidän verkkokaupastaan* :)

* Affiliate-linkki.

28 vastausta artikkeliin “Maailman paras peitevoide tummille silmänalusille!

 1. Kiitos katsauksesta! Itse voin sanoa, että olen löytänyt erinomaisia peitevoiteita, mm. LA Girl on esitelty blogissani, ja se on superedullinen. Trish McEvoyn concealer on mielestäni ihan parhautta, mutta viimeaikoina on ilmennyt yksi kilpailija sille. Lisää blogissani.

  Tykkää

 2. Joo! Kyllä! Kohta on ostettava uus pullo, en ole minäkään löytänyt toimivampaa peitevoidetta kun tämä :) Pysyy just siellä mihin sen laittaa, mulla karkaa monet peiteaineet silmänalusilta. Pumppu antaa tosiaan kerralla liikaa MUTTA just oikean määrän silloin harvoin kun sekotan tätä kosteusvoiteeseen ja käytän koko naamalle! Toimii siihenkin!

  Tykkää

  1. En laita, eli teen tosta peitevoiteesta joskus meikkivoiteen päivävoiteeseen sekotettuna! Kannattaa joskus kokeilla, jos toimii omalla iholla niin viikonloppumatkan meikit saa aika pienesti pakattua mukaan ;)

   Tykkää

 3. Äh, mun on ehkä pakko ostaa tää. Vaikka se mun just ostama peitevoide on tosi hyvä. Oisin kerran tän jo ostanutkin, mutta eipä myyjät palvelleet. Ja sit kun sitä ainetta tulee kerrallaan niin paljon. :o

  Tykkää

  1. No niin sitä tulee. Mutta mulla kyllä yleensä riittää muuallakin peitettävää, että harvoin se ylimääräinen ihan hukkaan menee ;)

   Tykkää

 4. Ääää, mä olen aina hehkuttanut Helena Rubinsteinin Magic Concealeria, mutta tämäkin kyllä kiinnostais tooosi paljon. Ostoslistalla on :)

  Tykkää

  1. Mulla on takaraivossa pieni tykytys, että juuri HR:n ja Diorin peiteaineita pitäisi vielä kokeilla… Hitsi, kun ihminen voi olla tyhymä, aina pitää saada kaikki itse kokeilla, ennen kuin voi olla tyytyväinen ;D

   Tykkää

 5. Melkein ostin tän jo,ja sit aivopierun saattelemana ostinkin toisen MACin peiteaineen, Select Cover upin. Ihan kiva,mutta luulen että häviää tälle. Mun silmän aluset on sitä luokkaa että ne suorastaan huutaa tätä!

  Tykkää

  1. :D Onkohan Select Cover Up sitten vähän kevyemmin peittävä? Pysyykö kuitenkin koko päivän? Ja sama täällä, mä näytän välillä ihan KUOLLEELTA, joten järeät keinot on pakko pitää käytössä ;)

   Tykkää

  1. Mä oon kuullut ihmisten yrittäneen vaikka mitä tän pakkauksen kanssa, mutta ilmeisesti vähän haastavaa on… Ja selvä, yritän johonkin väliin saada ennen- ja jälkeen-kuvat ;)

   Tykkää

 6. Kiitos vinkistä! Luulen, että mun on annettava tälle mahdollisuus ;) Olen tähän saakka luottanut Helena Rubinsteinin Magic Concealeriin, mutta taitaapi saada Helena haastajan ;D

  Tykkää

  1. Mä oon kuullut hyvää tuosta Helenasta! Ehkäpä se on mun seuraava syrjähyppy, koska itseni tuntien viimeistään parin MAC-pullon jälkeen haluan kokeilla, jos sittenkin joku muu tuote olisi vielä parempi ;)

   Tykkää

  1. Joo! Mullakin onnistuu minipainallus välillä! Välillä taas tulee ihan hervoton määrä, vaikka miten minipainaisin :P Mutta en jaksa ottaa siitä ressiä, tää on niin hyvää, että pumppu on hyvä vaan ja elää omaa elämäänsä :D

   Tykkää

 7. Mulla tämäkin valitettavasti korostaa silmänalusten kuivuutta. :( Muuten on kyllä kiva tuote, mulla ei vaan toimi vaikka tekisi mitä.

  Tykkää

  1. Voi ei! Niin se tosiaan valitettavasti on, että mikään tuote ei toimi kaikilla :( Oletko löytänyt jonkin toisen tuotteen, joka on sinulle tarpeeksi kosteuttava, mutta peittää kuitenkin hyvin?

   Tykkää

 8. Onko peiteaine tukkinut ihohuokosia muilla? Pari viikkoa sitten aloin käyttämään tätä ja rakastuin ihan mutta finnit tuntuvat pahenevan:( Vihdoinkin kun löysi oikeasti pysyvät peitevoiteen:/

  Tykkää

  1. No voih :/ Mä käytän tätä enimmäkseen silmänalusille, mutta en ole muualle levitettyäkään kyllä huomannut mitään tukkeutumisia. Tosi harmi, jos sulla ihon kenkkuilu johtuu tästä!

   Tykkää

 9. Sain itse ko. putelin ostaessani Turun Stokkan Mac-pisteen myyjältä kylkiäisinä pienen tyhjän ja kannella varustetun näytepurkin. Hän sanoi, että kannattaa puristaa peiteaine pikkupurkkiin, siis se yksi pumppaus, juuri sen takia kun sitä tulee aina liikaan. Yhdestä pumppauksesta, jonka laita tyhjän purkin pohjalle, meikkaan lähes koko viikon. Kiitos hyvälle myyjälle tästä vinkistä.

  Tykkää

 10. Suht vanha postaus, mut kommentoin silti :D

  Vinkkinä vaan, et kantsii hakea vaikka Stockalta sellanen pikkunen näytepurkki, johon pumppaa tota peitevoidetta. Ei mene yhtään voidetta hukkaan kun pelkästään jo siitä purkista riittää moneen käyttökertaan :)

  Tykkää

  1. No hei niinpä, vanha postaus kuin mikä, mutta silti keikkuu tuolla luetuimmissa aina vaan.. :)

   Kiitos, tuo on hyvä vinkki! Itselläni on (tällä hetkellä) sen verran paljon peitettävää naamassa, että saan hyvin käytettyä sen, mitä silmänalusiholta jää ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s