Alorée · Bakel · Born To Bio · Dr. Hauschka · Hiukset · Ihonhoito · KC · Luonnonkosmetiikka · Lush · MAC · Meikit · philosophy · Rock Your Hair · Sally Hansen · Sephora · Supermood · The Body Shop

Kesäkuun tyhjentyneet purkit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apuaaaaa, heinäkuu lähenee loppuaan ja mulla on vielä kesäkuun tyhjentyneet purkitkin raportoimatta. Äkkiä tuumasta toimeen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Supermood Beauty Sleep Youth Restoring Eye Serum*
Tykkäsin ihan sikana, postaus löytyy täältä. Voisin helposti ostaa lisää!

Philosophy Purity Made Simple*
Postaus. Yleensä en tykkää puhdistusmaidoista, mutta tämä oli tarpeeksi paksua makuuni. Käytin tätä enimmäkseen niinä iltoina kun kävin suihkussa, koska tällä saa kätevästi yhdellä tuotteella meikit veks ja ihon puhtaaksi. Viimeistelin tosin puhdistuksen vielä misellivedellä ;) Mulla on pari muuta vastaavaa tuotetta odottamassa, muuten voisin hyvin ostaa tätä lisääkin.

Born To Bio Arganöljy
Postaus. Tuoksu ei ole mitä parhain, mutta tehoja löytyy. Öljy käy niin kasvoille kuin vartalollekin. Itse käytin tätä enimmäkseen käsien kosteutukseen. Erinomainen hinta-laatusuhde!

Philosophy Time in a Bottle
Seerumi, joka sekoitetaan itse aktivaattorista ja seerumipohjasta. Ihan perushyvä kosteuttava seerumi, mutta en kyllä huomannut kasvoistani lähteneen vuosia pois ;)

Bakel Cool Eyes
Yleensä en kirjoittele pussinäytteistä, mutta tämä oli niin kiva tuote, että teen poikkeuksen :) Ihanan virkistävä ja viilentävä silmänympärysvoide, joka oli ihan älyttömän hyvä aamuherättäjä! Tätä haluaisin täysikokoisen purkin, mutta n. 100 euron hinta saa jarruttelemaan ja odottamaan parempaa rahatilannetta.

Alorée Fresh Purifier
Luonnonkosmetiikan misellivesi, jota olen tätä ennen käyttänyt jo pari pikkupurkkia. Puhdistaa hyvin, mutta ei kuivata ihoa yhtään. Tällä hetkellä käytössäni on Garnierin sekaiholle tarkoitettu miselli, joka on kyllä tosi hyvä, mutta voi olla, että sen jälkeen palaan Aloréehen. Käytän misellivettä päivittäin aamuisin korvaamaan vesipesun (ainakin syksyllä ja talvella kun iho kuivuu vesipesusta).

Dr. Hauschka Night Serum*
Tämä oli kummallinen tuote. Hauskalainen tapahan on jättää laittamatta iholle voiteita tai seerumeita yöksi, joten tämä lanseeraus oli aika iso juttu heiltä. Ehkä jotenkin odotin liikoja, mutta mun mielestä tämä oli ihan normi kosteuttava seerumi. Vieläpä sillä erotuksella, että pelkkä seerumi sai ihon kiristelemään ja tuntumaan tosi kuivalta! Pariin öljytippaan sekoitettuna sen sijaan Night Serum toimi loistavasti. Outo. En ostaisi lisää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lush Ro`s Argan Body Conditioner
Postaus. Rakastan tätä! Kaikkien pitäisi käyttää tätä! En halua olla ilman, enkä olekaan, kaapista löytyy lisää :)

Victoria`s Secret Hello Darling Hand and Body Cream
Nyt on pakko myöntää, että tätä oli puoli pulloa mennyt kaapissani vanhaksi :( Jostain syystä alussa hehkuttamani tuoksu ei miellyttänytkään, ja muutenkin koko Victoria`s Secretistä on mennyt vähän maku. Ei alusvaatteista, mutta tuoksuista. Ehkä olen vain liian vanha näille :D

Sephora Strawberry Creamy Body Wash
Tykkään Sephoran omista suihkuvoiteista ihan simona <3 Ostin jo mustikan tuoksuisen kaverin tämän seuraajaksi. Ihania tuoksuja ovat myös mm. kookos ja mango, mutta kyllä tämä mansikka on kaikkein paras.

Greenland Apple Body & Massage Oil
LivBoxista tullut öljy, jossa tuoksu tökki aika pahasti. Käytin jalkoihin, enkä kyllä ostaisi lisää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lush Hair Doctor Pre-Wash Scalp & Hair Conditioner
Mulla kuivuu päänahka aina talvisin ja näköjään nykyisin myös siitepölyaikana. Olin ihan neuvoton asian suhteen ja ostin Hair Doctor -naamion kokeiluun. Naamio sinänsä oli tosi kiva, se tuntui mukavan viileältä ja jätti hiukset aivan SAIRAAN pehmeiksi. Mutta päänahan temppuiluun siitä ei ollut kuin lyhytaikainen eli saman illan kestävä apu. Kyllä edelleen suosittelen ACOn päänahkageeliä kaikille kutisevan kuivasta päänahasta kärsiville, se on ihan parasta!

Rock Your Hair Big Hair Powder*
Postaus. Tosi hyvä hiuspuuteri, jossa on hyvä tuoksu. Nyt olen tykästynyt kuitenkin enemmän Osis+ Dust It Flex -puuteriin, koska siitä ei jää yhtään sellaista tahmeaa tunnetta hiukseen.

KC Colourmask Paint Pinkadelic
Postaus. Ei tästä kovin paljon apua pinkkiin päähäni ollut, värjäystehot olivat miedot ja purkista riitti vain kolmeen käyttäkertaan (eli yli 5 euroa per kerta…).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Body Shop Glazed Apple Hand Cream
Viime joulun kokoelman käsivoide loppui ja onneksi, koska haju alkoi jo tympiä ;) Ihana kyllä noin muuten, niin kuin merkin käsivoiteet yleensäkin!

Sally Hansen kynsinauhavoide*
Tämä oli kivan näköistä (vihreä spiraalikuvio) ja tosi kosteuttavaa. Harmi vaan, että tämän pitää tuoksua vesimelonille, joka kosmetiikassa on mulle no-no. Ostaisin lisää, jos tätä olisi toisen tuoksuisena.

Diptyque Eau Rose Hand Lotion
Thaimaan kynttiläostosten kylkiäisenä saatu käsivoidenäyte, josta kyllä tykkäsin. Kovin moneen kertaan ei arvioitavaa riittänyt, mutta tuoksu oli taattua varmaa Diptyqueta <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAC Eye Brows Fling
Täydellinen kulmakynä vaaleille, jotka eivät halua yhtään lämmintä vivahdetta kulmiinsa. Ainoa miinus on se, että tätä ei (ainakaan joka paikassa) hyväksytä Back 2 MAC -palautukseen, ja näitä mulla just tietenkin loppuu aika usein.

MAC Masterpiece Foundation
Otin tästä meikkivoiteesta erillisen kuvan ennen sen palauttamista MACille, mutta tietenkään en enää löydä sitä. Haluan kuitenkin omistaa tälle sanasen, koska kyseessä oli todellinen luottomeikkivoiteeni. Se levittyi Beauty Blenderillä ohuelti, tasoitti ihon pintaa loistavasti ja pysyi pettämättömästi. Talvella tämä oli hieman liian kuivattavaa kasvoilleni, mutta kosteuttavan primerin ja öljytipan kanssa toimi silloinkin. Voisin ostaa lisää, mutta luulen, että haluan testata jotain muuta MACin meikkivoidetta seuraavaksi. Plus olen jo löytänyt ohuen, peittävän ja kestävän meikkivoiteen :)

Huhhuh phuuh, sellaisia tällä kertaa! Samanmielisiä hymähdyksiä, soraääniä? :)

* Tuotteet saatu blogin kautta.

19 vastausta artikkeliin “Kesäkuun tyhjentyneet purkit

 1. No voi jessus tota Bakelia. Mäkin tykästyin tosi kovaa tuohon näytteeseen, enkä ollut vielä uskaltanut tsekata täysikokoisen hintaa. Ihan hyvä vaan, jos oisin juonut kahvia, niin väärään kurkkuun olisi mennyt tota hintaa lukiessa : DD

  Tykkää

  1. Ai niin, ja lisäks se rulla siinä ei toimi yhtään, eli sitä joutuu pursottamaan sivuilta ulos jollon se pruikkii liikaa. Äääääääh.

   Tykkää

  2. :P Musta se tuntui ihanalta! Ja ajattelin, että se rulla on just tosi kätevä. Toivottavasti sun yksilössä vaan on joku fiba, ettei ne kaikki oo tollasia!

   Tykkää

 2. Ei liity tähän mitenkään mutta sain nyt sen Stripteasen ja tää on kyllä ihan Pariisituoksu! Muistan kun googletin montmartressa että missähän olis Saben putiikki mutta ei muka löytynyt. No nyt on sitten :) ehkä löydän sen vielä sieltä ja ostan lisää!

  Tykkää

 3. Oon samaa mieltä tuosta livboxista tulleesta hierontaöljystä! Se tuoksu ei ollut lainkaan omena, vaan jotain aivan muuta. En pystynyt käyttämään koko tuotetta.

  Tykkää

 4. Aloreen misellivesi on ihana!! Muistelisin että mä tykkäsin Greenlandin tuoksusta, vai muistankohan sitten väärin. Kyllä mä luulen että tykkäsin! :)

  Tykkää

 5. Mulla on Victoria’s Secretiltä toi Hand & Body Cream tuoksussa Mango Temptation (Mango & Hibiscus) ja se on ehkä paras tuoksu missään voiteessa ikinä! Niiiin huumaava! Ja tietenkään sitä ei enää löydy laivalta :/ Saman tuoksuperheen suihkeet ja muut voiteet ei oo yhtä hyvän tuoksusia :D

  Tykkää

 6. Hei Salla, kiitos tuhannesti siitä kun taannoin vinkkasit Terre d’Ocin kaktusviikunaseerumista, se on ihan mielettömän hyvä! Tämä on toka kerta kun seuraan sun vinkkiä ja ostan jotakin joka on mun tavallisen hintahaarukkani ulkopuolella, ja molemmat on olleet hintansa väärtejä, siis selvästi tavallisesta poikkeavia :) Yleensä kun kalliit eivät ole sen ihmeellisempiä, mutta ilmeisesti sä et ylistä turhaan tuotteita jotka oikeesti on vain keskinkertaisia mutta nätissä pakkauksessa. Tai sit sulla on vain sama voidemaku kuin mulla :D

  Tykkää

  1. Vitsi, tämän kommentin lukeminen sai mut niin hyvälle mielelle ettet uskokaan! Tällainen on ihan parasta kiitosta blogin pitämisestä <3 Kiitos tosi paljon, että jaksoit tulla "raportoimaan". Ja mä luulen, että meillä on sama voidemaku, mutta kyllä mä pyrin ihan 100% rehellisyyteen tuotteita arvioidessani eli siihen voi kyllä luottaa myös :)

   Tykkää

 7. KIITOS Milky Soap -vinkistä! Oon miettinyt, että onko Sensailla varsinaisen puhdistusmaidon lisäksi minkäänmoista, vähän kosteuttavampaa mutta vaahtoavaa putsaria. Creamy Soap on ihana, mutta mun on vaan tunnustettava että kaikki vaahtomaiset ja geeliputsarit on mulle liian tujuja :'(

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s