Lifestyle

Tuskan parahdus eli muutto

Ne, jotka odottivat hehkutuspostausta itsestään järjestyneestä uudesta siististä kodista joutuvat ikävä kyllä pettymään. Tää on ollut vielä pahempaa kuin luulin :D

Jos kuitenkin jätetään vähemmälle muuttoa edeltänyt valkoisen sijaan vihreäksi maalattu huone ja totaalinen ajan kesken loppuminen ja mennään suoraan muuttopäivään! Kamojen pakkaaminen oli ollut tuskaisen hidasta jaloissa pyörivien neljän koiran takia ja olin ihan vaiheessa vielä muuttopäivän aamunakin. Viimeistään silloin kävi selväksi, että muuttolaatikot tulevat loppumaan rumasti kesken. Tähän liittyy yllättävä huomio siitä, että mulla on TODELLA monet kengät :D Rouhin sen, mitä pystyin ja olin jotenkuten valmiina muuttomiesten saapuessa. Juttelin siinä naapurin kanssa siitä, miten inhaa varmaan on kantaa kaikki mun kamat neljänteen kerrokseen ilman hissiä, kunnes näin muuttomiesten naamoista, että nyt oli jotain vialla. Heillä oli, 50-50 mun ja firman moka, sellainen tieto, että mun uusi asunto on katutasossa. Mä olin ihan paskana, että ei ole totta ja pelkäsin, että muuttomiehet toteavat, että heillä ei riitä aika ja homma jää kesken. No onneksi he homman hoitivat, mutta toki paljon mojovammalla laskulla kuin mihin olin tarjouksen perusteella varautunut.

Oli henkisesti ihan syvältä jättää (onneksi pieni) osa tavaroista vanhaan kämppään. Siellä ne nyt sitten mua vielä odottaa. Uudessa kämpässä alettiin isän kanssa virittää tv:tä huomataksemme, että olin tietenkin unohtanut kaukosäätimen vanhaan kämppään. Ok, ei rentoutumista telkkarin ääressä. Ja vitsi muuten miten kivan näköinen tuo seinä tv:n takana.

Olin ihan unohtanut, miten huonosti voi pahimmillaan nukkua! Inhottava tunne kun on kuolemanväsynyt, mutta ei vaan saa unta. Uusi sänky ei ole tuntunut yhtään hyvältä ja kylmäkin on. Koirat ovat olleet ihan sekaisin ja seurasivat ekan vuorokauden mua kuin hai laivaa. Sänkyyn ne eivät ole tulleet nukkumaan, vaikka yleensä Benkku ei missään muualla olekaan. Uusi sänky taitaa tuntua liian korkealta hypättäväksi tai sitten pitää olla olkkarissa pitämässä vahtia.

Finkku on alkanut heti sisustaa. Tää on kumminkin pientä verrattuna siihen riemuun, että Benkulla pamahti toissayönä kunnon ripuli päälle. Pääsee aamulla kuuraamaan oikein urakalla paskaa samalla kun näkee, miten parin metrin päässä Fiona pissaa sun uudelle matolle. Vihdoin sitten pääsin itse vessaan ja makuuhuoneeseen vaihtamaan pois yövaatteita. Olin laittamassa makkarin ovea kiinni kun mulla jäi kahva käteen :D Ai kun kiva!


Pirulainen.

En oo saanut purettua vielä juuri mitään ja täällä on ihan kaaos. Ja täällä muuten kosmebloggaaja pesee kroppansa shampoolla, koska en tiedä, missä mun suihkugeelit on. Ja olin eilen ekaa kertaa elämässäni Helsingin keskustassa ihan ilman meikkiä, hah. Lämmin ruoka on kaukainen muisto, koska uuni ja liesi täällä on ihan liian fancyt mulle, ei ole ollut resursseja opetella, enkä mä muutenkaan tiedä, missä mun astiat on.

Mutta hei, hengissä ja uudessa kodissa. Joka tapauksessa ^_^

12 vastausta artikkeliin “Tuskan parahdus eli muutto

 1. Kaveri sanoi mulle, että ”kaikki mitä muuton jälkeen ekan viikon aikana tarvii, pitää ostaa kaupasta” ja oon kyllä vahvasti samaa mieltä :D tällä kertaa tosin tein semmosen peliliikkeen, että käytiin viemässä valtaosa astioista etukäteen keittiön kaappeihin joten se helpotti vähän. Lisäks mulla oli yks kassi, johon laitoin kaiken kriittisen mitä tarvin muuttoiltana tai seuraavana aamuna (lakanat, pyyhe, peseytymisjutut, dödö, alusvaatteita, yks vaatekerta). Puolet laukun sisällöstä tosin jäi sitten vanhaan asuntoon josta niitä keskellä yötä lähdettiin hakemaan :D mut joo, se ekojen päivien kaaos on jotain ihan karseeta, tuntuu ettei tavaramäärän kans selviä millään. Mutta eipä se auta ku vaan laatikko kerrallaan edetä…voimia!

  Tykkää

  1. Sä ja sun kaveri ootte ollu fiksuja!! Mäkin olin mukamas pakkaavinani ”paniikkilaukun” mukaan, jossa sit oli mm. lakanat ja yövaatteet, muttei pyyhettä tai hammasharjaa :D Kyllä en toivo kokevani pitkään aikaan sitä tunnetta, mikä ensimmäiset päivät oli. Jotenkin tunsi itsensä niin voimattomaksi, kun ei löytynyt edes lusikkaa kahvimitaksi puhumattakaan siitä, että poimin koirien jätöksiä pudonneisiin vaahteranlehtiin kun en tiennyt, missä kakkapussit on. Voi luoja :D

   Tykkää

 2. Nauraen luin taas sun postausta, miten yhdelle voi sattua noin paljon!!! XD Mä tykkäisin (ehkä) nyt muuttaa, saisin helpommin heitettyä pois kaiken turhan ja ”aloittaa alusta” puhdistautuneena :) No, saahan sitä aina haaveilla… T: 160m2 ja nekin täynnä muovikrääsää ja kaksi sottapyttyä

  Tykkää

  1. Joo, tietäisitpä mitä kaikkea viikon sisällä on tapahtunut ihan sen takia, että yritin löytää koirille ulkoiluttajan yhdeksi iltapäiväksi viikossa!!! Voi hyvä luoja!! Voisin kirjoittaa jonkun kirjan näistä :D

   Mäkin kyllä tykkään tuosta alusta aloittamisen fiiliksestä. Kun vaan malttaisi hyväksyä, että koti tulee olemaan keskeneräinen jonkun aikaa. Mähän oikeasti olin ihan ylioptimistinen ja ajattelin, että rouhin kaiken valmiiksi muutamassa päivässä. Ihan nolottaa :D

   Tykkää

 3. Voi sua muru ja hieman on taas kaiken maailman säätöä mahtunut. Ennen muutto oli mielestäni aivan fantastista hommaa ja aina uuden alku ja olenkin muuttanut ihan hitsikseen elämäni aikana. Ja juu eka yö uudessa kodissa oli ihanan jännittävää, mutta nyt se olisi oikeasti kauhistus. Vihdoin on kotikoti, sellainen kuin lapsuuden himahima, johon olen siis kiintynyt ja josta en halua muuttakaan, Aikansa siinä meni, että muuttohalu meni pois ja sitten seurasi kiintymys. Toivottavasti Salla tämä on sulle nyt pitkäksi aikaa se koti ja kun kaikki kamat on järkätty, voit huokaista ja katsoa ympärille ja toivottavasti nauttia. <3

  Muiskuja <3

  Tykkää

  1. Kiitos Tiia <3 Mäkin odotan, että saan tämän asunnon kodiksi ja sitten istahtaa sohvalle ja huokaista syvään ja nauttia <3 Valmista tulee hitaasti kun "muu elämä" vie niin hitokseen aikaa, mutta pikkuhiljaa, tavara kerrallaan.

   Tykkää

 4. Aion pölliä ton Emman idean että pakkaa jonkun ”overnight bagin” että selviää seuraavasta päivästä tai parista tai muutamasta muuton jälkeen vaikkei tietäisikään missä mikään muu on kuin se laukku. Toki mulla on muutenkin puolet ajasta nyt sellanen olo, kun pidän kämppää näyttökunnossa eli puolet kamoista on siivottu sievästi piiloon enkä hirveästi aina muista mihin hyvään jemmaan olen mitäkin änkenyt.

  Tsemppiä kaaokseen, toivottavasti alkaa helpottaa. XX ♥

  Tykkää

  1. Voijee, tuo näyttökunnossa pitäminen kuulostaa kanssa tosi kuluttavalta..!! Onko teillä käynyt porukkaa tai tullut jopa tarjousta?? Jännää, pidän peukkuja! :)

   Kiitos ja sitä samaa!! <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s