Lifestyle · Sisustus ja koti

Sisustajan syksyn jymyuutinen – IKEA ja HAY!

Äääääää!! Kuulin viime viikolla sellaisen jymyuutisen, että oksat pois! Kaikki skandinaavisesta designista pitävät tietävät tanskalaisen (haha ylläri!) HAYn, jonka tarjotinpöytä ja metallinen Hee-tuoli löytyy jokaisen trendinikkarin asunnosta. Mitä jos HAY-designia olisi tänä syksyllä saatavana IKEAn hinnoilla? No sitähän on!

Laitoin uutisen kuullessani välittömästi sähköpostia IKEAan ja pyysin tiedotetta ja pr-kuvia. Ai vitsi, että mallistosta löytyy kaikkea kivaa ^_^

 

Malliston nimi on YPPERLIG ja sen kantava idea on perusasioiden kauneus. Modernia, mutta kuitenkin ajatonta ja oikeasti käyttökamaa! Tykkään <3


Ensimmäisenä iskin silmäni tähän naurettavan edulliseen lehtitelineeseen! Olen haaveillut Formwerkin Plant Boxista, mutta 200 euron hinta tuntuu tähän hetkeen liian kovalta. YPPERLIG-lehtiteline kustantaa sen sijaan 14,99 €, enkä mä siinä lehtiä aikoisi säilyttää vaan viherkasveja! Kaktuksia, jos en muita saa pidettyä hengissä :D Mähän haaveilen oikein kunnon viidakosta, jossa kodin joka nurkassa olisi kasveja. Isoja kasveja! Ongelma on vain siinä, että olen ihan surkean huono hoitamaan niitä. Kastelu onnistuu, mutta mullanvaihdot ja lannoittamiset tuntuvat ylivoimaisilta, hävettää myöntää. Sellainen jenkkisarjojen kukkienhoitaja olisi just mulle!

 

Olisiko tässä mulle työpöydän tuoli? Tuollainen vaaleanharmaa! En halua varsinaista työtuolia tilan pienuuden vuoksi, mutta kuitenkin jämäkän tuolin, jossa voisi istuskella pidempäänkin kuin nopean meikkihetken verran. Inhoan, jos tuoli nitisee tai antaa yhtään periksi asentoa vaihtaessa ja tämä ei kyllä sitä tee! Hinta olisi 49 €.

 

 

Mallistoon kuuluu tällaisia kivoja kannellisia laatikoita, jonne saisi nätisti vaikka eteisessä avaimet yhteen ja koirien namit toiseen :)

YPPERLIGiin kuuluu myös tyynynpäällisiä ja huopia sekä ehkä koko malliston nerokkain juttu:

IKEA-kassit uusissa väreissä!! IKEAn siniset kassit ovat ehdottomia isompaa tavaramäärää roudatessa ja ikeakassillinen tavaraa on määre, jonka kaikki tietävät :D Mutta miksi sen pitää olla niin ruma?! Ei ole enää, nimittäin HAY uudisti kassien ulkonäön ja värit, mutta ei koskenut materiaaliin tai malliin. Ihan superjees, näitä pitää saada!

YPPERLIG tulee myyntiin 6.10. Karmii ajatuskin Iksun ruuhkasta tuona päivänä, mutta näiden takia voisin oikeasti jopa tsempata ja mennä :D Muita ihastuneita?!

 

Kuvat: IKEA

12 vastausta artikkeliin “Sisustajan syksyn jymyuutinen – IKEA ja HAY!

 1. OHOH! No nyt on kyllä tosi hyvä collab, mä nään näissä vähän liiankin paljon ostettavaa : D

  Tykkää

 2. Oon tätä kyllä ootellut jo jonkin aikaa, kauheen pitkä aika vielä lokakuuhun :P mutta toisaalta, oon ehtinyt sitten jo muuttaa ja ehkä on vähän selkeytynyt se mitä kalustetta tai härpäkettä uuteen kämppään tarvitsisi. Tuo kapea penkki ja sitten se metallia ja puuta yhdistelevä pieni sivupöytä on mulla erityisinä mielessä, ja tosiaan toi lehtiteline kiinnostelee kans! Mutta jäin miettimään tota stringhyllyä minkä mainitsit, tarkotitko siis String Pocketia? Se on Stringin eikä Hayn :)

  Tykkää

  1. Oops MITÄ mä sekoilin :D Korjasin tekstiin!

   Mihin ajattelit sitä penkkiä ja pöytää? Mäkin tykkään niistä, mutta toistaiseksi ei ole mielessä sopivia paikkoja. On kyllä hyvä, että meidän muutot on ennen lanseerausta, niin ehtii keksiä väkisin jotkut hyvät spotit :’ D

   Tykkää

   1. Penkkiä aattelin sängyn päätyyn, ettei tarttis päiväpeittoa pitää lattialla, mutta voi olla ettei siihen päätyyn mahdu mitään koska huone on aika kapea. Pitää mittailla sitten kun muutto on ohi :) pöydälle ei oo mitään valmiiksi suunniteltua paikkaa, mutta se on vaan tosi nätti ja haluaisin sen :D

    Tykkää

 3. Noi uudet Ikea-kassit on tosi hienot, vähintäänkin niitä täytyy ostaa :D

  Mutta eikös String-hyllyt ole ihan oma yrityksensä, vai onko Haylla joku oma mallinsa? :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s