Lifestyle

Näitä et tiennyt minusta

Mä oon miettinyt viime aikoina sitä, miten paljon oon muuttunut viimeisessä kymmenessä vuodessa. Pohdinta sai itse asiassa alkunsa siitä, kun kaverini ei tiennyt, mitä mieltä mä olen kuolemanrangaistuksesta. Mulla meni pasmat tästä ihan sekaisin ja olin vaan, että MITEN MUKA ET VOI TIETÄÄ :D Pakkohan sun on tietää!! :D Voiko ihminen tuntea mua yhtään, jos ei tiedä tätä!


Yksi selkeä vedenjakaja on nuoruuteni tanssi- ja kilpa-aerobic-harrastus. Se oli yhtä kuin minä yläasteella ja lukiossa, ja ei ollut sellaista iltaa, ettei mulla olisi ollut treenejä. Vielä monta vuotta lukion jälkeenkin mua kuvailtiin helposti sporttiseksi. Tuoreemmat tuttavuuteni ihmettelevät tätä joskus, kun asia tulee puheeksi. Välillä en tiedä, pitäisikö loukkaantua, mutta toisaalta liikunnallisuuteni tarkoittaa nykyisin lenkkeilyä koirien kanssa ja joogaa, joten fair enough.


Tässä olis nyt siis pieni lista faktoja kaikille teille, jotka eivät ole tunteneet mua lapsuudesta saakka:

1. Toivoin lapsena tummaihoista isoveljeä. Mun oli kamalan vaikea käsittää, miksei se ollut (monestakin syystä :’D) mahdollista.

2. Soitin 10 vuotta pianoa.

3. Musta piti tulla ala-asteen opettaja tai lastentarhanopettaja. Olin kai niin tottunut hoitamaan pikkusisaruksia ja jo lapsena tykkäsin hoitaa pienempiä lapsia :). Muutenkin musta tuntuu, että lasten ja eläinten kanssa on usein helpompi olla kuin aikuisten.

4. Olen muuttanut lapsuudessani lukuisia kertoja. Ihan liikaa! Tästä syystä koti on mulle korostetun tärkeä paikka ja vihaan muuttamista yli kaiken.

5. Meillä oli musta labradorinnoutaja nimeltä Donna <3 Hän oli mun ja Rössön VUOSIEN vänkäämisen tulos. Siinä vaiheessa, kun oltiin lainattu kirjastosta kaikki mahdolliset koirakirjat ja mm. luettu ja äänitetty kaikkien kirjassa olevien rotujen rotumääritelmät C-kasetille (kyllä vaan ;), taisi isä miettiä, että no selvä sitten. Haha!


6. Näyttelin monta vuotta lasten- ja nuortenteatterissa. Ihan parasta!

7. Olin peruskoulussa koulusta tykkäävä hikke, joka kumminkin teki kaikkea pientä jäynää käyttäen hyväksi sitä, että näin kiltistä tytöstä ei koskaan uskottu mitään pahaa. Erään kerran yläasteella pulpetin kannesta löytyi toisen luokan tunnilla jotain mun nimeen viittaavaa töherrystä, mutta opettaja sanoi vain: ”siinä kyllä istuu toisessa ryhmässä eräs Salla, mutta ei HÄN tekisi sellaista!” OMG, pahis-Salla! :D

8. Olen ohjannut lasten tanssitunteja. Paras duuni ever! Lemppareitani olivat 7-9-vuotiaat; niin pieniä, mutta kumminkin heidät sai oppimaan vaikka mitä hienoa! Aina seuran näytöksissä puhkuin ylpeyttä mun tytöistä <3 Olin muuten aika hyvä ope, jos saan vähän kehua itseäni :)

Oletteko te muuttuneet paljon? Onko paljon sellaista, mitä viime vuosien aikaiset ystävät eivät osaa arvata?

Ps Niin ja se kuolemanrangaistus. Olen sitä ehdottomasti vastaan.

16 vastausta artikkeliin “Näitä et tiennyt minusta

 1. Mä olen lukenut kirjoja lapsena kasetille, varsinkin se joulukirja mikä on vilahtanut blogissa on melkein kokonaisuudessaan höpötetty C-kaseteille. :D Koirakirjoja en muista silti lukeneeni. HIH

  Pahis Salla, pitääkin alkaa vähän seurassa varomaan, ettei mene omaan piikkiin sun jäynät. :D

  Tykkää

  1. Hihhihiiiiiiiii oops :D Parhaat jäynät tehtiin Rössön kanssa, esim. uusien opettajien kanssa oli aina pakko kokeilla, että nimenhuudossa viitattiin toistemme nimien kohdalla ja aina oli myös pakko mennä toistemme papereilla baariin. Jostain syystä se oli joka kerta yhtä hauskaa :D

   Awww, onko sulla ne kasetit tallessa?! Ihania muistoja <3

   Tykkää

  1. Jep! Mulla ehkä vielä enemmän 25-35 vuoden välillä tai jopa 30-35. Riippuu varmaan aika paljon siitä, onko elämä tasaista vai aallokkoista, että jääkö tilaa ja resursseja ja kehittyä ja kypsyä :)

   Tykkää

 2. On kyllä paha miettiä, onko muuttunu paljon.. Varmaan läheiset näkee sen paremmin!?

  Muistan muuten ikuisesti, kun olit sijaistamassa mun tanssituntia ja muistaakseni Markus (se söpö, vähän pullea 💗😍) sano, että sä aina kehut niitä ja Reetta vaan sanoo, et ”ei noin” 😂😂 Not my finest moments…

  Tykkää

  1. Muhahahahaa!! Se oli vissiin jotenkin niin, että ”Salla sanoo aina HYVÄ HYVÄ ja sä sanot aina, että EI NOIN” :´D :`D

   Voi olla! No mitä sä oot mieltä meitsistä? Mun mielestä jäbän ”henkinen kasvu” (muhahaa) tapahtui ehkä aiemmin kuin mulla, ja et sä mun silmään ihan kauheasti oo muuttunut. Ehkä sellaista sisäistä rauhaa tullut enemmän :)

   Tykkää

   1. Mä aattelen, et ei sun ydinitse oo mihinkään muuttunu. Sellaista näkemysten avaruutta on tullu ja ymmärrystä itseä kohtaan. Aika moni asia on niin tilannesidonnaista… Ihan hyvin tulevaisuudessa käyt taas tanssimassa yms. Nyt siihen ei vaan oo mahiksia. 😊

    Tykkää

 3. Mun nykyiset duunikaverit oli ihan järkyttyneitä siitä että oon polttanut tupakkaa. Ja paljon poltinkin. Ikävuosina 12-25 meni pääasiassa aski päivässä, koko vaihteli pienestä maxiaskiin. Onneksi nyt on jo yli viisi vuotta mennyt ilman.

  Näkyvimmät muutokset liittyy muutenkin mulla yleisiin elämäntapoihin. Röökin lisäksi alkoholi on jäänyt, syöminen on terveellisempää, tykkään jollain tasolla liikunnasta ja musta on tullut paljon kokeilunhaluisempi. Pelkästään hyviä juttuja siis. Tästä jos mentäis vaikka se viis vuotta taaksepäin, olis vastassa ihan eri tyyppi. Näin on onneks hyvä.

  Tykkää

 4. Pakko kommentoida tota kuolemanrangaistusta, että se ei oo mun mielestä ees rangaistus. Kuolemalla pääsee pälkähästä, eikä joudu vastuuseen omista teoistaan millään lailla.

  Hyvä postaus! Tässähän jää miettiin, että kuinhan sitä ite on muuttunu… :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s