L`Occitane · Tuoksut

Voita kevään uutuustuoksu L’Occitanelta!

Nonni! Olin vähän aikaa sitten tuoksulanseerauksessa L´ Occitanella. Kyseessä oli Terre de Lumière, L´ Occitanen ensimmäinen gourmand-tuoksu. Ja kyllä, tämä oli jotain ihan muuta, kuin mitä merkiltä voi odottaa! Terre de Lumière on pehmeä, syvä ja intensiivinen tuoksu, joka on jokaisen iholla todella erilainen. Tilaisuudessa tuoksuttelimme toistemme ranteita ihmetellen, miten erilaiseksi tuoksu kehittyi eri ihmisillä.

Terre de Lumière on aluksi raikas ja hieman sitruunainen (bergamotti, ambrette, pink pepper) ja saa pian nuotteja sydäntuoksun laventelihunajasta. Hetken päästä sitruunaisuus väistyy ja pohjatuoksun karvasmanteli, tonkapapu ja valkoinen myski pääsevät valloilleen.

Tuoksu on hieno, ylellinen ja yllätyksellinen. Lähes kaikki tilaisuudessa olleet bloggaajat hihkuivat iloisina, ja moni sai tästä tulevan uuden luottotuoksunsa. Paitsi minä. Mulla on joku ongelma tällaisten syvien ja tummahkojen tuoksujen kanssa. Olen vaan niin vannoutunut kirpeiden ja kepeiden sitrus- ja kukkatuoksujen ystävä, että vaikka pidän tästä tuoksusta, tiedän, etten tulisin sitä käyttämään kuin joskus ja jouluna. Joten ajattelin, että Terre de Lumière EdP 90 ml ja saman sarjan Beautifying Body Milk ansaitsevat parempaa. Kodin kenties juuri sinun luotasi? :)

Arvon nämä ihanuudet yhdelle onnekkaalle. Kyseessä on muuten tuotteet, joita ei vielä saa edes kaupoista, koska nämä lanseerataan vasta 4.5.2017! Laitan arvonta-ajan lyhyeksi, niin voittaja saa hyvällä tuurilla tuotteet jo ennen kuin niitä voi ostaa ^_^ Arvontaan voit osallistua jättämällä mulle postaustoiveen, palautetta, risuja, ruusuja tai terveisiä. Mistä olet Miss Piggy` s Pearlsissa tykännyt tai mitä toivoisit lisää? Sähköpostikenttään jättämäsi osoite näkyy vain minulle. Vastausaikaa on pe 28.4.2017 klo 20.00 saakka! Palkinto lähetetään voittajalle Smartpostilla.

Onnea arvontaan! <3

Palkinnon tarjoaa L´ Occitane ja postimaksun maksan minä :)

52 vastausta artikkeliin “Voita kevään uutuustuoksu L’Occitanelta!

 1. Tumma ja syvä tuoksu- kyllä kiitos kelpaa erittäin hyvin jos onni potkasee 😁 L’occitane on päässyt hieman ohi menemään, koska niitä ei pääse juurikaan enää käsin hypisteleen 😯 Originalin käsirasvan olen testannut ja sehän oli ihana ja hyväntuoksuinen, mutta hieman riittämätön kosteusteholtaan. Vaate- koru- ja meikki-ihonhoitokokoelmia olisi aina ihana päästä tirkistelemään 😃 Kuvakavalkaadia sun lapsuus-nuoruus-nykyhetki muodista, meikkityylistä jne voisi olla hilpeä 😂 Tässä muutama idea ensi hätään ☺️ Kiitos ihanasta ja piristävästä blogista ❤️

  Tykkää

 2. Pidän blogissasi monipuolisuudesta. Erityisesti tykkään uutuus tuotteiden esittelyistä, kuukauden loppuneet ja koira postauksista. Jatka samaan malliin :)

  Tykkää

 3. Pidän hauskasta ja tarinallisesta kirjoitustyylistäsi. Ihan kuin olisit vieressä juttelemassa mukavia:) Blogin aiheet ovat monipuolisia ja ajan hermolla:)
  L’Occitane merkkinä on kiinnostaa hyvien raaka-aineiden ja laadukkuuden vuoksi. Sellainen tuntuma minulla on, vaikkei ole juurikaan omakohtaista kokemusta.

  Tykkää

 4. Tummat ja syvät tuoksut on niin mun juttu – ympäri vuoden. Vaikka kyllä mä kesällä yritän siirtyä hiukan keveämpiin. Nyt on kesäksi hommattu uusi Escada…

  Blogisi on rehellinen ja konstailematon, siitä tykkään. Esittelet monenlaisia asoita ja aina saa yllättyä. Kiitos siis siitä!

  Tykkää

 5. Kuullostaa todella houkuttelevalta tuoksulta! :)
  Itse olen tylsästi tykännyt ihan kokonaisuudesta blogissasi; tykkään kosmepostauksista, mutta myös niistä hyppäyksistä lifestylen tms. puolelle, kukapa ei karvaturreista kuvia tahtoisi katsoa ja kuulumisia kuulla <3

  Tykkää

 6. Kosmetiikan esittelyt ovat mulle kovasti mieleen ja arvostan rehellistä mielipidettäsi, sitäkin, että sanot, jos et jostain tuotteesta tykkää. Aika upeaa on sekin, että nyt se tykkäämättömyys koituu jonkun toisen onneksi. Mukavaa kevättä sinulle!

  Tykkää

 7. Tämä kuulostaa kyllä hyvältä tuoksulta, olisi kiva päästä testaamaan!
  Pidän blogistasi ja rennosta otteestasi kirjoittamiseen. Postauksesi ovat persoonallisia ja niitä lukee mielellään:)

  Tykkää

 8. En osaa oikein esittää postaustoiveita, pidän blogista tällaisenaan :) Juttuja on mukavan monipuolisesti, eikä ne noudata aina samaa kaavaa. Muutenkin blogissa on mukava positiivinen fiilis, tänne uskaltaa tulla vaikka itsellä ei se paras päivä olisikaan.

  Tykkää

 9. Uutuustuotteet ja niiden testaukset kiinnostavat ja ovat hyödyllisiä itselle. Kiinnostun edelleen myös kuukauden loppuneet postauksista. Koirista ei voi olla liikaa kuvia/juttuja!

  Tykkää

 10. Vaikka kaikki kosmejutut on mielenkiintoisia, niin välillä on kiva lukea vähän muutakin, esim. just tällaisia näitä ette tienneet-juttuja. Vaikka toisaalta, kirjoitat niin kivalla tyylillä, että kaikki jutut tulee kyllä luettua. :)

  Tykkää

 11. Kyllä vaan kelpaisi tänne, kuulostaa ihanalta! :) Sun blogi on ihanan aito ja monipuolinen ja parasta on, että koirat vilahtelee täälläkin aina välillä :D Kaikki tuotesuositukset ja vinkit kiinnostaa aina! Ihanaa kevään jatkoa Salla <3

  Tykkää

 12. Tämätuoksumulle!
  Suosikkeja ovat tuotesuositukset ja hiuspostaukset. Postaustoive: haetko jostain inspiraatiota ja ideoita sun tyyliin, meikit, pukeutuminen jne, jos haet, mistä?

  Tykkää

 13. Kosmetiikkapostaukset kiinnostaa aina. Ihanan monipuolisesti ja rehellisesti kerrot kokemuksia ja suosituksia. Ja koiraihmisenä myös koirapostaukset on kivoja :)!

  Tykkää

 14. Koirajuttuja on kiva lukea, niitä lisää! Myös tuotearvosteluista tykkään, sinun blogissasi ne tuntuvat todellakin rehellisiltä ja olenkin ostanut monta tuotetta suosituksestasi :-)

  Tykkää

 15. Mukana arvonnassa. Täällä on ollut hienoja tuote-esittelyjä. Postausehdotuksena se, että epäilyttääkö kosmetiikassa terveyshaitat ja millaiset?

  Tykkää

 16. Pidän blogissasi paljon siitä, että uskallat tuoda siinä esiin omaa persoonaasi. Juttuaiheista itseäni kiinnostaa erityisesti kaikkien ihanien kosmetiikkauutuuksien esittelyt.

  Tykkää

 17. Tuo tuoksu kuulostaa ihan taivaalliselta! Tykkään blogissasi monipuolisuudesta. Olisi kiva nähdä vielä meikkikokoelmaasi tarkemmin ja miten meikkejäsi säilytät! :)

  Tykkää

 18. Hei! Kyllähän tuoksu kiinnostaisi. Pidän rehellisyydestä, ja siitä ettei blogisi ole vain ”pintakiiltoblogi”, yhtään ylisanoja tähän en halua laittaa. Rehellinen ja piristäväkin tyylisi miellyttää. Helmi olet! ☺

  Tykkää

 19. Uutuustuotteiden esittelyt tulee ihan ykkösenä, kivana lisänä lifestyle koirineen ja matkoineen :)
  Olenkohan ainoa, jolle tuli noista pakkauksista mieleen Lumene Sisu -tuotteet? ;) Tuoksun kuvaus kuulosti kyllä mun lempparilta :)

  Tykkää

 20. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa sekä mineraalimeikit. Sekä näin kesän tullessa itseruskettavat! Innolla mukana arvonnassa!

  Tykkää

 21. En voi vastustaa koirapostauksia. Toki kosmetiikkapostaukset ovat aina kiinostavia. Toivoisin lisää my day- postauksia. Kiitos elämänmakuisesta, hauskastakin tyylistäsi.
  Upea arvonta, jossa mielellään olen mukana.

  Tykkää

 22. Postaukset uutuuksista kiinnostaa aina, ja monta tuotetta olenkin ostanut sinun testauksien johdosta. Sinulla on myös niin kiva selkokielinen kirjoitustyyli että sitä on kiva lukea.
  Koirulit ovat piste kaiken hyvän päälle😊

  Tykkää

 23. Koti nuille herkuille voisi löytyä hyvin tämän opiskelijatytön luota, joka budjettivajeen takia on kaikkia markettimerkkejä käyttänyt niin tuohan ois jo luksusta :)
  Miss Piggy` s Pearlsissa olen tykännyt siitä aitouden tunteesta, että blogista näkee, että tätä tehdään oman halun vuoksi eikä kaikkien muiden hyödykkeiden ja myös kaikki uutuustuotteiden esittelyt ovat olleet mahtavia, jotta tiedän mistä voin vain unelmoida. Postaukset, jossa teidän koiria esiintyy niin on myös tälle koirakuumeiselle herkkua (=myrkkyä, kun kuume nousee ja se on jo aika kova). Eli näistä kaikista isot ruusut sulle! :)
  Postausehdotuksena toivoisin postausta, jossa saat valita VAIN 5 kaikkien aikojen parasta kosmetiikka tuotetta, jotka ovat olleet ylitse muiden. Semmoset on nimittäin jänniä postauksia,kun pääsee näkemään, että mistä toinen oikeasti tykkää. :)

  Tykkää

 24. Ihonhoitofriikkinä pidän postauksista missä kerrotaan ihonhoidosta. Niitä on kiitettävästi ollutkin. Rakastan myös luomivärejä niin niistä olisi kiva saada jonkinmoista postausta:)

  Tykkää

 25. Tuotearvostelut ovat todella mielenkiintoisia, niitä aina odotankin innolla! Myös se, että kerrot rehellisesti mielipiteesi tuotteista, saa tosi ison plussan. Jatka samaan malliin ja hyvää kevättä!

  Tykkää

 26. Kännykän pikkukuvassa Lumieren nimi ja ilme näyttävät aivan Lumenen uutuuksilta ja ihmetytti suuresti, että mitäs L’Occitanea. :D Kommenttien perusteella näköjään joku muukin on saanut saman assosiaation. Tuoksu vaikuttaa kuitenkin erittäin mielenkiintoiselta! Minuun myskisyys kyllä iskee.

  Blogisi on mainio! Pidän rennosta tyylistä ja meiningistä sekä välillä vähän pohtivammastakin linjasta. Teennäisyyttä ei ole tippaakaan. Postauksissa on juuri oikeassa suhteessa kosmea ja muuta. Koirapostaukset ovat tietenkin lemppareita!

  Tykkää

 27. Tykkään kaikesta , sillä tulee tasaisesti monipuolista sisältöä!:) koirajutut on ihania!<3 sekä kosmetiikka-aiheiset tietenkin:) itseruskettavat olisivat ajankohtaisia nyt..:)

  Tykkää

 28. Pidän monipuolisuudesta blogissasi. Siitä että on asiaa ja sen vierestäkin. Jutut ovat helppolukuisia ja mukavasti kuvitettuja. Risuja en keksi.

  Tykkää

 29. Tuoksu kuulostaa aivan ihanalta! Blogisi on ihanan elämänmakuinen ja tykkään rehellisestä tavastasi kirjoittaa, oli postauksen aiheena sitten positiivinen tai vähän negatiivisempi asia. Toivoisin kosmetiikkapostauksien lisäksi juttua vähän useammin teidän hauveleista ja heidän kuulumisistaan :)

  Tykkää

 30. Oi, kuullostaisi ihan mun tuoksulta! :)

  Hyvää kevättä ja tulevaa kesää Salla ja kiitos ihanasta blogista! Tykkään blogistasi, koska se on aito ja ihana persoonasi välittyy hyvin blogin sisällöstä. Tykkään myös siitä, että kirjoittelet usein kosmetiikan lisäksi myös muistakin asioista maan ja taivaan väliltä. Jatka samaan malliin <3

  Tykkää

 31. Ihana arvonta! Jatka vaan samaan malliin, pidän tyylistäsi :) Kosmetiikka kiinnostaa tietty aina ja koiruli postaukset on kivoja piristyksiä!

  Tykkää

 32. Ruusuja lähetän, sun blogi on Salla ihan mahtava! Sopivassa suhteessa kaikkea kiinnostavaa, tosin kosmetiikkajutut on omia lemppareita mutta kaikkea luen innolla! :)

  Tykkää

 33. Voi tuo tuoksu kuulostaa ihanalta. <3
  Minua kiinnostaa lukea mietteitäsi ihonhoitotuotteista. Ja totta kai meikeistä. :) Olen tykännyt sun blogista pitkään, vaikka olen järkyttävän huono kommentoimaan.

  Tykkää

 34. Oon tykännyt sun jutuista, tosi usein esim. meikkipostaukset on ollu juuri itselle sopivia. :)

  Kivaa vappua!

  Tykkää

 35. Uutuus tuotteiden esittelyt on aina kivoja. Ylipäätänsä kaikki kosmetiikkapostaukset on hyviä, tietysti aina välillä on hauska lukea lifestyle juttuja ja koira-asiaa. Eli siis jatka vaan samaan malliin, kirjoitustyylisi on mukavan rehellinen ja pirteä :)

  Tykkää

 36. Oooh, kiinnostaa kovasti uusi L’occitane tuoksu! 😍 Tykkään kaikista uusista tuotekokeilupostaksista, kuukauden loppuneiden tuotteiden arvosteluista ja sekaihon hoito ja meikkausohjeista. Ihana blogi! ☺

  Tykkää

 37. Koirapostaukset, niiden vuoksi löysin tän blogin.
  Laitoin kotikoneen lukulistalle, tykkään lukea uutuuskosmetiikasta, ratkaisuista – joista on sitten hyötyö omalle erilaiselle iholle. Kosmetiikkablogeissa on just parasta kun oppii ”tuntemaan” bloggaajan ihon ja sit pystyy napsimaan tuotevirrasta ne omat jutut.
  Jotkut meikkausjutut on mulle, mitä noi on, tarvitaanks noita…aha okei niitä ehkä saattaa tarvita ja joitain oon sit ostanut ja jotkin jääneet ihan käyttöönkin asti (meikkimuna esimerkiksi).

  Tykkään myös asujutuista, ostosjutuista, siivousjutusita…oon kaikkiruokainen, blogit korvaa mun naistenlehdet.

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukana.

  Tykkää

 38. Luen erityisen mielelläni kosmetiikkaan liittyviä mietintöjä, ja mm. kuukauden loppuneet -postaukset ovat aina yhtä mielenkiintoisia!

  Mukana ihanassa arvonnassa. :)

  Tykkää

 39. Oi, kuulostaapa hyvältä tuo tuoksu! :) Meikkipostaukset kiinnostaa aina ja ihonhoidosta on kiva lukea, etenkin luonnonkosmetiikasta.

  Tykkää

 40. Olen tykännyt todella paljon kaikista kosmetiikkapostauksistasi :) Myös uusia tuotemerkkejä on tämän avulla minulle löytynyt aikoinaan! Kiitos siitä!
  Ripsari- ja tuoksuvinkkejä vois olla vieläkin enemmän!:)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s