Lifestyle

Part Time Unicorn

Olin eilen töiden jälkeen pienessä raivotuskassa kaupoilla, kun mun piti löytää sukkahousut Rössön vauvan nimiäisiin. Mä siis inhoan ihonvärisiä sukkahousuja ja välttelen niiden pitämistä viimeiseen asti. Huhtikuun ensimmäisinä kylminä päivinä en mäkään kuitenkaan voi paljain säärin juhlia, joten pakkohan ne sukkikset oli mennä ostamaan. Nuoruuden kilpa-aerobic-harrastuksen överikiiltävistä ja tummista sukkahousuista aiheutuneesta traumastani voisin avautua pitkään ja hartaasti, mutta mennään nyt kuitenkin tähän yksisarvisasiaan! :D

Olin jo kiikuttamassa kovan onnen sukkahousujani H&M:n kassalle kun silmiini osui jotain pinkkiä, lilaa ja glitteriä. Yksisarvismeikkilaukku!! Läpinäkyvä! Ihana :D Meikkilaukkua tarvitsee aina, varsinkin kun tykkään matkoilla jakaa kosmetiikat kategorian mukaan eri pussukoihin ja näin helpottaa oikean tuotteen löytämistä hotelliolosuhteissa kun mikään ei ole oikealla paikallaan. Ostos perusteltu, hyvä.

Tässä vaiheessa olin jo Ääää ihana! -huudahduksellani saanut lähellä olleen myyjän huomion ja hän ystävällisesti näytti, että mitenkäs sitten nämä kännykänkuoret? Taisin huutaa Eiiiii!, joka tietenkin tarkoitti kyllä.

Mä taidan olla aika kovakourainen puhelimen käsittelijä, nimittäin syksyllä ostamani kuoret ovat jo haljenneet monesta kohtaa. Järkisyistä siis tämäkin ostos :D

Ja näin ahdistunut sukkahousushoppailija poistui kaupoilta hymyssä suin ja sarvi otsassa ^_^ Nämä taisivat maksaa 6 € (kuoret) ja 8 € (meikkipussi).

Ps Vitsi, että nauratti jälkikäteen kun tajusin, miltä mä näytin nähdessäni näitä yksisarvisjuttuja kaupan hyllyllä. Tein jostain syystä molemmilla kerroilla toisella kädellä sellaisen huiskauksen kasvojeni edessä niin kuin joissain Jenkki-leffoissa tehdään samalla kun huudetaan korkealta Get out of here!! :’D 

8 vastausta artikkeliin “Part Time Unicorn

 1. Ton meikkipussin TARVIIN! o.O Joutuu vaan varmaan laittaa tilausta menemään, kun eihän täältä tuppukylästä nyt tollasia saa edes H&M:ltä :D Divided ei muistaakseni kuulu valikoimiin. Ja noi kuoretkin on supersöpöt! :)

  Tykkää

 2. Mikä ihana luurikuori, kyllä haluaisin! Nuo Clarins Kiss tuotteet on himotuslistalla myöskin ja suorastaan huutavat meikäläisen nimeä. :) Ihanaa sunnuntaita Salla <3

  Tykkää

  1. Hihhihiiiiii, nämä kuoret tuovat kyllä hyvää mieltä ankeaankin päivään <3 Ja tietkö mitä, tällaiset Clarinsin kaltaiset söpöilytuotteet ovat just eikä melkein sitä, mitä ihminen aamuangstissa tarvitsee!! Ainakin maanantaisin ;) <3

   Puss!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s