Aptekkikosmetiikka · Avene · Batiste · BeautyBlender · Clinique · Dior · Dr. Hauschka · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Luonnonkosmetiikka · Lush · MAC · Madara · Sensai · V 10 Plus · YSL

Syyskuussa 2016 loppunut kosmetiikka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä taas tullaan rumasti myöhässä :D Joten ei muuta kuin arvostelemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Madara SOS Hydra Recharge Cream*
Ihana luonnonkosmetiikan kosteusvoide, joka sopii sekä yö- että päivävoiteeksi. Mulla on jo uusi purkki odottamassa korkkausta, joten tykkään kovasti :)

Clinique Rinse Off Foaming Cleanser Mousse*
Tämä putsari jätti omaan makuuni liian narskuvan puhtaan ihon. Ei ollut siksi mun juttu.

Avene Eau Thermale
Lähdevesisuihke, jollaisia tykkään käyttää nimenomaan kesällä ihon freesaamiseen ja viilentymiseen. Näitä olen käyttänyt jo useamman :)

V 10 Plus LX Advanced Lifting Cream
Täyteläinen ja kosteuttava yövoide, jonka käytin mielelläni. Purkkimallisen pakkauksen annan anteeksi, koska onhan tää nyt niin nätti!

Dr. Hauschka Puhdistusvoide
Syväpuhdistava kakkosvaiheen putsari, joka sekä puhdistaa että kosteuttaa. Käyttöohjeet kannattaa lukea tarkasti, tätä nimittäin ei hierota ihoon vaan painellaan kostutettuja kämmeniä kasvoille ja pois, niin muodostuu imukuppiefekti, joka poistaa kuonan huokosista. Luotettava ihonhoidon ”perustuote”, johon palaan ihon kenkkuillessa kun haluan käyttää jotain sille varmasti sopivaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sensai Softening Lotion*
Hoitovedet on mulla vähän sellainen ”en ymmärrä” -kategoria :D Ei yhtä hoitavia kuin seerumit, mutta kuitenkin enemmän kuin kasvovesi. Tämä Sensain tuote oli kiva, mutta ostan jatkossakin mieluummin seerumeita.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dior Creme Abricot
Söpön persikan värinen kynsinauhavoide söpössä purkissa. Tuotteessa ei ollut mitään vikaa, mutta jäi kohdallani ihan kiva -kategoriaan. Purkki oli vähän hankala käytössä, kun kantta yritti tahmein sormin sulkea.

Bepanthen
Luottotuotteeni, käy niin tatuoinnin kuin Benkun nenun hoitoon :)

Lush Yuzu and Cocoa Shower Cream
Tämä ei pieneksi sitrusfanin pettymykseksi tuoksunut oikeastaan yhtään yuzu-hedelmälle vaan pehmeälle kaakaolle. Tykkäsin kuitenkin hieman paksummasta cream-koostumuksesta ja mielelläni käytin :)

Batiste XXL Volume Dry Shampoo
Siis joo. Mulla oli tämä pikkupullo reissussa mukana ja muistin taas, miksi tästä tykkään! Tuuheuttaa niin hitsin hyvin <3 Täytyy ostaa tätä taas lisää!

Liquid Blendercleanser*
Lempparisivellinsaippuani nestemäinen versio, jonka minikoosta ei pitkään ollut iloa, mutta vaikutti parin käyttökerran perusteella oikein hyvältä putsarilta. Täysikokoisessa pullossa on muuten pystypumppu <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sensai 38 maskara
Mä käytän alaripsissä ripsaria aika harvoin ja silloin yleensä 38-tuotteita, koska monet ripsarit sotkevat ikävästi alaluomen. Tämä ripsiväri ei riittäisi näyttävyytensä puolesta mulle yläripsiin, mutta alaripsissä oikein kiva.

Dior Lash Plumping Serum
No siis kyl te tiiätte. Mun luottokaveri jo monen vuoden takaa. Tosin löysin juuri aika pätevän haastajan!

Clinique High Lenghts Mascara
Hyvä ripsari. Ei mitään moitteen sanaa, mutta ei myöskään riemunkiljahduksia. Voisin ostaa toistekin, mutta tuskin ostan, kun uusia kokeiltavia tulee markkinoille yksi per päivä :)

MAC Pro Longwear Concealer
Paras peitevoide tummille silmänalusille. Kyllä vaan. Juuri tällä hetkellä yritän tosi pärjätä ilman ja kulutella jemmoja. Mutta kyllä mä varmaan pian marssin taas MACille <3

YSL Babydoll Kiss & Blush
Poskipuna-huulipuna, jota käytin lähinnä huulilla. Ihana pehmeän samettinen koostumus ja herkku tuoksu. Voisin todellakin ostaa lisää, elleivät nämä maksaisi ihan maltaita.

Noni, nyt yritän saada lokakuun loppuneet ulos ennen marraskuun loppua, saa nähdä onnistuuko :D Löytyikö mitään jännää?

*Saatu blogin kautta.

7 vastausta artikkeliin “Syyskuussa 2016 loppunut kosmetiikka

  1. Tiiätkö mietin tässä just yks päivä miks tää kuu tuntuu niin pitkältä – no sen takia ku sain tässä kuussa loppuneet ajoissa kirjottaneen! :D Täällä nuo hoitovedet on vähän etäinen konsepti mut oon ihan höperönä misteihin ♡_♡

    Tykkää

  2. Màdaran SOS-voide on ihanaa. Mulle hoitovesi on taas se tuote joka antaa mahdollisuuden kerrostaa kosteutta entistä enemmään iholle. Eka hoitovesi, sitten essence, sitten seerumi ja lopuksi voide, ehkä vielä naamio tai öljy yöksi siihen päälle. Iho kiittää. :D

    Tykkää

  3. Alkoi kiinnostaa tuo Hauschkan kasvojenpesuohjeistus. Mulla on nyt sen verran varastossa noita naamanpesuaineita, etten viitsi ainakaan vielä tuota Hauschkaa ostaa, mutta voisin toki kokeilla mikäli jemmoistani löytyisi Hauschkan koostumusta lähellä oleva putsari. Eli millainen koostumus siinä on?

    Tykkää

    1. En usko, että löytyy, Hauschkassa on niin erityinen koostumus! Tuote on paksua tahnaa, josta sekoitetaan veden kanssa sellainen ”mönjä” :’D

      Tykkää

Jätä kommentti