IsaDora · Luomivärit · Markettikosmetiikka · Päivän meikki

Highlands ääriolosuhteissa

Kuva: isadora.com

Jos olette lukeneet mitään kosmetiikkablogeja viime aikoina, tiedätte yllä olevan paletin olevan IsaDoran uusi kausiluomiväripaletti Highlands. Olin lukenut paletista niin monesta eri blogista, ja oikeastaan poikkeuksetta pelkkää hehkutusta. En kuitenkaan ajatellut metsästää palettia erityisemmin, vaan ostaa sen, jos kohdalle osuu. Ja osuihan se, Sokokselta löysin sattumalta viimeisen kappaleen, ja pääsin lisäksi hyödyntämään asiakasomistajapäivien -15 % alennuksen. Hintaa paletille jäi kaksikymppiä ja rapiat.

Pari päivää sitten meikkasin kotona, ja tuttuun tapaani mun olisi pitänyt olla jo matkalla. Koin kuitenkin pakottavaa tarvetta kokeilla pikaisesti, miten Highlands pelittää. Tilanne oli vielä sellainen, että mulla oli kaikki luomivärisiveltimet likaisena, joten kuvassa näette kahdessa minuutissa paletin omalla siveltimellä (!) tehdyt pikahätäsilmät :) Yllätyin itse, miten kivan näköinen lopputuloksesta tuli jopa näillä spekseillä! Tämä julkaisun tarkoitus onkin kannustaa muita sunnuntaimeikkaajia siihen, että myös parin minuutin panostus saattaa kannattaa. Ainakin Highlandsilla ;) Käytin meikissä kahta oikeanpuoleista sävyä sekä vasemmanpuolimmaista vaalea highlighteria.

Nyt pitääkin kipittää pesemään ne siveltimet, että huomenna pääsen kokeilemaan palettia vähän paremmalla ajalla ja välineillä ;)

10 vastausta artikkeliin “Highlands ääriolosuhteissa

 1. No kylläpä siitä tuli nätti! Voisit pitää mulle jonkun pikameikkauskurssin. Mun arkiaamut niin tarvis semmosta. Kiva kun sullakin on tää, tehdään tiimimeikkejä! :)

  Tykkää

  1. Haha, mulla ei meinaa muuta ollakaan, kun aina oon myöhässä :D Hei todellakin, vois kehittää jonkun valetilaisuuden, johon meikataan Highlandsilla, ja sit katotaan millaiset tuli?! :)Ps Näissä kuvissa mulla on sitä Chanelin mattameikkivoidetta, ihan jees :)

   Tykkää

 2. Ihana meikki,eikä lainkaan sen näköinen että olisi kiireessä tehty! Highlandsista on kyllä tullut jo aika luottopaletti,sillä ei voi mennä vikaan :D

  Tykkää

  1. Kiitos Iluna :) Mullakin ensikohtaaminen oli niin positiivinen, että odotan innolla seuraavia yhteisiä hetkiämme Highlandsin kanssa :D

   Tykkää

  1. Voi kiitos Ninni! Ihanaa, että (edes) näyttää siltä ;) Totuus on nimittäin se, että olen ihan hukassa puuterimaisten luomivärien kanssa kun käytän niitä niin harvoin…

   Tykkää

 3. Juu ei kiire näy todellakaan lopputuloksessa :) Minulla ei ole yhtäkään Isadoran luomiväriä, eikä oikeastaan juuri mitään muutakaan, ne photoshopatut mainoskuvat ovat olleet niin luotaantyöntäviä kautta vuosien :D Mutta kieltämättä kun näitä kovin ahkeraan blogeissa näkyy, voisin harkita kokeilemista joskus…

  Tykkää

  1. Tiedän Kaisuli tasan tarkkaan mitä tarkoitat! Itsekin olen vuoroin nauranut, vuoroin pudistellut päätäni IsaDoran mainoskuville. Olen kuitenkin löytänyt merkiltä jo sen verran monta hyvää tuotetta, että nykyisin suljen silmäni mainoksien kohdalla ja marssin suoraan kassalle ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s