BeautyBlender · Meikit · Meikkisiveltimet · Meikkisiveltimien puhdistus

Paras sivellinsaippua

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Millä levitän 99% käyttämistäni meikkivoiteista? Millä välineellä tulee virheettömin, lähes airbrushatun näköinen lopputulos ja keveän kuulas pohja peittävälläkin meikkivoiteella? No Beautyblenderillä tietenkin. Kun nostin meikkimunan yhdeksi vuoden 2014 kosmetiikkatuotelöydöistäni, en arvannut, miten uskollisesti tarttuisin siihen vielä seuraavanakin vuonna lähes joka aamu. Silloinen valkoinen Pure-muna on korvautunut pinkillä Original-mallilla ja enpä voinut välttyä kiusaukselta tilata järjettömän nätin Bling.Ringin eli munatelineen. Kaikessa söpöydessään teline on äärettömän käytännöllinen, vaikka saattaa monesta tuntua turhalta roinalta. Ei minusta! Beautyblender pitää pestä usein, mieluiten joka käytön jälkeen ja johonkin se pitää joka kertaa saada ilmavasti kuivumaan. Tadaa, Bling.Ring hoitaa. Olin jopa hieman yllättynyt, että kyseessä ei ollutkaan turha oheishärpäke vaan oikeasti käytännöllinen kapistus :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No miksei meikkimunaa voisi sitten pestä millä saippualla tahansa? Varmasti voi, mutta halusin toki kokeilla tuotetta, joka on kehitetty juuri sitä varten ja on varsin toimiva tuote vieläpä. Ostin tämän kiinteän Blendercleanser Solid -saippuan, koska se kiehtoi ajatuksena. Monihan pesee siveltimensä kiinteällä Marseille-palasaippualla, mutta itse en ole hankkinut sitä, koska saippuan säilyttäminen pesujen välissä mietityttää. Joitain kiinteässä muodossa olevia saippuoita olen pitänyt ihan vaan kannellisissa muovirasioissa kaapissa, mutta ongelma on siinä, että ne unohtuvat sinne! Poissa silmistä…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska meikkimunan pesu tällä saippualla sujui vaivatta, laajensin sen käyttöä muihinkin siveltimiini. Lopputulos on se, että en ole moneen kuukauteen pessyt mitään siveltimiäni millään muulla saippualla! Solid-saippua puhdistaa siveltimet (sekä synteettiset että aitokarvaiset) nopeasti, mutta ei tee hallaa herkille aitokarvaisille meikkausvälineille. Mua etukäteen hieman peloiteltiin saippuan nopealla loppumisella, mutta omassa vähintään kertaviikkoisessa käytössäni se on kestänyt tosiaan useita kuukausia ennen kuin pohja alkoi paistaa. Ja väittäisin, että mulla on pesua vaativia siveltimiä enemmän kuin keskivertomeikkaajalla ;) Ja parasta on se, että oikeasti tartun tähän ja pesen niitä hemmetin siveltimiä useammin kuin ennen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saippua on kiinni muovipohjassa, jossa on säleikkö poisvaluvaa vettä varten. Näin saippua ei jää limaisena löllymään (mun inhokkijuttu palasaippuoissa!) vaan kun saippuan nostaa säleikköineen käytön jälkeen pois, voi alemman muoviosan huuhdella meikkivoidevedestä helposti. Jätän käytön jälkeen saippuan auki kuivumaan yön yli ja aamulla vain kansi kiinni ja meikkilaatikkoon.

Tykkään tästä ihan kybällä ja todellakin hankin lisää kun tämä loppuu. Blendercleanser Solid -saippua kustantaa n.17 € ja uudistuneessa pakkauksessa on mukana ihku pinkki levy, joka on käsittääkseni tarkoitettu sitä varten, että siveltimiä voi vaahdottaa sitä vasten, kun nyt se on tapahtunut kämmenellä. Ihkauudesta eleven-verkkokaupasta, jonne linkkasin, saa nyt uutiskirjeen tilatessaan -20% alennuksen, suosittelen :)

Millä te putsaatte Beautyblenderinne ja siveltimenne yleensäkin? Vai onko muka joku, joka EI tykkää meikkimunasta? En usko :D

Mainoslinkit eli affiliatelinkit tarkoittavat sitä, että mikäli lukijani tekevät ostoksia laittamieni linkkien kautta, saan pienen komission. Lukijan näkökulmasta ei ole mitään eroa, onko linkki ”tavallinen” vai mainoslinkki. Myöskään pelkkä linkin klikkaaminen ei vaikuta mihinkään mitenkään (on ilmeisesti joitain mainostajia, jotka maksavat komissiota klikeistä, mutta itse en ole sellaiseen törmännyt). Voitte siis ihan rauhassa klikkailla. Olen kuullut, että joidenkin blogien lukijat ovat vieroksuneet tällaisia linkkejä, mutta itse en näe niissä mitään negatiivista kenenkään kannalta. Aion nyt kokeilla mainoslinkkejä postauksissa silloin tällöin silloin, kun olisin kirjoittanut tuotteesta joka tapauksessa. Ensin siis postaus, sitten mahdolliset linkit. Tässä tällainen pieni ABC niille, joille mainoslinkin käsite on vieras :) Kertokaa ihmeessä, jos aihe herättää ajatuksia.

14 vastausta artikkeliin “Paras sivellinsaippua

 1. Mun saippuassa on se pinkki läpyskä ja mulle valkeni vasta hiljattain, mihin se on tarkoitettu:D Pesen munani tällä tai marseillesaippualla, kumpi nyt sattuu olemaan ekana saatavilla. En oikeastaan ole huomannut puhdistustehossa mainittavaa eroa mutta onhan tää nyt kätevämmän mallinen ja kokoinen. Tosin yhden solid-saippuan hinnalla saa useamman kilon Marseille-saippuaa;)

  Tykkää

  1. No niinpä. Itse asiassa mietin, että jos säilyttäisi Blendercleanserin rasian ja leikkaisi sinne aina sopivan kokoisen palan Marseillea! Mutta en ole sitä koskaan kokeillut ja olen NIIN tyytyväinen tämän puhdistustehoon, että saa nähdä uskallanko kokeilla :D

   Tykkää

 2. Mua kauhistaa ton solid-saippuan hinta, kun Marseille on niin paljon edukkaampaa. Sitä käytän siis siveltimien pesuun. Meikkimunia rakastan kuin omia lapsiani ja pesen kullanmurut kyllä niiden omalla nestemäisellä saippualla :D Tuhottoman kallista sekin, mutta olen laittanut loppuneeseen pulloon esim. misellivettä tai jotain muuta tuotetta, jota saa sitten kätevästi suoraan vanulapulle. Onneksi yksi pullo kestää useamman kuukauden, vaikka pesen blenderini päivittäin.

  Tykkää

  1. No niinpä! En enää muuta käytäkään. Ennen vedin synteettiset siveltimet ihan Fairylla puhtaaksi, mutta tällä puhdistuu ihan yhtä hyvin :)

   Tykkää

 3. Tuo saippua mua vähän hämmentää. En ole huomannut, että se merkittävästi poikkeaisi tehokkuudeltaan siitä viiden euron meikinpuhdistussaippuapalasta, jota olen Sokos Emotionilta poiminut ostoskoriin. Mutta yhden olen ostanut ja kohta kuluttanut loppuun, mutta se ei ole mun ainoa käyttämä puhdistusaine. Pikkusiveltimet mulla on tapana putsata misellivedellä meikkaamisen jälkeen heti. Kämmenelle tai johonkin pieneen astiaan vähän misellivettä, pyöräytän siellä siveltimen puhtaaksi ja töpöttelen vanulappuun. Isoja joutuu kyllä sitten altaan ääressä pesemään ja pienetkin kerran viikossa (hirveä aika viikossa pelkkään puhdistukseen!). Mutta BB valitettavasti vaatii sen putsaamisen vesialtaan äärellä ja päivittäiseltä riesalta säästyn käyttämällä kahta BB:tä, jtoen tarvitsee käydä vain joka toinen päivä. Mutta aika riesake on tuo pesu :-) vaan mitä nainen ei tekisi kauneutensa eteen.

  Mitä tulee noihin linkkeihin, niin mä mieluiten linkkailen juuri niitä blogissa olevia linkkejä, jotka palkitsee kirjoittajaa. Ehkä se johtuu omasta ammatista, että kaupallisuus ei ole mörkö ja että myynti on tehtävä, joka on Suomessa täysin aliarvostettu. Taisin Elloksen tilauksenikin tehdä affiliaattilinkin kautta, saattoi olla Wasting Lifestylen blogi, vaikka jollain muullakin oli se alennuskoodi. Olipa muuten aika hyvät valikoimat Elloksella, suorastaan yllättävät!

  Tykkää

  1. Jep, siveltimien pesu on kyllä jotenkin tosi turhauttavaa. Mietin aina, miten voisin käyttää sen ajan paremminkin :D Tosin nyt Blendercleanserin kanssa homma on paljon miellyttävämpää, en oikein tiedä miksi. Mun täytyy myöntää, että käytän kyllä samaa munaa kolme päivää ennen pesua. Otan vaan aina puhtaan kohdan ;)

   Niinpä. Mua vähän harmittaa se, millainen mörkö esim. tällainen affiliatelinkki voi monelle olla. Ihan niin kuin klikkaamalla sitoutuisi johonkin tai sitten ajatellaan, ettei haluta antaa bloggaajalle sitä pientäkään komissiota. Mä katson nyt vähän aikaa, miten ne mulla toimivat, ja teen sitten päätöksen jatkosta. Kiva kuulla, että on ainakin yksi lukija, jota mainoslinkit eivät haittaa :)

   Tykkää

 4. Mun mielestä tää on ollut hyvä saippua :) Hintava joo, mutta puhdistaa ainakin paremmin kuin mun edellinen Duroyn saippua ja mun mielestä tuo pakkaus on vaan niin näppärä! Ja se pinkki läpyskäinen, kiva bonus kyllä ja ihan yhtä käyttökapistus kuin blingring (multaha toki löytyy myös se, kun näistä BB-jutuista hullaannuin syksyllä)! :D

  Tykkää

  1. Niin on! Tosi hyvää suunnittelua, saippua kuivuu nopeasti, eikä jää lillumaan (yäääääk)!

   Joo! En tajua, miten joidenkin mielestä Blingring ei muka ole käytännöllinen?! :D

   Tykkää

 5. Saippuaa en ole kokeillut, mutta tällä hetkellä on testissä Bangerheadin meikkimuna. Yhden pinkin Beautyblenderinkin olen loppuun kuluttanut ja siitä tykkäsin, mutta tää nyt testissä oleva oli aitoon verrattuna melkein puolet halvempi ja nyt ainakin viikon testailun jälkeen voin todeta, että tykkään tästä halvemmasta versiosta ihan yhtä paljon kuin alkuperäisestäkin :)

  Tykkää

  1. Hei hyvä tietää! Itse olen joskus kokeillut Kikon meikkimunaa ja se oli ihan kova ja kökkö. Nyt ostin Köpiksestä MACin munan ja innolla kokeilen, olisiko se yhtä hyvä kuin BB :)

   Tykkää

 6. Blingring on varmasti kätevä mutta huomasin itse että munan muovikotelo ajaa tasan saman asian. Eli kun pesen munan niin laitan sen siihen rasian päälle kuivumaan!
  Hankin duroyn meikkisivellin shampoon mutta se ei kyllä ole tehokas.. pesen siveltimet käsisaippualla… auts!
  Sitä mietin että onko pinkki meikkimuna helpompi pitää puhtaana? Kun mä en saa omaa valkoista enää ihan valkoiseksi vaikka tosi usein pesenkin sitä. Pitäiskö vaihtaa pinkkiin?

  Tykkää

  1. Sitä muovikoteloa mäkin käytin ennen! Toimii, mutta ei ole läheskään yhtä nätti kuin Blingring ;) Tosin mun meikkipöytä on niin kaaos, että tokkopa siellä enää yksi muovirasia haittaisi :´D

   Mäkin pesin ennen aitokarvaiset ihan käsisaippualla ja ei niille mitään käynyt.

   Huomasin saman tuon valkoisen BB:n kanssa. Sitä ei saanut valkoiseksi vaikka kuinka pesi. Pinkki on huomattavasti armollisempi väri kyllä. Seuraavaksi mä kokeilen mustaa :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s