Asusteet

Minna Parikan Oh My Dear -kukkaro

Mä rakastan kaikenlaisia tilaajalahjoja ja kylkiäisiä. Olen tilannut usean lehden suureksi osaksi tilaajalahjan takia. Totta kai lehdenkin on oltava mieluinen, mutta hyvällä tilaajalahjalla kustantaja saa mut aika hyvin haaviin. Reilu vuosi sitten tilasin Glorian kodin sen takia, että tilaajalahjaksi tuli Harri Koskisen Block-lamppu. Muutama kuukausi sitten tilasin Olivia-lehden tämän ihanaisen houkuttimen takia. Kyseessä on pikkuinen söpöäkin söpömpi Minna Parikan Oh My Dear -kukkaro. Eikö ole ihana? Mä hymyilin varmaan tunnin putkeen, kun kuorin tämän pakkauksestaan pari päivää sitten.

Kukkaro on nahkaa ja siinä on ranteeseen sopiva remmi. Ajaa siis kukkaron lisäksi asiansa pienenä iltalaukkuna. Mä olen jo pohdiskellut raaskisiko ottaa kukkaron päivittäiseen käyttöön lounaslompakoksi, vai säästäisikö tätä erityisiä hetkiä varten. Ai että kun voi jostain näin pikkuisesta asiasta tulla hyvä mieli :)

Kyseinen Olivian tilausjakso oli vain neljän numeron mittainen (kestotilauksena jatkuva kylläkin, mutta lopetin tilauksen, vaikka Olivia aika kiva lehti onkin). Oikeastaan on aika uskomatonta, että tunnetun suomalaisen suunnittelijan nahkaisen tuotteen ja neljä numeroa lehteä saa kahdella kympillä. Ilman lahjaakin tilaus olisi edullinen, ja lahjan kanssa aivan järkyttävän kannattava! Mä olen jo tehnyt seuraavan tilaajalahjan innoittaman tilaukseni. Seuraavana on tulossa jotain pientä nahkaista myöskin suomalaiselta Lumi-merkiltä :)

Mä sain tänään uuden puhelimen, jonka kanssa oon leikkinyt (lue: yrittänyt opetella Nokian jälkeen käyttämään iPhonea, huh) koko illan. Nyt on elektroniikkakiintiö tältä illalta täynnä, joten taidan lähteä koiran ulkoilutuksen kautta nukkumaan. Huomiseen :)

Ps Sivun ylälaidassa on käynnissä äänestys blogiin toivottavasta sisällöstä, käykääpä kertomassa mielipiteenne, kiitos!

Edit. Minulle selvisi, että kukkaro ei olekaan nahkaa vaan muovia. Voisin vannoa lukeneeni tuotteen kuvauksesta, että se on nahkaa. Tai sitten tein tämän oletuksen perustuen siihen, että tuotteen arvoksi on määritelty 95 euroa. Voiko muovisen pikkuruisen kolikkokukkaron arvo olla melkein satasen jos materiaali on muovia? Vaikka kuinka olisi Minna Parikkaa. Että olen pettynyt. 

6 vastausta artikkeliin “Minna Parikan Oh My Dear -kukkaro

 1. En halua olla ilonpilaaja, mutta eihän kukkaro ollut nahkaa vaan käytännössä muovia. Siksi en ole itse vielä tehnyt tilausta, vaikka vähän edelleen houkutteleekin.

  Tykkää

  1. No voi. Tuotteen kuvauksessa kerrottiin sen olevan nahkaa, enkä ole edes kyseenalaistanut tätä asiaa. Mistä sinä olet kuullut/tiedät, että tuote on muovia?

   Tykkää

  2. Nelliinan vaatehuoneen bloggari oli kysynyt Bonnierin tilaajapalvelusta, mistä oli vastattu kukkaron olevan synteettistä nahkajäljitelmää. :/

   Tykkää

  3. Ei oo totta!!! Nyt mä tunnen kyllä itseni totaalisen huijatuksi :(. Voin vannoa, että luin kukkaron kuvauksesta nimenomaan sen olevan NAHKAA. Voit uskoa, että Bonnier saa napakan sähköpostin piakkoin täältä suunnalta!Ja vaikka olitkin vähän ilonpilaaja ;) niin kiitos kun kerroit asiasta!!

   Tykkää

  4. Muakin hämmästyttää nyt tosi paljon, että sen vähän niin kuin annetaan ymmärtää olevan nahkaa. Voit olla varma, ettet ole ainut pettynyt. :(Toivotaan sen kuitenkin kestävän ihan hyvin, vaikkei aitoa tavaraa olekaan. :) On se silti sievä!

   Tykkää

  5. Oot oikeassa, nättihän tuo on kuin mikä. Mä vaan olen aika tarkka materiaalien kanssa, ja voi hyvin olla, että jos olisin muoviksi tiennyt, niin olisi tilaus jäänyt (vaikka ihan periaattesta!) tekemättä. Mielestäni todella kyseenalaista markkinointia Bonnierilta, piiiiiitkä miinus!!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s