Aptekkikosmetiikka · Ihonhoito · Kilpailu · Kosteusvoiteet · Vichy

Ihon epäpuhtauspäivitys ja Normaderm-arvonta

Kirjoittelin hetki sitten Vichyn uudistuneista Normaderm-tuotteista ja kerroin, että ihoni on ollut Normadermin päivä- ja yövoiteita käytettyäni loistokunnossa. Pienenä skeptikkona lupasin seurata tilannetta vielä hetkisen ennen viimeisen sanan sanomista ja nyt viikkoa myöhemmin (neljä viikkoa käyttöä takana) iho voi edelleen loistavasti! Superjee! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postauksen kommenttikentässä moni kertoi innostuneensa Normadermista ja koska tykästyin Beautifying Anti-Blemish Care ja Night Detox -voiteisiin tosi paljon, kysäisin Vichyltä, voisinko saada samanlaisen setin arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. Vichyllä nyökyteltiin hyväksyvästi, joten tässä nyt sitten vaan arvontaa kehiin! :) Yksi onnekas voittaa nämä voiteet ja osallistua voi näin:

– Kerro kommenttikentässä paras vinkkisi epäpuhtaan ihon hoitoon tai akuutin näppyläkriisin selättämiseen. Nämä neuvot tulevat ihan mun omaksi hyödyksi, olisi ihana vähän laajentaa omaa vinkkilistaa! :)

– Jätä kommenttilomakkeeseen sähköpostisi sille varatulle riville, se näkyy vain minulle.

– Osallistumisaikaa on reilu viikko eli osallistumisaika päättyy ma 26.10. klo 18.00!

– Palkinto postitetaan Suomeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onnea arvontaan ja hyviä ihopäiviä kaikille! ^_^

Arvontapalkinnon tarjoaa Vichy.

78 vastausta artikkeliin “Ihon epäpuhtauspäivitys ja Normaderm-arvonta

 1. Minä hoidan finnejä hunajalla, eli täsmähoitona finnien päälle yöksi hunajaa ja vähintään kerran viikossa hunajaa naamion tavoin puhtaalle iholle ja annan vaikuttaa vähintään vartin.
  Mielestäni kohtuullisen toimivaa tuo hunaja :)

  Tykkää

 2. Ihoni ei ole enää niin ärtynyt kun vaihdoin rakeelliset kuorinnat kokonaan entsyymi- ja happokuorintoihin. Tuntui että rakeet vain ärsyttävät lisää varsinkin tulehtuneita näppyjä. Ihoni on myös erittäin vaalea ja taipuvainen punoitukseen, joten siksikään rakeet eivät ole itselle se paras vaihtoehto.
  Oletko muuten ottanut ennen ja jälkeen kuvia ihostasi? :)

  Tykkää

 3. Mulla on kaksi luottotuotetta aina joskus (viime aikoina ihan liian usein) ilmestyvien näppyjen nujertamiseen. Cliniquen anti-blemish solutiions linjan spot treatment gel silloin, kun hätäapu ei saa näkyä ja yöaikaa, kun ulkonäöllä ei ole väliä Mario Badescun Drying Lotion. Näillä näppy kuivuu parissa päivässä jälkiä jättämättä. Mitä aiemmin hoidon aloittaa, sitä nopeampi on tieety tulos. Jos näppy ehtii pintaan ja isoksi, kestää hitusen kauemmin.

  Tykkää

 4. Mun normaalisti ongelmaton ja vähänäppyinen naamani otti niin herttisesti itseensä Glamglowin savipohjaisesta putsarista että nyt olis kyllä kaikki näppyjentappovinkit tarpeen… Näppyjen lisäksi leuka ja nenänpielet suorastaan kuoriutuu kuivuudesta :(( Oon nyt googlaamalla googlannut kaikenlaisia vinkkiä ja tippiä tän probleeman poistamiseksi, paras tulos tällä hetkellä on tullu sillä et kaikki puhdistusaineet kerrallaan hajusteettomiks (Erisan <3) mut näyttäisi siltä että naamaa saa silti vielä lepytellä kauan aikaa :D perkuleen savi !!

  Tykkää

 5. Mun iholle parhaiten on toiminut kombo: Eucerinin dermopurifyer -sarjasta kasvovesi ja kosteusvoide, LRP:n effaclar puhdistugeeli, yövoiteena Vichyn aqualia thermal night spa -geelivoide. Nämä ei kuivata tai ärsytä ihoa niin kuin aknetuotteilla on valitettavan usein tapana tehdä. Mulla on rasvoittuva iho, joka menee pintakuivaksi liian rajuilla tuotteilla. Ja kun iho kuivuu niin akne vaan pahenee. Silloin kun naama räjähtää, niin Basiron-kuurilla saa sen takaisin kuntoon.

  Tykkää

 6. Vinkkejä ei ole antaa, mutta mielenkiinnolla luen muiden kirjoittamat vinkit! Ainoa oma vinkki on olla välittämättä,aika parantaa haavat :D

  Tykkää

 7. Oman epäpuhtaan ihon kuosissa pitämiseen oon huomannut parhaimmiksi keinoiksi kuorivan kasvoveden jota käytän iltaisin, paras kokeilemani Cliniquen 3-kasvovesi. Moni ei tykkää mutta itsellä huomaan aivan selvän eron parempaan sitä käyttäessäni. Tärkeää on myös kosteuttava mutta ei rasvainen kasvovoide, vielä en ole täydellistä sellaista löytänyt :) Vichyllä on muuten aivan ihania tuotteita, hinta-laatu-suhde kunnossa!

  Tykkää

 8. Mulla ei itelläni ole oikeastaan koskaan ollut finnihyökkäystä, mitä nyt muutamia yksittäisiä. Niiden päälle oon levittänyt joko hammastahnaa tai sitte ihan ”finninkuivatusaineita”, tällä hetkellä käytössä joku Dermosilin vihreä kynä…
  Mustapäitä kyllä löytyy, eikä niitä saa pois ees puristamalla…

  Tykkää

 9. Omaan ongelmaihooni tepsivät parhaiten aspiriinikuorinta ja basiron. Ihmeitä eivät nämäkään saa aikaan, mutta säännöllinen käyttö tuottaa tuloksia! Kovasti nämä kuivattavat, joten hyvä kosteusvoide on ehdoton.

  Tykkää

 10. Puristettuun finniin laitan yöksi Bacibact-voidetta, toimii! ”Bacibact valmisteita käytetään paikallishoitona pieniin naarmuihin ja haavoihin sekä märkiviin ihotulehduksiin esim. märkäruven hoitoon. Bacibact sisältää basitrasiinia ja neomysiiniä, jotka antibiootteina sopivat hyvin bakteerien aiheuttamien ihotulehdusten hoitoon. Bacibact estää myös haavojen ja ruhjeiden märkimistä. Bacibact on itsehoitolääke.”

  Tykkää

 11. Yksittäisten finien päälle laitan yöksi savipohjaista naamiota. Rakastan Vichyn tuotteita, taasko ne on menty uudistamaan..!? Ihanaa, että tuo yövoide on rantautunut tänne Suomeenkin :)
  Nyt kasvoihin on kehittymässä vuosittainen hormoniperäinen akne. Kävin hyökkäykseen sitä vastaan sisäisesti nautittavilla tuotteilla: Macaa, Sinkkiä ja tyrniöljyä. Toivttavasti auttaa… en jaksaisi olla 30-vuotias finninaama!

  Tykkää

 12. Sitä samaa hammastahnaa oon käyttäny mut seuraavaks kokeilen kyllä tota hunajaa jota tässä on ehdoteltu… Siis jollen satu voittamaan ;)

  Tykkää

 13. Paras vinkki on kuorinta kerran viikossa, omalle iholle sopivat tuotteet (myös rasvainen iho tarvii rasvausta) terveellinen ja monipuolinen ruokavalio tietysti. Punoittavia näppyjä, joissa ei märkää ole keskellä ei saa yrittää puristella. Komedorauta hyvä mustapäille (pehmitä iho ensin esim. Lämpimässä suihkussa tai Saunassa) on helpompi puhdistaa.

  Tykkää

 14. Mulla parhaiten satunnaisiin näppylöihin tehoaa vaan niiden rauhaan jättäminen ja vaikka hullulta kuulostaakin niin ihon kunnollinen kosteuttaminen. Itsellä siiis hyvin herkkä ja pintakuiva iho.

  Tykkää

 15. Oi nää vaikuttaa niin ihanilta! ♡
  Akne puhkesi minulle aikuisiällä. Onneksi sain lääkkeet joita en nyt enään syö. Olen kokeillut useita tuotteita ja löytänyt ajan kanssa useamman suosikin :)
  Kunnon puhdistus, kosteutus, kuorinta! Samoin ruokavalio, uni ja stressi näkyvät kaikki tälläisella iholla nopeasti.

  Tykkää

 16. Mulla ei taida olla mitään täsmävinkkiä epäpuhtauksien taltuttamiseen, vaan ihan ylipäätään se jokapäiväinen ja kokonaisuudessaan huolellinen ihonhoito omalle ihotyypille sopivilla tuotteilla. Itselläni on todella helposti rasvoittuva iho, jonka myötä myös niitä epäpuhtauksia tulee. Vielä sitä täydellistä ihonhoitokomboa en ole tuotteiden valtamerestä löytänyt, mutta tällä hetkellä sujuu jo kohtuullisen hyvin :-D

  Tykkää

 17. Kyllä se on normadermin kuoriva geeliputsari, joka auttaa parhaiten finnikriisiin. Widmerin hoitavalla peitepuikolla jo tulleet finnit piiloon.

  Tykkää

 18. Mulla on tällä hetkellä käytössä Muradin tutustumissetti. Olen kyllä tykännyt. Legendaarinen Ella Bachen ”kalavoide” pitäisi joskus testata.

  Tykkää

 19. Pakko hehkuttaa dr. Hauskan ihonhoito sarjaa. Kasvovesi on jotain niin taivaallista <3
  Lisäksi ihan perus jutut. Puhdas tyynyliina kasvopyyhe jne ei liikaa Näpläämistä naamaan.

  Tykkää

 20. Mä itsekin tarvisin niitä neuvoja, just ihmeellinen näppykriisi päällä ja perinteiset Basironit ja täsmänäppyvoiteet ei tunnu auttavan :( Luulen, että tää on tullut mun viimeaikaisesta suklaainnostuksesta, että naama kukkii kunnolla pienellä viiveellä. Myös oikeantyyppiset kosteuttavat tuotteet sopii pintakuivuudesta tukkeutuvalle iholleni, joten olkoon mun vinkki sitten oikeanlainen ruokavalio ja kosmetiikkatuotteet :) Mieluusti nämä Vichyt ottaisin kokeiluun itsekin!

  Tykkää

 21. Sinkin syöminen lisäravinteena on auttanut huomattavasti! LRP:n effaclar-sarjan duo-hoitovoide on itselläni selkeästi nopeuttanut näppyjen paranemista, toimii myös päivällä meikinn alla paikallishoitona. Olen myös luopunut raekuorinnoista kokonaan vuosia sitten, entsyymikuorintoja kerran viikkoon tai kahteen ja hyvä kosteusvoide tekevät ihmeitä. Runsas vedenjuonti on iho-ongelmaiselle tärkeää! :)

  Tykkää

 22. Jos iho on todella epätasainen, eikä kestä mitään vahvoja putsareita/kuorintoja, teen kuorinnan kosteilla kahvinporoilla. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta kun niitä pyörittelee kostealle iholle, jää iho todella pehmeäksi. Päälle laitan kunnon kerroksen Lumenen Arctic Aqua 24H syväkosteuttavaa kasvovoidetta. Teen kuorinnan yleensä illalla, yön aikana kasvovoide on imeytynyt kunnola ja aamulla iho on ihanan pehmeä :)

  Tykkää

 23. Itselläni on vielä hakusessa toimiva aine finnejä vastaan.. tosin hormoninäppyihin ei taida niin hyvin toimia mikään! Seuraavaksi kokeiluun lähtee madaran savinaamio.

  Tykkää

 24. Paras vinkki epäpuhtauksien välttämiseen on sokerin välttäminen. Jos/kun pientä mässytystä on tapahtunut niin Acon spot treatment auttaa. Jos paise on paha ja jo akuutissa räjähdysvaarassa, niin desifioin kädet, ihoalueen ja neulan ja pienen siistin reiän kautta puristan varovasti finnin.

  Tykkää

 25. no kuori ihosi joka viikko, ja käytä kasvovesiä ja puhdistusvahtoo, ja sen jälkeen käytä kosteuttavaa voidetta :)
  Ainakin mulla toimii hyvin :)

  Tykkää

 26. Ella Bachén Crème Intex No 2 eli ”kalavoide” on kyllä ihan ykkönen finnien taluttaja, jos akuutti kriisi iskee. Yleensä epäpudas ihoni pysyy kuitenkin kurissa kunnon puhdistuksella ja kosteutuksella. Tällä hetkellä ainakin cliniquen kuoriva kasvovesi ja kasvosaippua ovat toimineet hyvin. :)

  Tykkää

 27. Minulla ei ole tarjota akuuttia apua tuovia neuvoja, mutta likaisilla sormilla ei passaa mennä puristelemaan. Itselläni myös sokeri- ja rasvaherkuista pidättäytyminen helpottaa yleisilmettä, mutta ainoastaan pitkäjänteisesti suoritettuna. (Ikuisuustaistelu täälläkin menossa mustapäitä vastaan..)

  Tykkää

 28. Olen joskus käyttänyt vauvojen sinkkivoidetta iholla naamiona ja sen jälkeen iho on ollut ihanan pehmeä ja vähemmän punoittava.

  Tykkää

 29. Mä käytän nykyisin c-vitamiiniöljyä ja madaran rasvoja sekä seerumia öisin, niin näppylät on pysyneet hyvin kurissa. Mulla itselläni kuivuus aiheuttaa näppylöitä, joten vinkiksi neuvoisin ihon kosteana pitämisen, ja näin ilmojen kylmetessä kannattaa tarkkailla rasvojen imeytymistä, kun usein talvisin joutuu käyttämään rasvaisempia tuotteita. Näppyläkatastrofi odottaa usein rasvaisen ruokamätön jälkeen, joten suosittelen välttämään ainakin isompina annoksia :D

  Tykkää

 30. happokuorintaa säännöllisesti, vähemmän hiilareita ruoassa. Sopivasti kosteututsta ja ei liian usein kuivattavia tuotteita, esim. Cliniquen kasvovettä käytän ehkä kerran kaksi viikossa.

  Tykkää

 31. Paras isojen näppyjen karkoittaja on Vichy Normaderm-sarjan paikallishoitoaine, minkä nimeä en muista. Pieni tuubi se on. Se ei kuivata näppyä enkä muutenkaan tajua miten se voi ne kadottaa, mutta niin vaan tekee!!!

  Tykkää

 32. Se, ettei näppyjä menisi puristelemaan… Mutku se on parasta!! :D Mutta myöskin apteekin Basiron on toimivaa kamaa :) <3

  Tykkää

 33. Minulla auttaa parhaiten se, että pitää sormet erossa naamasta/näpyistä ja Sensain putsari kanssa toimii kanssa tosi hyvin minun ihooni :)

  Tykkää

 34. En enää nykyään käytä mitään erillisiä finnintappajia. Huolehdin kasvojen puhdistuksesta ja kostetuksesta ja yritän vaan kestää ne huonot ajat, kun iho kukkii. Joskus nuorena minulla oli ihan reseptillä Dalacin-liuosta, joka silloin muistaakseni tepsi aika kivasti finneihin.

  Tykkää

 35. akuuttiin näppykriisiin ensiapuna teepuuöljyä. ja puristaa ei saa ennen kuin näppy on ”kypsynyt” ja sittenkin puhtaasti ja hellävaraisesti.

  Tykkää

 36. Ikiaknekerholainen täällä terve! :’D Vuosien saatossa on kertynyt kikka jos toinenkin…

  1. iHerbistä löytyvät Stridexin punaiset salisyylihappo”kasvovesi” -lappuset! Parasta, jos ongelma on koko kasvoilla, eivätkä täsmätuotteet ole tarpeeksi tehokkaita. Kuivattaa ihoa, joten kunnollinen kosteutus on tärkeää.

  2. Säännöllinen kunnon kuorinta ja kosteutus. Ei varmaan enää tarvitse perusteluita.

  3. Aamuisin pyyhin kasvoni vain misellivedellä! Ennen jynssäsin ihoa vesipesulla aamuin illoin ja ihmettelin miksi patit ei vähene, vaikka hoidankin ihoani suorastaan uskonnollisella hartaudella. :D No se oli just sitä ylihoitamista. Kerran laiskuuskautena keksin pyyhkiä naaman vain misellivedellä ja uskomatonta, mutta iho rupesi tulemaan hyvään kuntoon. Sanonkin, että finninaamalle riittää kunnon puhdistus vain kerran päivässä. Kaikki muu on turhaa.

  4. Tästä päästäänkin kaksoispuhdistuksen ilosanomaan! Finninaamalle kunnollinen meikinpoisto iltaisin on t ä r k e ä ä. Meikän naama ainakin heti riemastuu huonosta meikinpoistosta.

  Haha, tuli vähän randomin tuntuinen lista, mutta innostuin tosissaan aiheesta. :D

  Tykkää

 37. Selätän näppyläkriisit antamalla ihon olla rauhassa. Puhdistan ja kosteutan, mutta mitään ylimääräistä en ala näppyjen kimpussa touhuamaan. Katoavat kyllä ajallaan :) Kevyt meikki päälle ja matkaan.

  Tykkää

 38. Saako sanoa että mikään ei auta? Kaikenlaista on tähän ikään tullut koitettu, aikuisiän akne ei vaan aina toimi halutulla tavalla.

  Viimeisimpänä yritin sinkkipastaa ja se sai aikaan vai ärtynyttä ihoa. Bepanthen on rikki menneisiin finneihin hyvä tai ainakin luulen niin.

  Tykkää

 39. Aaargghhh! Mä tällä hetkellä painin rasvaisuuden kanssa. En ymmärrä mistä se nyt yhtäkkiä tuli, iho pukkaa rasvaa enemmän kuin koskaan ;< Näppylät saa elfin Zit Zapperillä yhdessä yössä kadotettua melkein kokonaan, sen nimeen vannon ja suosittelen ihan jokaiselle! Epäpuhtaalle iholle suosittelen myös lisää kosteutta sisäisesti ja ulkoisesti, sekä omega-rasvahappoja ;)

  Tykkää

 40. Jaa-a, en ole löytänyt toimivaa konstia. Hormonifinniä puskee leukaan vähän välilä, koskaan ei saa olla kokonaan ilman. :(

  Tykkää

 41. Itselläni ihon kunto parani, kun vaihdoin kasvovettä. Käytin ennen kaikista tujuimpia mitä löytyi ja iho senkus kukki.. Sitten tuossa keväällä tilasin kokeiluun Dermosilin Vitamin E-sarjan kasvoveden ja ihon kunto parantui huomattavasti! Kyllä yhä puskee näppujä joka puolella, mutta selkeästi vähemmän ja ihon sävy on tasaisempi.
  Näitä kyllä kokeilis mielellään, en oo oikein vielä löytänyt hyvää naamarasva-komboa iholleni.

  Tykkää

 42. Terveellinen ruokavalio ja riittävä vedenjuonti sekä yksinkertainen, sekä toimiva ihon ulkoinen hoito: puhdistus aamuin illoin ja kosteutus, kuorinta ja naamio 1-2 kertaa viikossa :) Toimii!

  Tykkää

 43. Mullakaan ei ole mitään ihmeempiä vinkkejä, hormoninäpyt tulevat kun ovat tullakseen… Hyvällä perusihonhoidolla pärjää aika hyvin.

  Tykkää

 44. Oi ei..mä olen huono antamaan vinkkiä tähän asiaan koska poden: NIPISTÄ SE dilemmaa… Ei pitäisi mutta kun.. Nuo tulisivat tarpeeseen…

  Tykkää

 45. Mustapäät ovat ongelmani ja pitkän pitkän tauon jälkeen kokeilin Nivean mustapäälappuja ja kyllä niillä vaan hyvin lähtee ja huokoset ainakin omasta mielestä vähän pieneni niitä käyttäessä. Eikä oo hinnalla pilattuja :)

  Tykkää

 46. Olen aivan epätoivoinen näppyjen puristelija ja en vain pysty pitämään näppejäni erossa näpyistä. Teepuuöljy sitten epätoivoisessa tilanteessa, kun on itse pahentanut tilanteen.

  Tykkää

 47. AHA- ja BHA-kuorintoja käytän ja ainakin lumevaikutusta on ollut, tuntuu naama vähän rauhoittuneen.. :) Käyn myös kosmetologilla ihonpuhdistuksessa satunnaisesti.

  Tykkää

 48. Ihon huolellinen puhdistus, hyvä kosteutus ja säännöllinen kuorinta auttavat jo pitkälle. Kun vain vielä osaisi olla puristelematta niitä halvatun näppyjä…

  Tykkää

 49. Puhdistus, kosteutus ja kuorinta. Itselläni ongelmana on mustapäät, niihin ehdottomia on Biorèn mustapäälaput :)

  Tykkää

 50. Säännöllinen ihonhoito! Kaksoispuhdistus aina meikin puhdistukseen! Misellivettä aamuisin ja 1-3 kertaa viikossa kuorintaa ja naamiota! Ja kosteutusta ei saa unohtaa!! Näillä saan oman ihoni pysymään kohtalaisen hyvänä. :)

  Tykkää

 51. Hei
  Ikähän auttaa mukavasti noihin iho-ongelmiin. Mitä vanhemmaksi tulee niin sitä vähemmän välittää parista näppylästä tms.

  Tykkää

 52. Säännöllinen ihonhoito on itselleni (ent.kosmetologina) kaiken a ja o. Myös finnejä aiheuttavien ruokien välttely (suklaa pahin itselläni!) auttaa. Jos/kun finnejä tulee, laitan yöksi puhdistetulle ja kuoritulle iholle täsmägeeliä ongelmakohtiin. Vältän kuivattavia hoitotuotteita koko kasvoilla, vaan pyrin esim kasvovesistä valitsemaan kosteuttavan version, jottei iho ala paikkaamaan ”kosteusköyhää” pintaa puskemalla öljyä sisältäpäin (finnejä, öljyisyyttä yms…)

  Tykkää

 53. Mulla ei kyllä mitään akuuttia vinkkiä ole antaa, itse oon kärsinyt aknesta kymmenen vuotta. Säännöllinen putsaus ja kosteutus kyllä auttaa ettei tilanne ole ihan kamala :D Nuo vichyn tuotteet näyttää kyllä hyviltä eikä niitä ole tullut kokeiltuakaan vielä.

  Tykkää

 54. Vinkkinä yleisesti puhtaus ja tyynyliinan vaihto riittävän usein. Ihon kuorinta on tärkeää myös :)

  Tykkää

 55. Mulla on suht puhdas iho, eikä finnit ole koskaan liiemmin vaivanneet, kuin satunnaisesti voi yksi ilmaantua ja häviää itsestään siis vinkkejä ei ole antaa.

  Tykkää

 56. Kyllä paras hoito on jokapäiväinen ihon puhdistus ja se että antaa ihon välillä hengittää eli pitää meikittömiä päiviä :)

  Tykkää

 57. Oijoi, aknen kanssa riemukkaan yhteiselon viettäneenä näitä olisi kyllä ihana päästä testaamaan!

  Itsellä on tullut tavaksi ennen isompia hippaloita tai ihan muuten-vaan jos huomaa ihon meinaavan ruveta kukkimaan pitää lushin naamiota ( http://www.lush.fi/product/79/mask-of-magnaminty ) pärställä hyvän tovin/ihan vaikka siihen asti että se kunnolla kuivahtaa, toimii ensiapuna! :)

  Tykkää

 58. Säännöllisesti esim. kerran viikossa blackhead killer tai vastaava, ja säännöllinen kosteutus toimii minulla!(:

  Tykkää

 59. Paras keino on jokapäiväinen perusteellinen ihonpuhdistus ja aina silloin tällöin puhdistavan savinaamion käyttäminen. Eikä näppyihin saa koskea likaisilla (eikä puhtaillakaan) sormilla! Mulla on paheena koskea kasvojani ja leukaa päivän mittaan, eikä iho tykkää siitä ja se näkyy ikävinä kukintoina :(

  Tykkää

 60. Edelleen finneihin levitän ”ella bachen creme intex 2” tahnaa, joka tappaa finnit.
  Välttelen ns.antiage voiteita,jotka yleensä saavatihoni näppylöille. Sekaihon voiteet, maksaläikille tarkoitetut, nopsaanimeytyvät, olleet se mun juttu.

  Toisaalta välillä vaelluksilla mehiläivaha (nahan öljyymiseen/koiran tassuille tarkoitettu), on se ihoni ahavaläikkien pelastus…mut kai meikitön nahka sit on eri juttu.

  Tykkää

 61. Miten mä oon tän missannut! Mä käytän nykyisellään sitä Ella Bachen kalan hajusta töhnää tulehtuneille näppylöille. Yleisesti kuitenkin yritän huolehtia riittävästä kosteutuksesta ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

  Tykkää

 62. Pitemmällä tähtäimellä puhdas ruoka ja runsas vesi auttavat, että iho voi hyvin. Akuutissa tilanteessa kuivatan finnejä Illodin-suuvedellä.

  Tykkää

 63. (Wuhuu, vielä 45 minuuttia aikaa ehtiä mukaan arvontaan, haha!)

  Mun paras vinkki on ehkä se, ettei ota käyttöön liian montaa uutta tuotetta yhtä aikaa. Parempi esitellä uudet tyypit iholle maltilliseen tahtiin. Ja no okei, Bentonin Snail Bee High Content Essence on aika ihmetuote myös.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s