Lifestyle

Heippa sitten, Purkkimafia

Tämä on viimeinen postaukseni Purkkimafiassa. Tähän voisin kirjoitella kliseitä siitä, miten kaikki hyvä loppuu aikanaan ja mitänäitänyton, mutta en tahdo surkutella. Nyt on näin, niin kuin olen Mindfulnessissa oppinut ja koska jatkan bloggaamista uudessa osoitteessa, ei ole edes mitään syytä jättää hyvästejä. Paitsi Purkkimafia-portaalille, tietenkin.

Alkavan viikonlopun viilaan uutta blogia, siirtelen materiaalia, ja ylipäänsä sana SÄÄTÄMINEN on saanut tämän muuton myötä ihan uuden merkityksen. Joten vaikka näyttää, että täällä mä pitelen blogivapaita, niin se ei ole totuus ;)

Miss Piggy`s Pearls aukeaa uudessa osoitteessa maanantaina 22.8.2016 ja nyt osoite muistiin niin kuin olisi jo (ellet sitten lue blogiani Facebookin tai Bloglovinin kautta, jonne yritän saada uudet tiedot päivitettyä asap)!! Sehän on:

http://misspiggyspearls.com

IMG_3060.JPG

Nähdään maanantaina ja olen mä teille pienen yllärinkin järjestänyt, että olisi vielä lisäporkkana tulla paikalle muhahaaa! :D

<3

Ps Kaikki myös heti tykkäämään Purkkis-blogien uudesta Facebook-sivusta Purkkimafia 2.0!! Siellä pystyt seurata meidän juttuja kootusti jatkossakin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s