Lifestyle

Nyt voin rasvata

HUOMIO HUOMIO! BLOGILLA ON 22.8.2016 ALKAEN UUSI OSOITE:

http://misspiggyspearls.com

Paljastin aiemmin, että EN OSAA rasvata jalkojani. Mä en tiedä, missä vaiheessa päivää se pitää tehdä ja millä hitsillä jengi saa voiteet pysymään jaloissa lattian/sängyn/sukkien sijaan. Norsunnahkaa muistuttavat kantapääni kuitenkin vaativat toimenpiteitä ja vahingossa tulin löytäneeksi tähän mennessä parhaan tavan jalkojen rasvaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokemukseni mukaan jalkavoiteet, jotka imeytyvät niin nopeasti, ettei sukkia tarvita, ovat keveydessään yhtä tyhjän kanssa. En todellakaan jaksa tehdä tätä(kään) päivittäin, joten voiteen pitää olla tuhtia ja tehokasta. Kuitenkin kun sukat laittaa rasvaisten jalkojen päälle tuntuma on tosi ällöttävä. Nihkeät jalat hautuvat sukissa ja tuntuu, että vielä aamullakin voidetta on ihon pinnalla. Yäk! Toisaalta en missään nimessä halua sujauttaa rasvaisia jalkoja lakanoita tahmaamaan joten kyllä, mulla on ollut ongelma :D

Viimeisenä oljenkortena vetäisin rasvattujen jalkojen päälle avokassukat. Eikä mitkä tahansa, vaan niin ohuet, että materiaali on enemmänkin paksuja sukkahousuja vastaava. Ihmettelin ja odotin, että missä se ällö tunne on, mutta eihän sitä tullut! Nämä ovat sekä ohuemmat että peittävätkin vain lähinnä jalkapohjan ja kantapään, jolloin tehokas tuuletus kuivattaa rasvan nopeasti. Eikä lattiaan jää tahmeita tassunjälkiä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain nämä sukat kaverilta Bootsin tuliaisena, mutta oletan, että tällaisia löytyy joka paikasta!? Olennaista on ohut materiaali ja se, että sukka tosiaan jättää ison osan jalkaa paljaaksi. Kommenttiboksissani moni muukin valitti samaa jalkojen rasvausongelmaa, joten kokeilkaa välittömästi tätä kikkaa, toimii! :)

Ps IIK, enää neljä yötä jäljellä, ja sitten siirryn kirjoittelemaan uuteen osoitteeseen! Jännittääkö teitä yhtään?! :D

6 vastausta artikkeliin “Nyt voin rasvata

 1. Mä muuten totesin ohuiden mikrokuitusukkisten kanssa saman jutun, rasva kuivuu aika vikkelään muttei lattialle tule tahmajälkiä. Tämä siis aamurasvauksen aikana, mutta useimmiten en ehdi aamuisin jalkoja rasvata! Illalla sujautan rasvaamisen jälkeen jalkoihin villasukat. Niissä materiaali on jotenkin niin hämmentävää, ettei jaloissa tunnu tahma eikä ne jotenkaan tahmaa sukkia? Mun suosikkisukat on sellaiset vähän jo huovuttuneet ja aavistuksen isot ja väljät :D

  Tykkää

 2. Mulla on psorin hoitoon sellaista todella hitaasti imeytyvää voidetta. Tunnin päästäkin laittamisesta se on vielä tahmeaa. Siihen kun vetäsee farkut jalkaan, niin kaikki voiteet on farkuissa. Kysyin joskus apteekista, olisiko mitään vinkkiä ongelmaan. Ainoana vinkkinä oli, että jotkut käyttää ohuita sukkahousuja tuohon ongelmaan. Vähän naurahdin tuohon, että enhän mä miehenä niitä voi laittaa, mutta vastaukseksi tuli vaan ”höpsistä”, eihän niitä kukaan sieltä farkkujen alta näe. Kokeiltu on, ja toimii todella hyvin, vaikka vähän oudolta tuntuukin.

  Tykkää

  1. Vitsi, miten hyvä vinkki! Voin kuvitella, että paksun voiteen päälle farkkuja on tosi ilkeä laittaa. Mä otin nyt kesällä tatuoinnin reiteen ja olisi tuo sukkahousuvinkki ollut silloin kullanarvoinen! Kesällä pystyin käyttämään ohuita väljiä housuja tai hametta, mutta talvella olisi ollut ällöttävää laittaa farkut tahmealle iholle. Testaan tätä, kiitos! Ja BTW, asiallinen apteekin tyyppi, peukku sille! :)

   Tykkää

 3. No enpä kyllä näitä sulle ostaessani (oletan siis, että nää oli multa) miettinyt mitään jalkojenrasvausjuttuja ahahahaha. Mä en rasvaa jalkoja kyl ikinä, liian TYLSÄÄ ja RASITTAVAA.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s