Hömppää ja naurua · Lifestyle · My little pony

Taas yhdessä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä aloin keräillä lapsuuteni aikaisia My Little Ponyja nelisen vuotta sitten. Toisin kuin suurimmalla osalla kavereistani, mun omat vanhat ponit olivat hävinneet jossain lapsuuteni (liian) monessa muutossa. Olen ollut surullinen asiasta, ja vängännyt kaikkia mahdollisia tahoja kaivamaan varastonsa. Mutta ei, ponejani ei ole löytynyt :( Myös toisin kuin suurimmalla osalla kavereistani, meillä ei leluvuoria ollut vaan kummallakin meillä tytöillä oli poneja kaksi. En ole ihan varma mitkä ponit olivat mun ja mitkä Rössön, mutta kahdella ponia muistan satavarmasti leikkineeni. Keräilyni alkoi nimenomaan siitä, että halusin itselleni ne samat ponit, jotka mulla/meillä lapsuudessani oli. Toisen poneista, sinisen Bow Tien onnistuin hankkimaan jo aikoja sitten. Toinen poneista on kuvassa näkyvä Beachcomber, jonka sain itselleni vihdoin tänä kesänä <3

Beachcomber on Baby Sea Pony, ja koska se oli uimarenkaineen oiva kaveri vesileikkeihin, monet kyseiset ponit ovat ajan kanssa menneet huonoiksi. Muovi on alkanut mennä pilalle ja siihen on tullut tummia läiskiä, joita keräilijät kutsuvat ”ponisyöväksi”. Halusin yksilön, jossa tätä ei ollut. Ja nyt sen sain <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En siis suinkaan yritä kerätä, tai edes halua, kaikkia mahdollisia 80- ja 90-lukujen poneja, joita kuvaillaan muuten tarkemmin G1-poneiksi (generation 1). Kyseessä ovat ne ensimmäiset, tällaiset söpön ystävällisen näköiset ja hieman pulskat ponit, jotka myöhemmin korvattiin omasta mielestäni kamalilla laihoilla (G2) ja sittemmin isopäisillä (G3 -> ) poneilla. Keräilen ehdottomasti vain G1-poneja ja niistä vain niitä, jotka ovat mielestäni ihan extrasöpöjä :) Mulla on heikko kohta varsinkin äiti-varsa-pareille, helmiäisvauvoille ja ponikavereille, jotka ovat ihan muita eläimiä kuin poneja. Tämä kuvassa näkyvä toinen uusi ponini, Baby Splosh ei ole mitään näistä, mutta aivan himskatin söpö muuten vain <3 Ja sitä paitsi perusponia paljon harvinaisempi ja sain sen arvoaan edullisemmin ^_^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein heti keräilyn alkuvaiheessa päätöksen, että EN osta mitään ponien tavaroita tai vaatteita. Koska johonkin raja oli pakko vetää :D Voisin käyttää aikani 247 erilaisia asusteita, kampoja ja tavaroita metsästäen, mutta ehkä haluan tehdä päivilläni jotain muutakin ;) Jouduin kuitenkin tekemään poikkeuksen tämän kaksikon kanssa. Kyseessä on kaksosponit Sniffles ja Snookums, jotka omistin jo entuudestaan, mutta nämä kaksostenrattaat olivat jotain niin liikuttavaa, etten vain voinut jättää ostamatta, varsinkin myyjän naurettavan pienen pyyntihinnan kuultuani. Olen itse siis kaksonen myöskin, joten tässä on mun silmissä vielä ihan extrasöpö aspekti sen takia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eikös olekin ihania uusia ystäviä <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Benkkua ainakin kiinnosti ponit ihan sikana :D

Keräilettekö te mitään? Kuvan mun koko kokoelmasta näkee muuten täältä, muutama poni tosin on tullut siihen vielä lisää :)

4 vastausta artikkeliin “Taas yhdessä

  1. Näitä poneja aina näkee silloin tällöin kirppiksillä ja tekisi niin mieli ostaa. Siis ei itselle, vaan jollekin, joka niitä kerää ja lähettää. Ovat kyllä suloisia, noh mitkä eläinaiheet ei olisi. :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s