Avautumista

Kiitos ja anteeksi

Mä en tiedä, miten sanoisin tämän, joten sanon sen vaan. Purkkimafia lopettaa elokuun lopussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehkä ehdittekin jo nähdä tiedotteen Purkkimafian Facebookissa? Syiden puiminen ei tunnu minun asialtani, joten sanon vain niin, että portaalin sulkeutuminen on asia, jota kukaan Purkkiksen bloggaajista ei varmasti halunnut. Oikopolkuja ja sivureittejä on, mutta en usko kenenkään meistä halunneen, että Suomen ensimmäinen ja ainoa kauneusblogien portaali laittaa pillit pussiin.

Teitä varmasti kiinnostaa, mitä Miss Piggy’s Pearlsille tapahtuu. Ainakin toivon niin :D Blogini oli olemassa lähes neljä vuotta ennen Purkkimafiaa ja jatkaa totta hitsissä myös sen sulkeuduttua! Kerron asiasta tarkemmin uusine osoitteineen myöhemmin kun sen aika on. Nyt kun asiasta tuli julkinen, halusin tulla heti kertomaan teille. Jotenkin mieltä on painanut aika paljon, että tällaisen tiedon kanssa on pitänyt elää ilman, että on voinut kertoa asiasta. Muistan elävästi, kun olimme Ilonan kanssa Stockmannilla kun tieto asiasta tuli. Mä en tietenkään ollut varautunut mihinkään chatti- ja spekulointivyöryyn, joten kännykkäni akku loppui kesken kaupoilla pyörimisen. Mun ja Ilonan reitit erkanivat ja mä jatkoin matkaa orpona ilman kännykkää. Ratikassa seisoin pienessä shokkitilassa tuijottamassa tyhjyyteen kun yhtäkkiä eräs nainen sanoi mulle jotain sellaista, että ”kiitos kivasta blogista” ja hymyili. Täytyy sanoa, että vaikka jäädyin siinä tilanteessa ihan täysin kun juuri olin saanut ns. huonoja uutisia bloggaamiseen liittyen, tuo kohtaaminen oli ihana ja sattui hyvään saumaan. Kiitos :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kaikki, mitä mulla on tähän hätään sanottavana. Mitä ajatuksia teissä heräsi? Kuulisin tosi mielelläni. <3

18 vastausta artikkeliin “Kiitos ja anteeksi

 1. Jotenkin vähän aavistelin kun porukkaa alkoi yksi kerrallaan siirtyä muualle, että jotain on tapahtumassa. Seuraan sua uuteen osoitteeseen ilmanmuuta :)

  Tykkää

 2. Purkkimafia on ollut itselle mitä parhain tapa seurata monia blogeja, joten harmittaa kyllä..Kuulut niihin bloggaajiin joilta luen aina kaikki postaukset, joten seuraan sua ehdottomasti:)

  Tykkää

  1. Tiedän ja juuri tuo minuakin harmittaa :( Mutta ihanaa kun jatkat MPP:n seuraamista ja voihan tässä olla, että bloggaajien yhteinenkin seurantakanava löytyy ;)

   Tykkää

 3. Voi harmi :( Tällainen kaunesblogiportaali on ollut tosi hyvä. Säikähdin ensin kun luin että Purkkimafia lopettaa ja kävi jo mielessä että ethän sinä vaan lopeta bloggaamista mutta onneksi tulet jatkamaan ihanaa blogiasi <3 Eilinen ponipostaus oli oikea päivän piristys, itselläkin on meriponi hankintalistalla.

  Tykkää

  1. Eikä, voi aww kyllä lämmittää sydäntä, kun tietää, että mua ja koiria olisi kaivattu <3 :)

   Hih, mä oon ihan vallan aktivoitunut poniostoksissa kun oon hiljattain sattunut löytämään monia ihania! Viimeksi eilen tein kaupat yhdestä megasöpöstä parista, joten näyttää siltä, että ponipostauksia tulee lisää lähiaikoina =)

   Tykkää

 4. Harmittaa kyllä tosi paljon, että purkkis lopettaa. :( Tätä kautta on ollut niin kätevää seurata suosikkiblogeja. Mutta onneksi blogit eivät sentään katoa! :)

  Tykkää

 5. Onneksi blogit ei katoa. Kyllähän teitä (kaikkia!) tulee seurattua jatkossakin. Ja voi kun joskus törmäisi johonkuhun livenä :) Kiitos <3

  Tykkää

  1. Ei vitsi miten kivaa, että olet lukenut meitä kaikkia! Ja esimerkiksi syksyn I love me -messuilla on loistava mahdollisuus törmätä meihin, nimittäin sinne tulee kaikki suinkaan kykenevät kauneusbloggaajat jos vanhat merkit pitävät paikkansa :)

   Tykkää

 6. Mua kyllä niin harmittaa teidän kaikkien puolesta :( Onneksi ette kuitenkaan lopeta bloggaamista, vaikka alusta muuttuukin! Mutta ihana kuva susta ja Benkusta! ( toivon mukaan meni koiran nimi oikein :D )

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s