Avautumista · Lifestyle

Tosi noloa

Kosmetiikkabloggaajan noloista tunnustuksista kirjoitteli Sissi ja idea oli niin hauska, että halusin heti kantaa oman korteni tähän kekoon. Itselleen nauraminen on aika terapeuttista ja nyt minun lisäkseni te pääsette lukemaan ja nauramaan partoihinne meikäläisen juttuja :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En osaa meikata kulmakarvoja
Tää on pahin. Mä en ole varmaan ikinä saanut meikattua kulmiani niin, että olisin tyytyväinen. Eikun yhden kerran muistan, oikeasti! YHDEN. Niistä tulee joko liian puuteriset, liian skarpit, väärän muotoiset tai eriparia. Huoh.

En osaa tehdä liner-rajauksia
En vaan osaa. Pitäis harjoitella mutku en jaksa. Miksei voi osata hetinytsamantien?? Kynällä tehty rajaus oli osa mun päivittäistä meikkia tosi monta vuotta, mutta viime aikoina en ole jostain syystä tehnyt sitäkään kuin harvoin.

En osaa käyttää jalkavoidetta
Niinku, en osaa. Milloin sitä oikeasti voi laittaa? Jos laitan päivällä/illalla, en voi kävellä rasvaisilla jaloilla. Jos laitan yöksi, pitää laittaa sukat jalkaan ja ainakin kesäkuumalla en halua sukkia laittaa. Rasvaiset jalat lakanoissa on jotain ihan superällöä! Pitääkö siis jalkapohjat jättää rasvaamatta että voi kävellä vai miten ihmeessä jengi ratkaisee nämä ongelmat?! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En osaa laittaa hiuksiani
Ja siis en osaa laittaa niitä MITENKÄÄN. Nykyisin olen niin laiska, etten juuri edes föönaa niitä (oops), saatika sitten käsittele niitä suoristusraudalla tai tee kiharoita. Aina juhliin mennessä ajattelen, että NYT, mutta aika loppuu joka kerta kesken, ja siellä mä taas olen laittamattomalla tukalla. Onneksi mun kampaaja tietää tämän ja leikkaa mallin aina niin, että se on ihan nätti ”pese ja pidä” -mentaliteetillakin :)

En käytä Ebayta tai Shipitoa
Kunnon hc-kosmebloggaajat tilaavat haluamansa luomiväripaletit Jenkeistä Shipito-postituspalvelun kautta, jos niitä ei muutoin ole Suomeen saatavilla. Ebaysta taas saa vaikka ja mitä esimerkiksi aasialaista jännää kosmetiikkaa. Mä en ole koskaan tilannut mitään kummastakaan/-llakaan ja välillä en edes ole ikinä kuullut merkeistä, joista kosmetiikkabloggaajien Facebook-ryhmässä kohkataan. En myöskään katso (ulkomaalaisia) Youtube-videoita, ja olen aina ihan pihalla kaikista uusista ilmiöistä ja meikkityyleistä. Ehkä mä en olekaan niin hc-kosmetiikkafani kuin olen luullut tai ainakin olen tosi usein ihan kahvilla :D

Olen ostanut kalliita selluliitti-/kiinteyttäviä tuotteita
Tämä ihan oikeasti hävettää. Pitäisihän mun nyt tietää, että ne eivät oikeasti voi toimia ja saman lopputuloksen saa vartalon kuivaharjauksella (jota en ole tehnyt ikinä) ja säännöllisellä rasvauksella (jonka laiminlyön). Ja ostamani tuotteet eivät ole olleet mitään Niveaa vaan oikeasti kallista kamaa. Aaaargh, ihan supernoloa :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen huoliteltu ainoastaan käsistä ja kasvoista
Tämä on jännä. Mulla on kynnet lähes aina moitteettomassa kunnossa, ihonhoidosta en luista koskaan, ja jos hiukset eivät asetu, laitan päähän pipon/lippiksen etteivät muut huomaisi asiaa. Meikkini on huoliteltu, vaikka se olisikin nopeasti tehty (tosin vapaapäivinä en edelleenkään yleensä meikkaa). Kaulasta alaspäin onkin sitten pelkkää villiä länttä. Laistan vartalon ja jalkojen ihon hoidosta niin usein ja paljon, että välillä hävettää ihan pirusti. Toki kesällä myös sääreni ovat katseenkestävät, mutta heti syksyllä farkkukelien alkaessa homma kuivuu taas kokoon. Kulissit kunnossa tai jotain sinnepäin :´D

Menen tosi helposti mainoslauseiden halpaan
Thank god olen blogiharrastuksen myötä oppinut väkisinkin kriittisemmäksi, mutta edelleen huomaan, että mulla on taipumus innostua (ehkä vähän liikaakin haha) niin paljon, että unohdan kyseenalaistaa asioita. Sitten kun pahin into laantuu tajuan, että ei hitsi tämä ollutkaan sellainen, mitä luvattiin. Ja sitten taas hävettää, että meninkin uskomaan kaikenmaailman lupauksiin. Mun pitäisi tietää paremmin :D

En osaa photoshopata
Niinpä. En ole koskaan edes nähnyt, miltä Photoshop näyttää saati käyttänyt sitä tai tehnyt vastaavaa käsittelyä millään muullakaan ohjelmalla. Säädän valokuvista ainoastaan kuvan rajauksen, valoisuuden ja sävyt. En edes tiedä, miten peittäisin kuvista finnit tai rypyt, joten voitte luottaa, että kuvat ovat sellaisia kuin ovat AHAHAHHAHA. Joskus olisi kyllä kiva osata tehdä isompaakin muokkausta, ja ehkä joskus vielä opettelen.

Polttarit

 

Herranjumala. Tässä teillä on kauneusbloggaaja :D Please kertokaa te nyt omat salaisuutenne :D

42 vastausta artikkeliin “Tosi noloa

 1. Hahhhaaha, ihanaa lukea ettei oo ainoa! :D Mun ”kauneussyntejä” on, että teen aina saman meikin ihan vaan, koska en muuta osaa. Ainoa mikä välillä muuttuu on huulipuna (ja ehkä poskipunan sävy parin kuukauden välein, kun oikein innostun). En osaa käyttää luomivärejä, enkä osaa varjostaa kasvoja. Kulmakarvatkin on vähän niin ja näin, kun sävyllistä kulmageeliä kummempaa en ees uskalla lähteä kokeilemaan. Nykyään sentään tajuan jo jättää kaikki ihanat luomivärit ym. kauppaan, enkä hamstraa niitä enää laatikon pohjalle. Muuten kyllä pakkosaadamulleheti -meno jatkuu. Oon tosi huono odottamaan, vaan kun jostain innostun, on se saatava heti paikalla. Vaikka laatikot olisi jo täynnä vastaavia, vuoroaan odottavia tuotteita. Kyseinen tuotehan voisi vaikka loppua, ”ainutlaatuinen tarjous” jnejne. Ja kaupan päälle -tarjouksista en lähde edes avautumaan… :´D

  Tykkää

  1. Muhahahahaaaa! :D Tarjoukset eivät saa mua ihan hirveän helposti ”lankaan”, mutta kaupanpäälliset ja limited editionit kyllä! Varsinkin MACin LE-tuotteet on tosi vaarallisia :D

   Tykkää

 2. Nää on kyllä mahtavia! :’D

  Mutta siis noista sun hiuksista. En tiedä mikä velho sun kampaaja on, MUTTA EI NE VOI OLLA LAITTAMATTOMAT. Siis ne on ihan sen näköiset että raudalla on laitettu?!

  Tykkää

 3. Minä en osaa laittaa hiuksiani millään laitteella, en siis koskaan föönaa, suorista, kiharra tms. hiuksiani. Mitkään vimpaimet eivät vaan ole mun juttu. Koen ne erittäin vaivalloisiksi.
  En niin ikään osta Ebaystä, enkä sikseen kyllä muutenkaan netin kautta ulkomailta (paitsi joskus yhdestä, jonka koen turvalliseksi ja jossa on tuotteita, joita halajan).
  Valokuvata en osaa laisinkaan, joten photoshoppaus ja sen semmoiset menevät ihan yli ymmärryksen.
  Tässä vaan muutama juttu…

  Tykkää

 4. Noi ponit! Ehkä viisi vuotiaana näin unta, jossa mulla oli just tollanen kuvassa näkyvä poni. Ja sitte herätyksen jälkeen tajusin pikkusen pettyneenä, että se oli vaan unta. Tästä on nyt sitten n. 30 vuotta… Jotkut unet ne vaan pysyy mielessä. :-D

  Tykkää

  1. Eikä :´D Eikö iskä ja äiskä ostaneet sulle sellaista :( Mäkin oon katkera, kun sain lapsena vaan kaksi ponia kun muilla oli miljoona :D

   Tykkää

 5. Ihana sinä! Tuo ” villi länsi ” sai minut nauramaan ääneen. Tunnustan, käsi nousi ylös monessa kohtaa; ihan kuten minäkin! 😄

  Tykkää

 6. Mäkään en osaa laittaa mun hiuksia mitenkään, enkä jaksa edes opetella! Mun hiukset on vielä tosi pitkät, mutta onneksi myös paksut niin niissä on rakennetta ihan omasta takaa. Ainoat ”muotoilulaitteet” jotka omistan ovat minikokoinen suoristusrautaja hiustenkuivaaja joka on varmaan yhtä vanha kuin minä! (Siis semmoinen kamala mikä imee hiuksia ja haisee palaneelta jos sen laittaa liian lähelle hiuksia :D) Kuivaan hiukseni varmaan korkeintaan kymmenen kertaa vuodessa niin en koe tarpeelliseksi panostaa uuteen.
  Omiin valmistujaisiini kesäkuussa kiharsin hiukset ekaa kertaa elämässäni oikealla kihartimella, siis 23 vuotiaana :P

  Tykkää

  1. Putosin tolle föönille!! Ja siis siksi, että mulla oli IHAN SAMANLAINEN tapaus kunnes pari vuotta sitten sain blogin kautta uuden. Onko ihme, ettei tollasella jaksa tai halua kuivata! :D

   Tykkää

 7. Ahhah, mahtavaa, Salla! Mun piti käydä pesemässä kädet, että voin kommentoida (juuh, vasuri ihan voileivässä).

  Kukas hiivatti sitä nyt kaikkea osaisi? Ja kun opettelet meidän edessä, ehkä mekin jotain opitaan :)

  Omia nolouksiani on varmaan vaikka kuinka paljon, mutta yksi mikä tulee mieleen, on että harjoittelee jotain uutta meikkiä juuri ennen ulosmenoa, niin että on pakko vain mennä sillä naamalla mikä tulee..! No, yleensä rajoitan nämä erikoisimmat iltatilaisuuksiin, mutta kuitenkin. Mä en vaan saa aikaiseksi harjoitella erikseen, vaikka ennen naamanpesua illalla. Että laittaisin meikit sitä varten että olis enempi vaivaa pesulla?? Niin, turha ehkä mainitakaan että eihän ne kaikki ole olleet onnistuneita kokeiluja – but I don’t care, joku vain saa vähän kauhistella jos huvittaa ;)

  Tykkää

  1. SAMA. Mä meikkaan näyttävämmin niin harvoin, että käytännössä aina haluan kokeilla jotain uutta. Joskus onnistuu, usein ei :`D Joskus muutama vuosi sitten jaksoin harjoitella iltaisin, mutta en todellakaan enää. Toisaalta suhtaudun sallivammin epäonnistuneisiin kokeiluihin, mitä sitten jos aina ei näytä niin täydelliseltä :)

   Tykkää

 8. Mahtava postaus! Voin allekirjoittaa noista monta kohtaa. :D Kun aloitin blogini, mietin voinko mä edes aloittaa kauneusblogia, koska en ole minkään sortin kauneusalan ammattilainen. Ainakin mä tykkään lukea blogeja, jotka eivät ole liian… kaikkitietäviä. :)

  Tykkää

 9. Mahtava postaus :—D Mä en osaa laittaa eyelineriä enkä oikeastaan taiteilla luomivärilläkään. Vaaleampaa sisänurkkaan ja tummempaa ulkonurkkaan ja vähän jotain vaaleeta kulmaluulle. Ja sit häivyttelen kaikki ihan sekasin :D Kasvomeikki aina sama perus, aurinkopuuterista en osaa luopua vaikka miten teiniä olisi. Ja muu kroppa välillä kans todella hunningolla!

  Tykkää

 10. Tää oli ihan loistava, maanantain parhaan narutu :D

  Mäkään en osaa laittaa hiuksiani. Mulla on tosi pitkät ja paksut hiukset ja en kertakaikkiaan osaa (eikä kärsivällisyys) riitä minkään kampauksien tekoon. Arkena mulla on joko hiukset auki tai sitten korkeella tiukalla ponnarilla – joskus jos oikein innostun niin teen ponnarin jatkoksi paksun letin (juu tosin en mitään vaikeeta lettiä vaan ihan perus, mitään ranskanlettejä en oo koskaan edes kokeillut). Jonkun sotkunutturankin saatan hyvällä tuurilla joskus saada aikaiseksi, mutta usein niidenkin kanssa käy niin, että en saa loppuviimein kuitenkaan kaikkia hiuksia pysymään ylhäällä ja päädyn kiireessä ja hätäpäissäni taas vain siihen korkeaan ponnariin :D

  Tykkää

 11. Hih :) Täällä toinen joka ei osaa laittaa tukkaansa niin kuin ollenkaan! Suoristaa osaan ja laittaa kiharat kiharrinraudalla jos oikein alan hifistelemään. Kesäaikaan en viitsi tehdä muuta kuin ponnarin tai nutturan. Luonnokiharaa tukkaa on turha kesällä laittaa kun on lämmintä tai kosteaa, tukka elää ihan omaa elämäänsä… My little ponyt <3 Kiitos muuten joskus aiemmin antamastasi huutonet-vinkistä ponikeräilyostoksiin!

  Tykkää

 12. Aivan ihana postaus! Mullaki kulmat on suuri probleema, niistä tulee aina jotenki vähän eriparia (eri pituiset ja väärästä kohdasta kääntyy alaspäin jne.). Mun toinen kompastuskivi on varjostuksen käyttö. Joko en ole osannut ostaa oikeaa sävyä tai sitten olen liian ronski sen kanssa, aina tuntuu, että naama olis ihan mutainen :D

  Tykkää

  1. Iiiihhihiiiii! Varjostuksien kanssa pitää olla vähän tarkka :D Onkohan sulla liian iso sivellin? Koitapa vähän pienempää jos onnistuisi paremmin :)

   Tykkää

 13. Mielenkiintoinen postaus! Mun kauneussynti ja nolous on se, että olen aina pessyt silmämeikkinikin pois kasvojenpuhdistusgeelillä. Tiedän, että voisin käyttää herkälle silmänympärysiholle jotain erillistäkin tuotetta, mutta kai se on jotain pihiyttä ja laiskuutta…

  Tykkää

 14. Ihana postaus! Ja samoja juttuja kuule täältäkin löytyy, juurikin jalkojen ja kropan hoitamisen laiminlyönti, olen kerran tilannut Ebaysta bikinit ja mitähän muuta..mutta löytyy niitä siis täältäkin ^_^

  Tykkää

 15. Loistava postaus :D Mä en osaa peittää mun tummia silmänalusia ja oon muutenkin aika kehno meikkaamaan. Meikki ei vaan levity kunnolla. Ei bb-voide, meikkivoide, peitevoide… Jotain teen ihonhoidossa varmaan todella väärin :D Iho on kovin pintakuiva, mutta kuitenkin rasvoittuva ja epäpuhtauksia riittää.

  Jalkojen rasvaus on myös haastavaa. Jos rasvaan jalat illalla, se imeytyy sukkaan se rasva. Jostain luin, että jalat kannattaa kelmuttaa/laittaa muovipussit sukkien alle :D Mielenkiintoista tassutella sen jälkeen menemään… Mun kantapäät on kamalassa kunnossa ja tilasin ebaysta kuorintasukkia. Harmi vaan, että kantapäät on ihan auki kesäkengistä niin en pääse sukkia testaamaan vielä.

  Hiusten laitto on kuin jotain rakettitiedettä. Hiukseni ovat puolipitkät, lasimaiset, värjäämättömät. Menevät todella helposti takkuun, eivätkä ole ikinä sileät ja kauniit kuin hetken. Viimeksi kun leikkasin latvoja reilummin, kampaaja sanoi, että tämä auttaa mun hiusten takkuuntumiseen. No, ei auta. Pitäis aina olla hiukset kiinni tai varmaan kalju :D Viimeksi ennen eräitä juhlia päätin yrittää opetella jonkun helpon kampauksen. Alotin pari päivää ennen juhlia youtube-videoiden katsomisen ja kampauksen harjoittelun. Jos joku tyttö videolla teki kampauksen viidessä minuutissa, mulla samaan meni ½ tuntia, eikä lopputulos ollut lähellekään sama… Liian hankalaa.

  Tykkää

  1. Hahaa, ihana! :D Voisiko olla, että et kosteuta ihoa tarpeeksi? Se on yleinen moka, mitä sekaihon omistaja tekee, itsekin siis aina välillä edelleen! Tai sitten sun pitää vaan löytää hyvä meikkivoiteen pohjustaja!

   Jalkojen rasvaus, en niinku ymmärrä. :`D

   Ja hiustenlaitto: nimenomaan LIIAN HANKALAA :D :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s