Avautumista · Öljyt · BeautyBlender · Itseruskettajat · Vita Liberata

Yritin ymmärtää

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yleensä blogipostauksiini päätyvät tuotteet, jotka sopivat minulle. Toki monestikin postaan tuotteista, jotka eivät välttämättä jää omaan käyttööni, koska minun ihoni/hiukseni/meikkaustyylini vaan vaativat erilaista tuotetta, mutta koen kuitenkin, että tuote saattaa olla niin monelle muulle ideaali, että siitä kannattaa kirjoittaa. Joskus sitten käy niin, että tuote, joka etukäteen kiinnosti kovasti, ei sitten sovikaan mulle, vaikka mitä tekisin. Välillä saan itseni ihan raivon partaalle kun yritän ja yritän saada tuotetta toimimaan, mutta ei vaan onnistu :D

Vita Liberatan Marula Dry Oil Self Tan SPF50 ja Beautyblenderin Bodyblender. Näiden kahden tuotteen kanssa kävi niin, että en ymmärtänyt. Yritin kovasti, mutta ei. Olen itse asiassa vieläkin vähän hämmästynyt asiasta, koska Vita Liberatan itseruskettavat ovat ehdottomasti lemppareitani, ja olen niitä kokeillut tosi monia erilaisia. Tämän kuivaöljymuodossa olevan itseruskettavan olisin ennustanut olevan uusi lempituotteeni, koska tykkään öljyistä ja tykkään Vita Liberatasta. Mutta ei! En onnistunut yrityksista huolimatta levittämään öljyä niin tasaisesti kuin olisin halunnut ja se tuntui kinnaavan kiinni ihoni ”kuiviin” kohtiin, vaikka sellaisia ei edes ole :D Ihan hassua, että en ole koskaan tarvinnut kosteusvoidetta itseruskettavan alle, ja nyt sitten ÖLJYmuodossa olevan tuotteen alle se olisi ollut ehdoton.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myöskin Beautyblenderin tuotteita olen hehkuttanut ihan sikana blogissa, ja päivittäisessä käytössäni on sekä normaali meikkimuna, että pieni micro.mini ja vielä sivellinsaippuakin. Ihan parhaita kaikki! Mutta sitten tämä vartalosieni… Ei. Kokeilin levittää sillä sekä itseruskettavaa että vartalolle tarkoitettua hehkuvoidetta, ja jouduin molempien kanssa luovuttamaan ja levittämään tuotteen vain käsin. Itseruskettavan levittämiseen sieni oli mielestäni pieni ja kömpelo, levityshanskalla saat itseruskettavan levitettyä laajalle aluelle niin, ettei rantuja tule. Tämän kanssa joutuu nyhertämään pientä aluetta kerrallaan sienen luiskahtaessa välillä pois kädestä ja sieni ei myöskään liukunut ihollani niin kuin olisin toivonut. Pientä aluetta nyhertäessä itseruskettava kuivahtaa ihoon helposti, jolloin lopputulos on laikukas. Reippaat isot liikkeet tarvitsee tehdä :D

Nyt odotan, että te kerrotte kuka on tykästynyt Marula Dry Oiliin tai Bodyblenderiin? Ilmiantakaa itsenne välittömästi! :D

Vita Liberatan tuote saatu.

8 vastausta artikkeliin “Yritin ymmärtää

 1. Olisikohan tuon vartalo-BB:n suhteen jotain vinkkejä missä se toimisi moitteetta? :D Itseltänikin tuo löytyy, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi testattua, ehkä senkään takia koska en siitä pahemmin mitään hehkutuksia ole kuullut..

  Tykkää

  1. En muista nähneeni siitä yhtäkään postausta!? Tosin mä en ihan hirveän laajaa skaalaa valitettavasti ehdi blogeja lukeakaan. Ehkä muutkaan eivät ole tajunneet tätä..? :P

   Tykkää

 2. En ymmärrä minäkään Bodyblenderiä, ihan liian hidasta puuhaa ja ”itsarin” kanssa on oltava nopea, eikä itsellä ole aikaa puuhasteluun. :D

  Tykkää

 3. Tuo Marula-itseruskettava on ehditty monessa blogissa nostaa ”tosi kosteuttavaksi” ja ”ihanaksi”, mutta mulla se ei todellakaan ole sitä. Öljyssä on ruma, tumma karttaväri joka ei vaan levity tasaisesti ja koostumus on kaukana kosteuttavasta… Petyin tosi paljon, kun luulin että tämä ois hyvä :( Ilman rumaa karttaväriä öljy voisi ehkä jotenkin toimia, mutta olisko lopputulos sitten epätasainen?

  Tykkää

  1. Jos jossain on kirjoitettu sen olevan ”tosi kosteuttava”, niin epäilen, onko ko. bloggaaja edes kokeillut tuotetta?! Nimittäin niin kuin tiedät, mun vartalon iho ei tarvitse rasvausta juuri koskaan, mutta siltikin Marula oli liian ”kuivaa” koostumukseltaan. En siis ymmärrä, minkälaiselle iholle se sopii :P Ja juuri niin, kaunista pintaakaan siitä ei saanut, eli mieluummin levitän auringonottoon ihan toisen tuotteen ja kinttujen kaunistukseksi myös ihan jotain muuta. Harmi, mäkin petyin :/

   Tykkää

 4. Voi ei! Mä just panikoin tuo itseruskettavapullo kädessä, että uskallanko kokeilla vai en, kun toisaalla kehutaan ja toisaalla kirjoitetaan just niin kuin sinä, ettei levity tasaisesti. Uskaltaakohan tätä kokeilla! :D

  Tykkää

  1. Voi ei :D Mutta tietty uskallat! Epätasaisuudet kuluu nopeasti kuitenkin pois, eikä tuolla nyt mitään 90-luvun iiär-läikkiä kumminkaan tule missään tapauksessa! Mua kiinnostaa nyt ihan hulluna sun mielipide ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s