Limited Edition · MAC · MAC Limited Edition · Meikit · Puuterit

Kaunein puuteri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin maanantaina jotain tosi kaunista. Pitkästä aikaa MACiltä tuli sellainen Limited Edition -kokoelma, jonka pakkaukset puhuttelivat! Chris Chang ei mua napostele niinkään, mutta tämä kuosi on aivan mielettömän upea. Värikäs ja hyvätuulinen. Kokoelmassa olevat huulipunat eivät iskeneet, ja Cream Colour Base -voidemaisten poskipunien pakkaukset eivät olleet näin näyttäviä kannen läpinäkyvän osan takia, mutta voi vitsi tämä puuteri on hieno! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parasta tässä on kumminkin se, että tuote on todella käyttis! Se on nimittäin Prep + Prime Transparent Finishing Powder eli väritön viimeistelypuuteri. Samalla tavalla kuin irtopuutereita on tällaisina värittöminä ja värillisinä, myös kivipuutereita on kummankinlaisia. Ja mä en omistanut tällaista väritöntä aikaisemmin! Itse asiassa en omista myöskään tavallista kivipuuteria, koska en ole pystynyt perustelemaan itselleni, mitä lisäarvoa saisin siitä jo entuudestaan omistamieni irto- ja meikkipuuterien lisäksi. Samasta syystä en omistanut myöskään tällaista väritöntäkään puuteria, mutta ahhah nytpä omistan. Limited Edition -pakkauksen upeus oli mulle se viimeinen niitti ostopäätökselle. Olen yhden tällaisen värittömän puuterin käyttänyt Make Up Storelta, mutta toki mua on kiinnostanut kokeilla tuotetta myös MACiltä.

Transparent Finishing Powder ei sisällä talkkia, joten se ei tee ihosta kuiva(nnäköistä)a. Talkiton puuteri on ihan ehdoton vähintään silmänympärysten peitevoiteen kiinnitykseen, mulla ainakin saattavat talkillisen ja/tai mattaisen puuterin kanssa silmänalusihon pienet juonteet korostua, ja sitähän me emme halua :D Transparent Finishing Powderilla puuteroitu iho näyttää himmeän satiiniselta eli tarkoitus on blurrata ihon pintaa tasaisemmaksi. Tämä ei siis tee ihosta voimakkaan mattaista tai tippaakaan tukkoista. Puuteria voi käyttää meikin kiinnittämiseen, kuten itse teen, ja sen lisäksi myös meikkipohjan korjailuun. Siinä puuhassa en ole vielä puuteria uskaltanut kokeilla, vaan olen luottanut suosikkiini Blotterazziin. Kiinnitän tällä meikkipohjan isolla puuterisiveltimellä ja silmänalusille taputan tätä pienemmällä ”setting brushilla”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puuteri myytiin käsittääkseni verkosta loppuun tosi nopeasti, mutta Helsingin keskustan Stockmannilla näitä oli vielä alkuviikosta  jäljellä. Ja tokihan saman tuotteen saa perusmustassa pakkauksessa vakiovalikoimasta, mikäli tuote kiinnostaa, mutta Chris Changin väri-iloittelu ei :)

Ah, kyllä tämä on todellakin kaunein puuterirasia, jonka omistan <3 Kuka muu hankki tämän tai jotain muuta kokoelmasta? Ja käytättekö tällaista väritöntä puuteria tai perinteistä kivipuuteria arjessa?

11 vastausta artikkeliin “Kaunein puuteri

 1. On kyllä ihanan pirteän ja iloisen näkönen..! ^_^ Vaikka itseltä löytyy pari kivipuuteria niin voisin hyvin ton pakkauksen kuosin takia antaa itselleni luvan ostaa vielä yhden :)

  Tykkää

 2. Aaaaa mäkin rakastuin noihin pakkauksiin! hankin myös ton puuterin ja sit vielä cloud gait -huulipunan niin voidaan ichiban-malleilla poikkiksen kanssa.

  Tykkää

  1. Ichiban -lipstick for men!

   Ihana pakkaus kyllä. Pitää katsoa olisko lentokentällä vielä, kun lähden reissuun.

   Tykkää

 3. mä olisin halunnut tän, mutta koska mulla on erittäin vähänkäytetty normivalikoiman versio tästä samasta puuterista, en oikein voinut perustella itselleni tän hankintaa :D tosi hyvä puuteri kyllä ja sopii kuivallekin iholle erinomaisesti :)

  Tykkää

  1. Ymmärrän pointin, tota olis ollut vähän hankala perustella :D Ja kyllä, ei korosta pintakuivuutta yhtään (tosin nyt on kesä, mutta silti :)!

   Tykkää

 4. Tää kokoelma oli kyllä kaunein pitkästä aikaa :) Olis tehnyt mieli tilata muutakin, mutta tällä kertaa päädyin hankkimaan vain Dddevilish – huulipunan ja se on kyllä ollut aika ihana kesäpuna :)

  Tykkää

  1. Niin oli <3 Brooke Candy tai se Tribal-hässäkkä eivät iskeneet yhtään… Onneksi tuli välissä jotain omaa silmää miellyttävää :)

   Tykkää

 5. Mä ostin tän (vaikken puuteria todellakaan tarvitse :D) ja sitten pinkin voideposkipunan! Keltainen luomiväri ja violetti huulipuna jäi kaivelemaan AAAAAAAA.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s