Halpa ja hyvä · Maybelline · Meikit · Päivän meikki · Varjostustuotteet

Halpa ja hyvä vol II

Halpa ja hyvä on juttusarja, jossa paatunut (semi)selektiivisen kosmetiikan käyttäjä intoilee löytäessään tuotteen, joka on hyvä JA halpa. Sarjan ensimmäisessa osassa intoiltiin kosteuttavasta naamiosta ja silmämeikinpoistoaineesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tälläkin kertaa halvan ja hyvän tuotteen löytyminen oli yllätys. Sain kutsun Maybellinen tilaisuuteen, enkä etukäteen tiennyt, mitä tuotteita siellä esiteltäisiin. Contouring Palette, jaahas, ajattelin ^_^ Tilaisuudessa ollut Mariela Sarkima teki mallille korostukset ja varjostukset tällä Master Sculptilla ja vielä pakkauksen omalla siveltimellä. Hyvältähän se tietysti meikkaajagurun tekemänä näytti, ja toki sitten halusin itsekin kokeilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakkauksessa on tosiaan pannu, josta isompi osanen on varjostusväriä ja pieni siivu korostukseen tarkoitettua vaaleaa sävyä. Pannun alla on peili ja kuvassa näkyvä sivellin. Itse olen nyt käyttänyt sävyä 01 Light/Medium, mutta myynnissä on myös tummempi sävyvaihtoehto, jota varmaan kokeilen itse kesällä :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihastelin jo tilaisuudessa Master Sculptia swatchatessani, miten samettisen mattainen koostumus varjostusvärissä oli! Ei yhtään sellainen kuivan rapiseva, mikä joissain edullisemmissa varjostusväreissä saattaa olla. Pointsit! Korostusväri sen sijaan ei ihastuta yhtä paljon, se sisältää sen verran isoja partikkeleita, että ihon pintaan jää kimallehippuja kauniin valon lisäksi. Kyllä, olen tosi vaativa kasvotuotteideni (ja öö okei, kaikkien) suhteen, eli voi hyvin olla, että suurimman osan mielestä korostusvärikin on kiva?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässäpä Master Sculptin varjostusväri in action. Ja KYLLÄ, olen levittänyt sen pakkauksen siveltimellä, joka on ihan oikeasti yllättävän hyvä! Varmaan ensimmäinen pakkaussivellin vuosiin, joka oikeasti käytän eli hyvä on! Tykkään tosi paljon Master Sculptin varjostusväristä ja tämä ”halpis” jää ehdottomasti omaan käyttööni. Korostusväriä en tule käyttämään, mutta onneksi sitä on vain pieni siivu, ja ovh 9,90 € on eri hyvä pelkästä varjostusväristäkin. Monesti kuulen sanottavan, että varjostusten käyttäminen pelottaa. Tässä olisi arastelijoille nyt sitten edullinen ja hyvä tuote, josta voi aloittaa kokeilun :) Täältä löytyy tekemäni postaus kasvojen varjostuksesta/korostuksesta.

Oletteko te kokeilleet Master Sculptia?

Tuote saatu.

2 vastausta artikkeliin “Halpa ja hyvä vol II

  1. Minunkin suosikki aurinkopuuteri on ollut pitkään Maybellinen Fit me -bronzer, ihanan luonnollinen ja nätti lopputulos. Seuraavaksi voisikin tätä kokeilla, jos vaikka itselleni kelpaisi tuo korostuskin niin olisi hyvä 2-in-1 tuote :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s