Akne · Dr. Hauschka · Ihonhoito · Kasvosuihkeet · Kasvovedet · Kiehl`s · Kosteusvoiteet · Kuorinnat · Luonnonkosmetiikka · Lush · Madara · Palajutut · Seerumit

Killing them with kindness

Avauduin järkystä ihotilanteestani aiemmin. Siinä vaiheessa kun olin tuloksetta kokeillut kaikki mahdolliset finnintappaja-aineet, kuorinnat, salisyylihappolaput ja puhdistavat seerumit päätin, että nyt lähestymistapaa pitää vaihtaa. Laitoin iholle kosteuttavan naamion ja kun huomasin, miten ihoni imaisi sisäänsä kaiken, oli aika selkeää, että olin laiminlyönyt tarvittavan kosteutuksen keskittyessäni vain epäpuhtauksiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaivoin käyttöön kaikkein kosteuttavimmat omistamani ihonhoitotuotteet ja alotin tehokosteutuksen iholleni. Olen jo monta vuotta sitten tajunnut, että kunnon kosteutus on kaiken perusta myös epäpuhtauksien vastaisessa taistelussa, koska pintakuivuuden pahentuessa myös iho aktivoituu tuottamaan lisää talia ja epäpuhtauksia. Jotenkin näppyläistä naamaani tuijotellessa tämä oli ehtinyt unohtua, vaikka olen luullut, että homma on mulla tältä osin hanskassa.

Kosteuttavampaan ihonhoitorutiiniini valikoituivat Madaran Nokkonen-voide, Kiehlsin kosteuttava Ultra Facial Toner -kasvovesi, Jane Iredalen Pommist-kasvosuihke, Dr. Hauschkan Puhdistusvoide ja Lushin Full Of Grace -seerumipala. Kaikki olivat mulle tuttuja ja hyväksihavaittuja jo entuudestaan ja blogitilaakin ne ovat kaikki saaneet ainakin jonkin verran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusien näppylöiden tulo ei ole loppunut kokonaan, mutta pientä parannusta on onneksi havaittavissa. Kaiken kaikkiaan ihoni on nyt paremminvoiva, jolloin ne näppylätkään eivät näytä ihan niin pahalta siinä kokonaisuudessa :) Hauskan kuorintaa olen käyttänyt joka toinen ilta, näitä muita joka ilta ja Pommistia myös aamuisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä ovat hyviä tuotteita kaikki, mutta jos pitäisi jotain vertailua tehdä, niin Iredalen Pommist-kasvosuihke on jotain ihan äärimmäistä parhautta! Se on toiminut ihoni tasapainottajana ja pelastajana niin pitkillä lennoilla kuin ilmaston vaihdoksissakin ja toki ihan koti-Suomessakin. Voin suositella sitä ihan kaikille, koska ei meitä sellaisia ole olemassakaan, jotka eivät ihoonsa kosteutta tarvitsisi.

Jos muuten näppylöiden peittäminen aiheuttaa päänvaivaa, niin kannattaa tsekata tämä postaukseni aiheesta :)

Mitkä ovat teidän lempparikosteuttavat ihonhoitotuotteenne? Vinkit jakoon :)

Lushin ja Madaran tuotteet saatu blogin kautta.

16 vastausta artikkeliin “Killing them with kindness

 1. Itsekkin huomasin aikoinaan kosteuden merkityksen ja oikeastaan hoidin akneani nimenomaan kosteudella. The Body Shopin body butterit olivat todella hyviä siihen hommaan. Käytin niitä vain paikallisesti, eli suoraan finnin päälle. Koko naama ei olisi kestänyt sitä kosteuden määrää. Oma nyrkkisääntöni oli käyttää aina jotain todella kosteuttavaa kuivattavan tuotteen jälkeen. Käytin myös mm merisuolaa, jolla oikein kunnolla kuivatin ja desinfioin finnejä, mutta heti perään kosteuttava kasvonaamio ja rasvat.

  Tykkää

 2. Mä käväsin eilen Sokoksen asiakasomistajapäiviltä hakemassa uudet kosteutustuotteet, kun entisillä kasvoissa oli meikkivoiteen levityksen jälkeen niitä inhottavia kuivia läikkiä ja sormin levitettynä meikkivoide jäi tosi epätasaisesti. Heti eilisillasta laitoin testiin Lumenen hyaluronitiivisteen ja Ziajan vuohenmaitoyövoiteen ja tänään aamulla taas Lumenea alle ja Biothermin Aquasource sekaihon voide päälle. Meikkivoide levittyi sormin ennennäkemättömän tasaisesti ja kuivista kohdista ei ollut jälkeäkään :).

  Tykkää

 3. EkoPharman Vadelma -sarjan tuotteet ovat superhyviä pintakuivalle iholle. Kasvovesi ja seerumi antavat sitä paljon kaivattua vesikosteutta ja yönaamio tekee ihosta ihanan pehmeän. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! :)

  Tykkää

 4. Yritän kanssa pitää saman mielessä; kosteutusta tarvitaan vaikka näppyjen tappaminen onkin vaiheessa. Elisabeth Ardenin Visible Difference-sarjan voide on muodostunut suosikiksi, se kirkastaa ihanasti, mutta kosteuttaa silti ja on kevyt :)

  Tykkää

 5. Kosteustasapainon saavuttaminen on kyllä tärkeää epäpuhtaalle iholle. Tällä hetkellä olen ihastunut aivan täysin pariin puhdistusmaitoon, Gamardeen ja REN express makeup removeriin. Molemmat ovat luonnonkosmetiikkaa, puhdistavat ihon kokonaan meikistä ja iho on silkkisen pehmeä pesun jälkeen :)

  Tykkää

 6. Olen lopulta paassyt eroon hormonaalisesta aknesta noin kahdeksantoista vuoden jalkeen. Tietyt yksittaiset ihonhoitotuotteet auttoivat jonkin verran, mutta todellinen valaistuminen tapahtui korealaista ihonhoitoa tutkiessa. Moni lansimaalainen korealaisen kosmetiikan fani korostaa pH:n tarkeytta. Aknebakteerit voivat elaa ainoastaan emaksisessa ihossa. Terveen ihon pH on hiukan hapan, noin 5.5. Olen laittanut teelusikallisen omenaviinietikkaa kasvovesi- ja misellivesipulloihin.

  Olen myos kayttanyt etanalimaa ja yrttivoidetta parin kuukauden ajan. Nailla niksella paasin melkein eroon aknesta. Viimeinen naula aknen arkkuun oli hormonien tasapainottaminen sisaisesti. Olen juonut kamomillateeta, vihreaa teeta ja viherminttuteeta (spearmint) parin viikon ajan. Tamakin oli korealaisten tuotteiden inspiroima, silla moni niista kayttaa perinteisia oppeja yrteista.

  Tama blogi on auttanut paljon: http://www.snowwhiteandtheasianpear.com/p/recommended-reading.html

  Anteeksi pitka viesti tuntemattomalta, mutta toivon olevani avuksi. :)

  Tykkää

  1. Hei, pitkät kommentit on kivoja! Ja tässähän sitä tullaan tutuiksi :)

   Mä juon tosi paljon vihreää ja minttuteetä, joten se puoli on hoidossa. Tuohon pH-arvoon pitää kyllä tosiaan kiinnittää huomiota, kiitos muistutuksesta :)

   Tykkää

 7. Diorin Hydra Life kosteusseerumi. Maksaa maltaita mutta omassa käytössäni kesti vuoden verran. Laitoin sitä yöksi parina kolmena iltana viikossa, yksi pumppaus riitti. Lähti muuten pintakuivat läiskät iholta viikossa! Lisäksi Body Shopin e-vitamiini yövoide on omalle iholle just sopivan rasvainen ja kosteuttava juuri sellaisille ajoille kun iho tarvitsee kosteutusta normaalia enemmän. Ja sitten on ihan marketeista saatavat pari euroa maksavat naamiot :D En muista merkkiä, mutta ovat sellaisia värikkäitä läpysköjä. Mansikkanaamio on kosteuttava ja muistaakseni suklaanaamio myös. Mustikka taisi olla rauhoittava… Löytyy siis puhdistavaa, kosteuttavaa ja rauhoittavaa naamiota. Ja ei ole hinnalla pilattu :) Yksi pakkaus kestää omassa käytössä kolme kertaa, laitan avatun pakkauksen minigrip -pussiin ja jääkaappiin niin naamio säilyy hyvänä vielä noin viikon verran, olen huomannut.

  Tykkää

  1. Tarkoitat varmaan Freemanin naamioita? :)

   Mulla on Hydra Life -linjan silmänympärysvoide ja se on ainakin tosi hyvä! Samoin itsekin tykkään RBS:n e-vitamiinisarjasta :)

   Tykkää

 8. Tuo nokkosvoide kiinnostaa, pihlajaa olen tainnut kaksi tuubia käyttää :) Yllättäen paras voide jonka olen meikin alle löytänyt on ihan tavallinen nivea! Valkoisessa tuubissa :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s