evo · Hiukset · Hiusten muotoilu · Redken · Schwarzkopf

Ryhdikkään sileää

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen lisäksi, että olen löytänyt itselleni just eikä melkein sopivat kosteaan tukkaan laitettavat pohjatukituotteet, olen myös tehnyt monta ahaa-elämystä hiusten viimeistelyn osalta. Niin kuin monesti parhaat löydöt, näistäkin kaksi tapahtui ihan sattumalta, aikaisemmin käyttämäni tuotteen loppuessa. Niin Evo Water Killer -kuivashampoo kuin Schwarzkopf Osis+ Glamination -kiiltokiinne odottelivat kauan kaapissa, mutta kun ne pääsivät vihdoin käyttöön, ei todellakaan tee mieli vaihtaa!

Yritän yleensä testata kaikki minulle päätyvät kuivashampoot, ja siksi Evokin odottelin vuoroaan kylppärin kaapissa. Olin ihan myyty jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tämä sekä antaa tukea että freesaa tukkaa, molempia juuri sopivasti. Niin paljon kuin entinen lempparini Batiste XXL Volume antaakin tuuheutta, se myös tekee hiuksista vähän tahmean takkuiset, ainakin jos yrittää selvitä samalla tuotteella vielä sen toisenkin pesuttoman päivän. Evo tekee hiuksista tuuheat, mutta jättää ne pehmeiksi. Kysykää vaikka Rössöltä ja Kissikseltä, jotka pakotin kokeilemaan hiuksiani :D Ei takkuja, ei lähmää, vaan luonnollisen kauniit hiukset. Water Killer on jopa syrjäyttänyt hiuspuuterin käytöstäni kokonaan eli käytän tätä myös juuri pestyyn tukkaan. Hiuspuutereista jää aina sellainen nahkea pinta ja jotenkin viime aikoina en ole tykännyt siitä. Luulen, että hentohiuksisille tällainen kevyempi tuote sopii paremmin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistan viimekeväisessä Osiksen tilaisuudessa kampaajan kertoneen, että meillä kaikilla pitäisi olla käytössä kaksi lakkaa: toinen kevyempi keskeneräiselle kampaukselle/lopputulokselle ja toinen kiinnittämään valmis kuontalo. Tämä Light Glossy Holdpray on näistä tuo ensimmäinen. En tietenkään alkanut käyttää sitä toisen lakan rinnalla vaan edellisen lakkapullon loppuessa. Ja kyllä, myös tämä on hentohiuksisen ja sileästä pinnasta tykkäävän must-tuote.

Mähän pesen hiukset aina iltaisin. Aamulla sitten ensin harjaan tukan ja sitten tupeeraan sen kevyesti tupeerausharjalla (myöskin ihan must!). Sitten suihkutan tyveen kauttaaltaan Water Killeriä, (tämä on muuten muistettava tehdä tarpeeksi kaukaa) ja annan sen istahtaa minutin-pari. Sitten suihkutan vielä kattoa kohti kohoavaan tukkaan hieman tätä kiiltolakkaa ja siloitan pinnan samaisella tupeerausharjalla. Ryhti ei lähde, mutta pinta siloittuu :)

Lopuksi suihkutan vielä kiiltolakkaa kauttaaltaan ja olen ottanut tavaksi heilutella päätä silleen fiksun näköisesti vähän samalla, niin ei käy niin, että päässä on lakkaa vain päälihiuksissa vaan sitä menee sisempiinkin kerroksiin. Vielä viimeinen silaus tällä Redkenin Diamond Oil High Shine Airy Mistillä ja voilà. Tämä timanttiöljymisti ei ole mulle niin must kuin nämä kaksi muuta tuotetta, mutta tykkään siitä kyllä tosi paljon, koska tukkaan tulee tervettä kiiltoa ilman, että on mitäään pelkoa yliannostelusta. Mulla on aiemmin ollut Tigin vastaava sumute ja tämä on aika lailla yhtä hyvä. Enemmän kuitenkin tykkään ehdottomasti näistä hienojakoisista kiiltosuihkeista kuin tavallisista. Jälleen kerran, sopii ohuelle tukalle :)

Smooth_hair

Vielä demonstraatio siitä, miten eriväriseltä hiukset voivat valotuksesta riippuen näyttää, ei vaan siis siitä, miten yön aikana rähjääntynyt tukka (vas.) saadaan tämän postauksen tuotteilla ja kikoilla sileän nätiksi ilman suoristusrautaa. Kuvassa olin juuri menossa kampaajalle, joten mallia ei tässä kannata katsoa vaan yleisilmettä ;)

Mitkä ovat teidän to go -kikkanne aamuiseen hiusten kesyttämiseen? :)

Evo ja Osis+ saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Ryhdikkään sileää

 1. Jaahas, Evoa on pakko saada kans testattua. Mä rakastan Batisten kuivashampoita, mutta silti on aina ihana testata uusia, josko se täydellinen löytyisi. Nyt varsinkin tummahiuksisena perus Batistet jättää vaaleaa jälkeensä, joten jotain uutta olisi ehkä keksittävä. Batisten tummille hiuksille olevaa en ole vielä testannut.
  Muksaa viikonloppua :)

  Tykkää

 2. Paul Mitchellin Super Skinny serum ja L’orealin Elnett hiuslakka :) Ja CoLabin kuivashampoo! Olen nykyään jättänyt hiusten suoristamisen lähes kokonaan pois kun hiukset on niin tajuttoman huonossa kunnossa vuosien värjäys- ja vaalennuskäsittelyjen jälkeen. Melkein mustasta vaalennettiin todella vaaleaksi ja sitten ylläpidettiin vaaleutta pari vuotta. Nyt on vihdoin ja viimein omalla maantienharmaalla(ruskealla) pohjalla vaaleita balayage-raitoja :) Tammikuussa lätkäistiin ”oma väri” purkista päähän ja laitettiin balayage-raidat. Ei tarvi enää juurikasvua huolehtia, jesh. Pitäisi löytää joku super hoitava hiuksiin jätettävä hoitoaine. Redkenin eräästä käsiteltyjen hiusten hoitsikasta olen lukenut paljon kehuja.

  Tykkää

  1. Schwarzkopf BC:n latvasuoja on NIIN hyvä. Mulla loppui se juuri ja oon yrittänyt selvitä parilla vastaavalla tuotteella, mutta ei ne vaan toimi läheskään yhtä hyvin. Tuota Skinny Serumia munkin on pitänyt kokeilla! Uskaltaisinkohan ottaa riskin sen kanssa vai ostaisinko vain tutun turvallisen BC:n :D

   Tykkää

 3. Mäkin löysin juuri muutama viikko takaperin Paul Mitchellin Super Skinny Serumin ja se on kyllä ihan loistavaa kamaa. Mulla on paksut ja tosi pitkät, mutta latvoista aika karheat (vaikka muuten hyväkuntoiset onkin) hiukset, joihin saa kyllä huoletta lätkiä yhtä sun toista tuotetta ilman, että hiuksia saa näyttämään mitenkään lähmäisiltä tai ryhdittömiltä. Tuo Super Skinny Serum on ihan huippulöytö, sitä kun ennen föönausta laittaa hiuksiin niin ei että niistä tulee sileät ja kiiltävät! Muitakin hyviä tuotteita multa löytyy vakkarikäytöstä, mutta tää on nyt se tän hetken THE tukkatuote.

  Evon kuivashampoo kuullostaa hyvältä, olis kiva joskus kokeilla. Samoin noita kahta muutakin :)

  Tykkää

  1. No voi hemmetti, onko munkin nyt sitten pakko kokeilla?! :D Vähän vaan jännittää, kun olen Mitchellin yhtä toista vastaavaa tuotetta kokeillut ja se ei kyllä toimi mulla…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s