Hiukset · Hiusten värjäys

Pastellista viileää roosaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juuri kun opin, miten persikkainen hiusväri pidetään sellaisena kampaajakäyntien välillä, olikin jo aika vaihtaa väriä :D Tätä mä rakastan hiuksissa, voit vaihtaa lookia oikeasti seitsemän viikon välein (oma kampaajalla käyntini sykli) jos haluat. Tokikaan vaaleasta tummaksi ja takaisin vaaleaksi ei pääse noin vain, mutta pohjan pysyessä saman tummuisena voi sävyä vaihdella mielin määrin :) <3

Työkaverini meni jokin aika sitten suosituksestani Stage11:n Tiinalle ja kävin heitä moikkaamassa ja katsomassa, miten kaverin muodonmuutos edistyy. Tiinalla oli tuolloin niin upean sävyinen tukka, että kaverin kanssa kilpaa ihastelimme sitä. Niinpä kun viime viikolla istahdin kampaajan tuoliin, sanoin haluavani samaa fiilistä itsekin. Kyseessä oli helmiäishohtoinen viileä roosa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaisen kuontalon kanssa sitten kotiuduin kampaajalta :) Yritimme Tiinan kanssa miettiä nimeä tälle sävylle, mutta emme keksineet mitään kuvaavaa sanaa. Mutta oli mikä oli, ihana se on! Nyt sitten vain jatkan sävyn ylläpitoa samalla linjalla, minkä huomasin toimivaksi aiemmin ja tuotteina käytän luultavasti täällä esiteltyjä KC Color Mask Pearl -tuotteita. Tämän tukan kanssa muuten Kat Von D Lolita sopii kuin nenä päähän <3

Mitä pidätte mun helmiäistukasta? Mikä hiusväri teitä inspiroi tänä keväänä? :)

8 vastausta artikkeliin “Pastellista viileää roosaa

  1. Wau!! Mulle tulee ihan tuosta väristä mieleen ne Fazerin tummansinisissä karkkipusseissa olevat Kissa-käärepaperikarkit, jotka on päältä vaaleanpunaisia ja sisältä sellaisia kinuskin värisiä. :D Nammm…!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s