Avautumista · Kenkiä · Lifestyle

Resupekka

Mulla on joku jännä aivolukko pukeutumisessa. Töihin ja kaupungille mietin tarkasti, mitä laitan päälleni. Tuntuisi ihan hassulta ajatukseltakin lähteä vaikka ravintolaan syömään homssuisena saatika sitten töihin. Tämä tarkkuus loppuu sitten sillä sekunnilla kun astun kotiovesta sisään. Hengaan kotona AINA kotivaatteissa eli mieluiten kollareissa ja t-paidassa. Välillä vedän niiden päälle virttyneen aamutakin. Yhteinen nimittäjä kotivaatteilleni on se, että otan kotikäyttöön sellaiset paidat ja verkkarit, joissa en enää haluaisi näyttäytyä ulkona. Ehjiä ovat kyllä, hienoja ei :D

Koirien kanssa ulos lähtiessä mulla on tietenkin ulkoiluvaatteet erikseen. Niissä ei sinänsä ole mitään vikaa ja olen tietty miettinyt, että pitävät vettä ja tuulta ja mitänäitänyton, mutta oikeasti niissä viettää niiiiiiiin paljon aikaa, tuntikausia ja tuntikausia viikossa, että en ymmärrä, miksi mulla on vain yksi ulkoilukerta kevät/syksysäille ja yksi talveksi?! Kesällä sitten vedän päälle vähän mitä sattuu jos/kun on hyvä ilma, eikä tarvitse sen suhteen miettiä. AINA samat ulkoiluvaatteet yhdistettynä meikittömään naamaan (ainakin ennen), on aika karu näky jos joskus joutuu samaan kuvaan koirien kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen omituinen sokea piste mulla on ollut työkengissä. Havahduin tässä yhtenä maanantaina kun vietin parin tunnin luppoaikaa töiden ja blogitapahtuman välissä, että olen ollut samoilla työkengillä viisi vuotta..! VIISI. On mulla talveksi ollut lämpimämmät tossut, mutta kevät-syksyajan olen mennyt samoilla ei-niin-hienoilla Eccoilla, jotka kaiken lisäksi ovat äitini vanhat :D Ihan käsittämätöntä, etten ole aiemmin ajatellut asiaa! Kävelinkin sitten suoraan Nilsonin Toms-hyllylle tai oikeastaan tiskin taakse, jossa oli juuri tunti sitten saapuneita uutuksia ja ostin nämä ihanat denim-kengät :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Normaali hinta olisi ollut 69 €, mutta sain Cityshoppari-kortilla parikymmentä pinnaa alea, joten n. 55 euroa jäi maksettavaa. Ilahdutti vielä kovasti, että Toms antaa jokaista ostettua kenkäparia kohden yhden parin sen tarpeessa olevalle lapselle <3

Hiihtelin sitten tänä maanantaina ensimmäistä kertaa uusilla työkengilläni, mutta meinasin liukastua heti ensimmäisessä kurvissa. Nämä ovatkin näköjään tosi liukkaat mun työpaikan lattiaa vasten! Nyt sitten pitäisi joko löytää näiden pohjaan joku liukueste tai sitten ottaa nämä vapaa-ajan käyttöön ja ostaa jotkut toiset kengät töihin. Jos jollain on suositella kivan näköisiä työkenkiä (saa olla vaikka sandaalitkin) tahi liukuesteitä, niin huikatkaa! Niin ja niitä ulkoiluvaatteita… Millä merkillä on kivoja tai mistä kannattaisi ostaa? Nopealla googlaamisella Adidaksella on aika kivoja sporttikuteita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja vielä ettei kenellekään jää epäselväksi mun suurpiirteisyys koiralenkeillä, niin tässäpä. Otan aina työkäytöstä poistetut huonot hanskat ulkoiluhanskoiksi, mutta näköjään tänä talvena nämä mokkahanskat näkivät viimeisen kerran päivänvalon. Lisäksi olen ilmeisesti kiireessä ottanut ensimmäiset vastaantulevat eriparihanskat ja jäänyt sitten vain pariksi viikoksi käyttämään niitä, koska en koskaan ole muistanut etukäteen etsiä näille pareja. En tiedä, pitäisikö hävetä vai nauraa. Oli miten oli, tämä loppuu nyt! Eli näköjään tarvitsen myös uusia käsineitä ^_^

Löytyykö sieltä muita sekundavaatteilla ulkoilijaa!? Tai kotoilijaa? Mä just päätin, että aion tästä lähtien näyttää ihmiseltä myös kotona ja ulkoillessa! :D

Ps Kuka lähtee mukaan shoppailemaan? :´D

16 vastausta artikkeliin “Resupekka

 1. Haha, mä oon ihan samanlainen kotoilija! Tässä juuri miehen kaveri tuli yllättäen käymään ja näki mut ekaa kertaa meikittä ja kotivaatteissa (en ehtinyt vaihtaa..). Hän kysyi ensimmäisenä, että olenko kipeä koska en näyttänyt kauhean hyvinvoivalta :D

  Tykkää

 2. Täälläkin yksi joka on kotona vaatteissa, joissa ei kyllä julkisesti kehtaisi näyttäytyä :D

  Itselläni on El Naturalistan työkengät ja niistä olen kovasti kyllä tykännyt – mietin tosin, että voisi toisetkin hankkia, että voisi päivän aikakin välillä kenkiä vaihtaa..

  Tykkää

  1. Hahaaaa, meitä taitaa olla enemmänkin :D

   Mä haluaisin jotkut keveät, mutta nätit. Yritin jo googlettaa, mutta en löytänyt mitään kivoja :(

   Tykkää

 3. Aina ku tuun kotii heti kotivaatteet päälle :D Lenkille täytyy vähä vaihtaa vaatteet.
  Toms kengät on ihan älyttömän liukkaat jos sataa vettä tai katu on muuten märkä. Saa olla todella varovainen. Mun kengistä kului pohjat jo siihen malliin et ens kesä menee vielä, mutta tuskin sen jälkee.

  Tykkää

 4. Sportsdirect.com

  Ihan kamalan ihana kauppa, saattaa vähän lähteä mopo käsistä.

  Mulla on aina kotona pörröfleece ja joko pyjamanhousut tai collarit. Suttunuttura ja villasukat. Friikkuna vielä hengaan kotona aika paljon enemmän kuin keskivertotyöikäiset. Eli tyyliä riittää.

  Tykkää

 5. Mä olen kyllä ihan samanlainen. Kaikki ne t-paidat, joita ei enää kehtaa käyttää ulkona siirtyy kotikäyttöön. Ja sitten ne flanelliset pyjamahousut ja parhaimmat päivät nähnyt aamutakki.. Voisinpa sanoa, että mietin todella tarkkaan vaatteita, kun lähden ulos, mutta.. Ainakin tuo puoli toimii sulla!

  Tykkää

  1. Ahhah nojoooooooo, en mä tiedä. Kai sitä voisi itsekin miettiä vähän tarkemmin vaatteitaan myös kodin ulkopuolella :) Monesti tulee vain vedettyä ylle saman tyyppinen univormu päivästä toiseen. Joku pukeutumisneuvonta ei tekisi kyllä pahaa, jos vaikka saisi uusia ideoita :)

   Tykkää

 6. Itselläni tomsseista on kulunut ns. kangaskuorrute pohjasta muutaman asfalttikävelyn jälkeen ja liukkaus helpottaa!

  Tykkää

 7. Suutarilla voi laittaa liukkaisiin pohjiin ns. Uudet pohjat. Oon moniin esim. Talvisaappaisiin ja kuluneisiin kesäkenkiin käyttänyt tätä :) Ei oo kovin kallista, kengän pohjaan liimataan huomaamaton uusi ohut pohja.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s