Dollish Polish · Kynnet

Bloggaajalakkaihkutusta

Sarjassamme jos söpöyteen voisi kuolla!! <3 Jenkki-indielakkamerkki Dollish Polish yhdisti voimansa suomalaisten bloggaajien kanssa, ja tuloksena oli The Finnish Blogger Collection ja seitsemän ihastuttavaa kynsilakkaa. Lakat tulivat tiistaina myyntiin  yksinoikeudella Cesar`s Shopille, ja meitsi oli tietysti kärppänä nettiostoksilla.

Kokoelmassa on siis yhteensä seitsemän lakkaa, joista yksi on bonuslakka, jonka saa ostettua vain settinä kuuden muun lakan kanssa. Olisin mieluusti voinut ottaa ne kaikki, mutta joku järki sentään oli vielä jäljellä ja tyydyin Saara Sarvaksen Unicornificationiin ja Sonnelan Sonnlight Stariin.

En liioittele yhtään kun sanon, etten ole saanut koskaan aikaisemmin tällaisia fiiliksiä kynsilakoista. Nämä ovat sellaisia todellisia hyvän mielen lakkoja ja söpöä ja ihkua ja mitänäitänyton. Ikävä kyllä en saanut lakkojen ihanuutta edes tallennettua näihin kuviin kunnolla.

Unicornification-lakan inspiraationa on toiminut Moondancer-poni ja enhän mä My Little Pony -keräilijänä voinut tietenkään vastustaa. Hei ihan oikeasti, lakassa on pieniä kuunsirppejä <3

Sonnlight Starissa viehätti tietenkin pinkki sävy ja lakassa olevat pinkit ja valkoiset glitterit. Vielä kun nuo tähdet olisivat pinkkejä, niin oooh :)

Kaikki lakat yhtä lukuun ottamatta ovat myyty loppuun, mutta niitä voi ennakkotilata Cesar`s Shopista. Mä yritän pysyä lujana, vaikka siellä olisi ainakin yksi must have -lakka vielä… ;)
Tykkäättekö tekin? Hankitteko jonkin näistä? :)

6 vastausta artikkeliin “Bloggaajalakkaihkutusta

    1. Mikä on kynsipeti? 0:-) Better Not Waste on IHANA, mutta laiskana halusin lakkoja, joiden alle ei tarvitse värilakkaa :) Ja nyt mä himoitsen vielä Charming Nailsin lakkaa…ääh.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s