China Glaze · Huulipunat · Kynnet · MAC · Päivän meikki

Pakko saada persikkaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun on nyt vallannut pahemman laatuinen persikkabuumi! Yritän epätoivoisesti ylläpitää hiuksissani persikkaista sävyä (tästä lisää myöhemmin) ja kaksi uusinta huulipunaani ovat persikkaa. Kuvassa oikealla näkyy aiempi ilmaispunani MAC Pure Zen, vasemmalla viimekesäinen Sushi Kiss ja keskellä uusin huulipunarakkauteni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puna on MACiä, tietty, ja ilmaiseksi saatu tyhjiä purkkeja vastaan sekin. Sopivaa, tarpeeksi vaaleaa ja keltaiseen taittavaa sävyä etsittiin kissojen, koirien ja muiden bloggaajien kanssa, ja lopulta päädyin tähän täykkyyn Sweet & Sour -sävyyn. Tässä tuotekuvassa puna näyttää tosi tummalta, mutta oikeasti se on vaaleampi. Just sopiva arkeen sellaisiksi päiviksi, kun pelkkä nude ei riitä, vaan haluaa vähän enemmän freesausta lookiin ja parempaa fiilistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai että mä olen rakastunut tähän sävyyn! On muutenkin jännä, että takavuosien pinkkihuulivillitykseni näyttää olevan vähän taka-alalla ja käteni hakeutuu ostoksilla nimenomaan näiden persikkaisien sävyjen luo. Ne tuntuvat omimmalta ja kotoisimmalta. Toki pinkillekin on aikansa ja paikkansa, en mä sillä ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös luomilleni on etsiytynyt persikkaa :) Bongasin uuden, aika ihanan sävyn, mutta tästäkin kirjoittelen myöhemmn lisää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja ne kynnet. Kaivoin kynsilakkakaapistani tällaisen lähes neonsävyisen persikan, jota olen nyt sitten ihastellut kynsilläni tämän viikon :D Kyseessä on China Glazen Sun of a Peach, joka valitettavasti on nyt sen verran paksuuntunut, että olisi uuden oston aika. Osaatteko suositella jotain muuta ihanaa neonpersikkaa, vai ostanko suosiollla uuden samanlaisen? Tämä on niiiiin kesäinen sävy kuin olla ja voi <3

Tykkäättekö te persikasta vai is it just me? :)

14 vastausta artikkeliin “Pakko saada persikkaa

 1. Mun mielestä persikkaiset huulimeikit sopii harvoille, mutta sulle ne sopii ihan täydellisesti. Mä miellän ehdottomasti sinut ja persikan yhteen. :)

  Tykkää

  1. Kiitos Päivi! Mäkin vasta hiljattain tajusin, että mulla on kaikkein kotoisin olo persikkaisilla huulilla, niin kuin sellainen, että peiliin on kiva katsoa :)

   Tykkää

 2. Tykkään! Lämpimälle ihonsävylle ja luonnonpunaiselle tukalle on kyllä haastavaa oikein kylmiä pinkkejä laittaakaan, joten voi olla itselläni myös tottumiskysymys nuo persikat ja muut. :D

  IsaDoralla on kynsilakkojen normikokoelmassa sellainen sävy kun 756 coral reef, joka ainakin omilla kynsillä on hyvin paljon tuon alimman kuvan kaltainen. Koralli kyllä, ei persikka, mutta selkeästi enemmän oranssiin kun pinkkiin ja on ainakin luonnonvalossa todella kirkas ja räikeä. :)

  Tykkää

  1. Totta, pinkki voi olla haastava. Mutta toisaalta kontrastit on tosi kiinnostavia ja voi näyttää upealta! Että älä kokonaan hylkää pinkkejäkään :)

   Kiitos vinkistä, tsekkaanpa IsaDoran valikoimat heti seuraavalla marketti-/Sokos-reissulla. Tykkään merkin lakoista muutenkin, ne kestävät kynsillä tosi hyvin :)

   Tykkää

 3. Heti instasta hyppäsin kattoo et hei, olisko tossa mulle lisää persikkapunia! Ja heh, ihmekös et miellytti kuva -ostin nimittäin juuri viime viikolla MAC:n Sweet & Sour:in sekä toisena punana Shee seer:in ? Toi Sweet & sour on niin ihana, kevääseen loistava puna vaaleaihoiselle. Itsellä lämminsävyinen, nc15 iho pisamien kera, joten mikä tahansa nude tai pinkki ei näytä hyvältä. Sweet & sour toimii hyvin! Menisköhön seuraavalle himotuslistalle toi pure zen… ?

  T: kosmenautti

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s