Huulipunat · Lancome · Meikit

Aprikoosidrinkki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No TERVEISIÄ! Tässä on tämän kevään meikkimaailman kiinnostavin uutuus! Ensimmäisen pressikuvan nähtyäni tiesin, että tässä on niin mun juttu, ettei mitään järkeä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drinkkishakerin mallinen, kaksifaasinen huuliöljy (!), jossa on toinen toistaan herkullisempia sävyjä ja tuoksuja. Hell yeah!! Kun hihkuin näiden Lancome Juicy Shakereiden ihanuutta, kuulin myös vastakkaisia mielipiteitä. Myönnetään, on näissä jotain outoa, mutta iskee muhun ihan kybällä! Öljyhuulituotteisiin ihastuin jo viime keväänä Clarinsin öljyn takia ja tässä tuoteryhmässä on ehdottomasti mulle sitä jotakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuote on pullossa kahdessa kerroksessa ja sekoittuu ravistettaessa. Mukana on pieni sekoituskuula ja ääni on aivan autenttinen drinkkishakerin ääni :) Kolmesta pienestä reiästä tuotetta tulee sitten tuohon vaahtolevitinpäähän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä arvoin kahden sävyn, Wonder Melonin ja tämän Apri-Cuten välillä. Päädyin jälkimmäiseen lopulta ihan siitä syystä, että tiedän jo ainakin kolmen bloggaajan ostaneen Melonin, niin ei tule sitten niin paljon päällekkäisyyttä :D Tykkäsin lisäksi Apri-Cuten aprikoosin tuoksusta enemmän kuin melonista. Aika ihana yksityiskohta muuten, että tuoksu vaihtelee tuotteesta toiseen, eikä ole sama kaikissa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arempienkin huulipunien käyttäjien kannattaa swatchata Juicy Shakerit läpi, koska lopputulos ei ole yhtään niin ärhäkkä kuin tuote pullossa. Mukana sävyissä oli pari lähes läpinäkyvää tuotetta ja muissa pigmenttiä oli tällä tavalla hennosti. Huulituntuma on ohut ja liukas, paljon ohuempi kuin vaikkapa Clarinsin öljyssä, jossa on jäljellä hienonhienoa tahmaisuutta. Tässä sitä ei ole yhtään! Mutta pakko sanoa, että niin ihanan näköinen kuin tämä levityssieni on, se on yllättävän kova huulia vasten! Olin tottunut Clarinsin unelmanpehmeään ”tassuun”, niin tämä tuntui aluksi tosi kovalta, mutta totuin kyllä nopsaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä Apri-Cute huulilla.

Juicy Shakerien hinta näyttää olevan joka paikassa 22 euroa ja nythän juuri kolahti postiluukusta sekä Kicksin että Stockmannin alekupongit, vinkvink. Ostin omani Kicksin kupongilla ja 17 euroa ja rapiat ei todellakaan ole mielestäni paha hinta tästä :)

Kolahtaako? :)

21 vastausta artikkeliin “Aprikoosidrinkki

 1. Hihii, munki piti käydä heti ostamassa tää, kun kuulin niiden tulleen Kickseihin. Käytin samaisen alekupongin ? Itse valkkasin Wonder Melonin, enkä edes tiennyt sen olevan näin suosittu. Instan puolella #JuicyShaker-tägiä tsekanneena törmäsin aika monessa kuvassa tuohon Ihme-Meloniin (onpas hassu suomeksi ?).

  Mä taas yllätyin pigmenttisyydestä! Käsiin swatchatessa sävy oli paljon hennompi. Ja mulla on jotenki tosi tyhmä nenä, kun en hirveesti haista noita ihania tuoksuja, ärsyttää!! Niin ja kosteutus ei vedä vertoja YSL:n Tint-in-Oiliin ainakaan mun huulilla. Tosin Lancômella on hintaa about puolet vähemmän. Pakkaus on kyllä hirmu söpö?

  Tykkää

  1. Olet oikeassa, kämmenselässä kaikki sävyt näyttivät aika pleineiltä, mutta huulilla näkyvät enemmän! Mä en ole noita YSL:n öljyjä kokeillutkaan, pitäisi kyllä varmaan, niin paljon näistä tykkään <3

   Tykkää

  1. Tuntuma on erilainen, mutta tykkään kummastakin! Lancome on ohuempaa ja liukkaampaa, kun taas Clarins on sellainen välitön kosteutuspommi :D

   Tykkää

  1. Me swatchailtiin Elisan kanssa kaikki läpi tuohon mun kämmenselkään ja muistelen, että yhdessä ainoassa taisi olla ”kunnolla” pigmenttiä? Sitten oli nämä kolmisen sävyä, joista tuli lähes väritön jälki ja loput olivat musta aika samalla viivalla. Mutta joka tapauksessa, aika ihania <3

   Tykkää

 2. Kolahtaa :D Näitä täytyy jossain vaiheessa ehdottomasti koittaa :) Mulla on Clarinsin väritön huuliöljy ja YSL:n Tint-il-oileja muutamat ja ne sopii just tälläiselle aralle huulimeikkaajalle :3

  Tykkää

 3. Oon odottanut kuin kuuta nousevaa, että joku kirjoittaisi näistä! Kuinka hyvin tuota väriä voi kerrostaa intensiivisemmäksi Apri-cutella? Vai voiko? Entä kauanko tämä kestää huulilla sulla? :P

  Tykkää

  1. No hei SAMA!! Kieli pitkällä odotin postauksia, mutta sitten ei auttanut kuin ostaa tuote ja postata itse :`D

   Pystyy kerrostamaan tiettyyn pisteeseen asti, ehkä tuplasti tuohon kuvaan verrattuna. Öljy jotenkin vähän meinaa karata sieltä alta, joten ainakaan mä en pystynyt loputtomiin pakkaamaan tuotetta päällekkäin. Ja toinen juttu on se, tuohon aplikaattoriin tulee aika vähän tuotetta kerrallaan eli kansi pitää aina laittaa paikoilleen ja ravistaa, että saa lisää tuotetta. Myös tämän vaivalloisuus hillitsee vähän kerrostamishaluja :`D

   Nyt heitit pahan! Mä en juuri koskaan seuraa, kauanko tuotteet huulilla kestävät, kun laitan kuitenkin myöhemmin päälle jotain muuta (yleensä Clarinsin huulirasvoja). Mutta sen verran osaan sanoa, että juon tässä parasta aikaa kahvia Juicy Shakeria huulillani, eikä se ainakaan tuohon kupin reunaan tartu :)

   Tykkää

 4. Nyt kyllä kiinnostuin! Onko nää siis myynnissä vaan kevään vai jäävätkö pysyvään valikoimaan? :)

  Tykkää

 5. Mua ei nappaa, ei kyllä yhtään:D Mulla pitää olla kunnolla väriä, eikä huulet oikeastaan edes kuivu, joten koen tuollaiset öljyt vähän turhina. Mut hei, säästyyhän taas parikymppiä!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s