Hömppää ja naurua · Lifestyle · Suklaa · Tee

Stadin parhaat pääsiäisnamit

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole varma, kumpi ehti ensin laittaa mulle useita huutomerkkejä ja sydämiä sisältävän kuvan Facebookissa, Kissis vai Rössö. Kuvassa näkyi ilouutinen, Roobertin Herkun pääsiäissuklaat olivat saapuneet! Kissishän se mestasta ensiksi huuteli viime kesänäkin, ja mä ryntäsin silloin välittömästi paikalle kuullessani sanan salmiakkipehmis. Oli muuten ehkä maailman parasta, ja värikkäilla tuoleilla jätskin kanssa nautittu kahvi maistui taivaalta. Nyt en ollut kesän jälkeen käynyt mestoilla (ellei lasketa, että systeri kävi syksyllä ja saatoin tilata häneltä jotain), mutta viime lauantaina oli viikon kohokohta, kun pääsin karkkitaivaaseen taas!

Roobertin Herkkuhan sijaitsee Viiskulmassa (Freda 19) ja sitä pyörittävät sympaattiset sisarukset, joiden mummolle liike kuului ennen vanhaan. Ajatelkaa, että olen lapsena asioinut tässä heidän mummonsa liikkeessa (silloin se oli Iso Roballa) ja muistan sen onnen, kun lauantaina pääsi valitsemaan nameja <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liikkeessä on laajan irtokarkkivalikoiman lisäksi kaikkea maan ja taivaan väliltä, ja korostan, että kaikkea JÄNNÄÄ. Reese`sin Peanut butter cupsit ovat suurta herkkuani ja täältä sai sellaisiakin merkin tuotteita, joita en ole muualla Suomessa nähnyt. Ja mitäpä sanotte Charleston Chewstä, joka kannattaa kuulemma pakastaa, niin saa JÄÄTELÖÄ!!! Lakrids-kuulat puolestaan ovat, jos yksi pitää valita, maailman paras karkki. Pehmeän lakupallon ympärillä on taivaallista suklaata, joka on kuorrutettu lakritsijauheella. Näihin jää aivan totaalisen koukkuun, oletteko kokeilleet?!

Teapigsin teetä en olekaan ennen maistanut, mutta pakkohan niitäkin oli pari pussia ostaa mukaan. Inkiväärifanina ostin Sweet Gingerin ja siskon suosituksesta Yerba Maten, jonka pitäisi kuulemma herättää vaikka kuolleista! Eikun testiin ensi maanantaina :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja joo, ostin mä toki niitä pääsiäisnamejakin ;) Cadburyn pupun sisällä on suklaanappeja ja Smarties-kanan sisällä tietty Smarties-rakeita. Jotenkin tosi liikuttavaa, kun namit helisevät suklaan sisällä <3 Cadburylta oli paria erilaista möhnämunaakin, tiedättekö sellaisia, joissa suklaamunan sisällä on pehmeää lusikoitavaa möhnää sisällä! Ihastuin jo vuosia sitten Maraboun vastaaviin, mutta ikäväkseni niitä ei ole pariin pääsiäiseen enää löytänyt MISTÄÄN (etsitty on). Tänä vuonna rukoukseni on kuultu ja möhnämunia löytyy niin Roobertin Herkusta kuin kuulemma ihan S-kaupastakin. Itse kävin Lidlissä viime viikolla ja ostin Favorina-merkkisiä möhnämunia. Täytyy sanoa, että alkuperäisen maku ei tietty ollut enää ihan tuoreessa muistissa, mutta Favorinat maistuivat aivan törkeän hyvälle! Cadburylta oli sekä creme- että suklaatäytteisiä munia ja valitsin vaihtelun vuoksi tämän suklaamoussetäytteisen. Mutta kyllä kräämi on parempaa, vaikka eivät nämäkään syömättä jää ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai niin! Huomaatteko mitään yhtäläisyyttä blogibannerini ja kuvan Pipsa Possun välilllä? Pipsahan on ollut innoittajana bannerilleni ja tämän ihanan keijupukuisen Pipsan sain pari vuotta sitten kaverilta Berliinistä. Huudahdin ilosta, kun huomasin, että Roobertin Herkussa oli koko Possun perhe! Oli isää, äitiä, mutta kaikkein söpöin oli tietty lohikäärmepukuun pukeutunut Jyri Possu eli Pipsan sisko. Nyt mulla on sitten sisarukset kasassa :D Eikä muuten ollut kallis (yleensä pehmot maksavat maltaita), kaikki paikan pehmot olivat 7,50 €!  

Mistä päästäänkin Roobertin Herkun ainoaan varjopuoleen, nimittäin siihen, että sinne voi mennä ihan suoraan pankkikortti kourassa, että ottakaa mitä haluatte. Mä ainakin sekoan tällaisten erkkarinamien (ja teet ja pehmot jajaja), että kulutan liikkeessä ihan tolkuttomia summia. Nytkin olin ihan suu auki, että eikö teillä oikeasti ole ostoskoreja muhahahahaaaa! Noh, onneksi käyn mestoilla vain muutaman kerran vuodessa :D

Oletteko te jo ostaneet pääsiäisnameja? Mitkä on parhaita? Niin ja kuka muu <3 Roobertin Herkkua? :D

Ps Kandee seurata paikaan Instaa @roobertinherkku, niin pysyy ajan tasalla sesonkikarkeista ja uutuuksista :)

13 vastausta artikkeliin “Stadin parhaat pääsiäisnamit

 1. K-kaupoissa ei töhkämunia ole näkynyt, katsoin paristakin alkuviikosta. Tarttee suunnata Ässään.
  Oon käynyt kerran tuolla Robertin Herkussa ja multa meni vissiin monta kymppiä vaikka piti ostaa ihan vaan pari juttua:D

  Tykkää

 2. Onneksi asun täällä hevon kuusessa, enkä pääse tonne shoppailemaan.
  Epäilen että multa häviäisi viimeinenkin tolkku ja pistäisin kuukauden ruokarahat surutta menemään :)

  Tykkää

  1. Haa! Uskon, mä en tällä kertaa uskaltautunut edes katsomaan irtokarkkeihin päin, kun homma lähti lapasesta jo näiden suklaiden kanssa :D

   Tykkää

 3. MINÄ EHDIN ENNEN RÖSSÖÄ!!!11

  Sun kiljaisu olis kyllä pitäny nähdä.

  Ja noita Lakridseja muuten myydään myös Stockalla! Paljon eri.

  Tykkää

  1. Buhahahahaaaaaa bitches :D

   Joo tiedän, mutta en ikinä muista! Ja toisaaalta hyvä niin, koska tollasen boksin vetää kerralla ja ei oo mitään ihan halvinta namia :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s