Itseruskettajat · Naamiot · Vita Liberata

Itseruskettava yönaamio

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tässä kaikessa hiljaisuudessa löytänyt uuden ihanan itseruskettavan ja käyttänyt purkin jo melkein loppuun. Korkea aika siis kertoa tuotteesta teillekin! Kyseessä on yllätys yllätys lempparimerkkini Vita Liberatan tuote, Self Tanning Night Moisture Mask.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen yönaamioiden suurkuluttaja, ihan parasta kun saa pidettyä kasvojen ihon kosteutettuna ilman mitään ylimääräistä vaivaa tai vaikutusaikaa. Syy, miksi tykkään tästä Vita Liberatan tuotteesta niin paljon, että olen käyttänyt sen jo lähes loppuun, on siinä, että tuote oikeasti ruskettamisen lisäksi kosteuttaa. Aluksi olin tietenkin skeptinen ja odottelin naamion kuivumista iholla, että koskas siihen päälle pitää levittää se oikeasti kosteuttava tuote. Mutta ei tarvinnut! Jopa talvipakkasilla tämä riitti yksinään hoitamaan rusketuksen ja kosteutuksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakkauksessa puhutaan pikkuhiljaa ruskettavasta tuotteesta, mutta kyllä tämä minusta ajaa ihan kevyehkön itseruskettavan asian. Kuvassa on kolme levityskertaa takana, ja ehkäpä tällaisen tuloksen saa normaalilla itseruskettavalla kahdella käyttökerralla. Mutta mikäs tätä tuotetta on käyttäessä, kun iholle ei tarvitse levitysiltana mitään muuta laittaa. Todellinen kiireisen naisen monitoimituote :)

Ainoa miinus on tuotteen selkeähkö itseruskettavamainen tuoksu. Siitä en tykkää, mutta ei se niin paha ole, että estäisi käytön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hmm, nyt olen mennyt syksystä asti pelkällä kasvojen ja kaulan kevyellä itseruskettamisella, jokohan olisi aika kaivaa kaapista myös kinttutuotteet? Se on aika työlästä, mutta ihan must varsinkin tänä keväänä, kun en talvella saanut yhtään rusketusta koska, olenko maininnut, en päässyt Thaimaahan tai muuallekaan lämpimään. Kamala asia, toivon mukaan ensi syksynä sitten taas pääsen ;)

Mites teidän hipiä, onko luonnollisen kalpea kiva vai otatteko purkista vähän buustia? :)

Tuote saatu blogin kautta.

Yksi vastaus artikkeliiin “Itseruskettava yönaamio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s