Luomivärit · MAC · Meikit · Päivän meikki · Urban Decay

Helpoimmat arkisilmät

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taannoisessa luomivärin pohjustajia käsitelleessä vertailupostauksessa Urban Decayn shampanjanhohtoinen Eye Primer Potion Minor Sin ei päässyt palkintopalleille. Sen kesto ei yltänyt merkin Original-perusprimerin saati Narsin pohjustajan tasolle. Olen kuitenkin yllätyksekseni löytänyt itseni käyttämästä Minor Siniä useamman kerran viikossa. Syy sen kovaan käyttöön on siinä, että sen päälle levitettynä yhden luomivärin saa näyttämään moniulotteisemmalta ja viimeistellymmältä kuin mattaavaan pohjustajan päälle laitettuna. Jos haluan voidemaisen luomivärin lopputulokseen hieman hohtavuutta, levitän Minor Sinin päälle MAC Paint Potia (Soft Ochre tai Painterly) mutta ehkä vielä kivemman lopputuloksen saa tällä MACin All That Glitters -luomivärillä. Se on kuoppansa perusteella eniten käyttämäni luomiväri vaalean mattaisen Blanc Typen ohella ja tykkään siitä ihan sikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eikö näytäkin äkkiseltään, että olisi vähän enemmänkin mennyt aikaa luomiväreillä taiteiluun kuin minuutti? :D Minor Siniä ohut kerros alle, All That Glittersiä koko liikkuvalle luomelle hieman luomivakoa korostaen ja sitten pyöräytys mattaista vaaleaa Blanc Typea Pulska-siveltimellä silmän sisänurkasta kulmaluulle. Sitten vain ripsari ja nopeat vetäisyt kulmakynällä ja valmista! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä tämmöinen nopea vaaleahko silmämeikki on oma turvameikkini kiiretilanteissa. Onnistuu aina ja vaikka ei se nyt mikään väri-iloittelu tai huikea taidonnäyte ole, omaa silmää tämä miellyttää ja peiliin on kiva katsoa.

Millainen on teidän nopein arkisilmämeikkinne? :)

Minor Sin saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Helpoimmat arkisilmät

  1. Siis toi Sin on ihan huikea löytö! Mulla tuli Naked-paletin mukana näyte kaikista UDPP versioista, ja päädyn usein käyttämään sitä kiirreessä ihan pelkästään , mahdollisesti sutaisen kylmää hohtavaa luomiväriä, yleensä semmoista hopeanpinkkiä tai keltaiseen taittavaa hopeaa. Ripsaria ja kulmat ja nopea pohja ja homma on valmis. Eli hyvin pitkälti sama kun sulla, mutta vaan yhdellä luomivärillä :)

    Tykkää

    1. Mullekin tuli kolmospaletin mukana näytteet noista ja ihastuin Siniin. Kirjoittelinkin tuolla pohjustajavertailupostauksessa, että valitettavasti Sin on uudistunut ja muuttunut Minor Siniksi ja samalla pysyvyys on ainakin oman kokemukseni mukaan kärsinyt hieman :( Mutta! Silti sitä käytän ihan hulluna, kun lopputulos on näin nätti helposti :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s