Balmi · Clarins · Huulipunat · Lumene · MAC · Meikit · MUS · Pannuprojekti

Pannuprojektin seurantaraportti

Aloitin syyskuussa pannuprojektin eli tiettyjen tuotteiden tehokäyttämisen. Nyt olisi aika kurkata, onko pannua näkyvissä ja tuotteet lopussa :) Eroa ennen ja jälkeen -kuvissa on aika tarkkaan neljä kuukautta, syyskuun lopusta tammikuun loppuun.

Pannuprojekti1

Meikkivoidepuolelta mulla oli projektissa mukana MACin kiinteä BB-voide ja Lumenen CC. MACiä olen saanut käytettyä kiitettävästi ja pannua pilkottaa huomattavasti enemmän kuin projektin alussa. MAC on nyt palvellut mua riittävästi, se pääsee nyt Back 2 MAC -kasaani, eli palautettavaksi MACin pisteelle. Tiesittehän te, että kuuden tyhjän pakkauksen palauttaja saa kiitoksena vapaavalintaisen huulipunan (tässä on joitain pieniä rajoituksia, mutta valinnanvaraa todella löytyy) :)

Lumenen pakkauksesta ei paljon kulumista huomaa, mutta käytössä ero on kyllä huomattava. Nyt joudun jo puristamaan ihan annostelukärjen vierestä, että saan tuotetta ulos. Tätä käytän vielä niin kauan, että se loppuu kokonaan :)

Pannuprojekti2

Huulituotteita oli kolme: Make Up Storen huultenrajaskynä Fabulous Rose, Balmin huulirasva ja lempihuulipunani MAC Creme Cup, Balmi lensi roskiin jo jokin aika sitten, siitä ei enää saanut kaivamatta kamaa irti ja päätin sen olevan nyt käyttöikänsä päässä. Huultenrajauskynää on teroitettu kerran tai kaksi, mutta vielä varmaan samanmoinen on edessä ennen kuin tuota nysää ei enää voi terottaa. Niin kauan käytän, kun jotain saan irti :D

Creme Cup vetelee ihan viimeisiään. Matalampi reuna on jo pannuun asti käytetty ja vielä sudin tuolla korkeammalla reunalla mitä pystyn. Tästä mulla on kyllä vähän ristiriitainen fiilis, koska kyseessä on oikeasti mun eniten käyttämä ja monikäyttöisin omistamani puna, niin onko tämän loppumisen jälkeen vain ostettava uusi samanlainen tilalle? Tuleeko teille muuten mieleen joku tällainen helppo vaalea pinkkinude, jos vaihteluksi ostaisin jonkin muun punan? :)

Pannuprojekti3

Hahaa! Nopealla silmäyksellä MUS Lust-poskipuna ei näytä kuluneen yhtään. Mutta kyllä se oikeasti on hieman kuopalle mennyt :D Jostain syystä mun ei ole nyt syksyllä ja talvella tullut tartuttua tähän kovin usein. Yhteinen taipaleemme siis jatkuu vielä pitkään ;)

Pannuprojekti4

Tämä jälkeen-kuva mun harmittaa, nimittäin Clarinsin Instant Smooth -meikinpohjustusvoiteessa kulumaa on todella reippaasti. Se ei vaan oikein näy hyvin kuvasta :( Toki pannu ei tässäkään pilkota, joten käyttö jatkuu. Ja tosi hyvä tämä onkin juuri keväälle (menenkö asioiden edelle?), ihan pakkupakkasilla laitan mieluummin vähän kosteuttavamman primerin.

Ajattelin muuten aloittaa samantien pannuprojektin vol 2! Tarkoituksena oli ympätä tuotteet tähän samaan postaukseen, mutta ehkä kerron niistä kuitenkin omassa postauksessaan, ettei tämä kirjoitus nyt vallan veny liian pitkäksi :D

Mitenkäs teidän pannuprojektit sujuu? Vai tarvitseeko sellaisia edes olla? :)

14 vastausta artikkeliin “Pannuprojektin seurantaraportti

 1. Just eilen päätin jälleen yrittää. Kävin meikit läpi ja nyt tehokäyttöön pääsi clarinsin purkkimeikkivoide, chanelin huulipuna ja diorin luomiväripaletti. Oon säästänyt näitä, kun on ekoja mun selektiivisiä meikkejä. Mutta ei järkee, kun vanhenee kaappiin..ja kun oikeasti kaupasta saa uusia rahalla;)

  Tykkää

 2. Tätä postausta olinkin jo odotellut! Ja vol. 2 ehdottomasti kehiin :)

  Creme cup on kyllä niin ihana sävy, että itse ostaisin samantien uuden edellisen loputtua :)

  Tykkää

  1. Hei jee, kiva kuulla ^_^ Ja tulossa on, varmaankin ensi viikolla!

   No se kyllä on, ihan paras <3 Mietin just, että jos ostin jonkin toisen sävyn, saatan silti joutua ostamaan myös Creme Cupin. Katsotaan, miten tytön MACin tiskillä käy ;)

   Tykkää

 3. Mää pannutan mun yhtä käsirasvaa, ku en tykkää sen hajusta… :D Hih.
  Näitä on kivaa lukea ja seurata. ^_^

  Tykkää

 4. Hmmm… Mites olis MACin Angel? Se on samantyylinen kuin Creme Cup :) Tai Giddy? Lovelorn?
  Hyvin sun pannutus etenee, go Salla!

  Tykkää

 5. Mää en kyllä yritä edes :D Tylsistyn sen verran helposti, että meikit on jatkuvassa kierrossa, joten mikään ei ikinä kulu loppuun. Paitsi meikkivoiteet! Toi MUS poskipuna näyttää muuten ihanalta, ite oon tykästynyt sävyyn Fresh joka on hyvin samankaltainen ainakin kuvan perusteella

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s