BeautyBlender · Meikit · Meikkisiveltimet

Paras puuteripaperi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä luulen, että puuteripaperin käyttöni kulta-aika sijoittuu aikaan, jolloin meikkipohjani oikeasti tarvitsi korjailua koko ajan. Käytössäni eivät ehkä olleet ideaalit ihonhoitotuotteet tai meikkivoide, meikinpohjustajasta puhumattakaan. Naama kiilsi usein ja painelin kiillon pois monta kertaa päivässä puuteripaperilla. Tästä kuitenkin seurasi melkein enemmän ongelmia, kun kostea pohja tarttui kiinni paperin puuteriin ja pahimmillaan kasvot olivat puuterista läikikkäät, eivätkä todellakaan paremman näköiset. Niinpä siirryin jo joskus kymmenisen vuotta sitten painelemaan kiillon pois kevyesti talouspaperilla. Nythän markkinoilla on jo pidempään ollut pelkkiä ylimääräistä rasvaa imeviä papereita, joista siis ei irtoa sitä puuteria lainkaan. En kuitenkaan jostain syystä ole innostunut niistä. Monesti ne on pakattu epäkätevästi, ja pakkauksesta irtoaa yhden paperin sijaan kolme eikä sitä paperinivaskaa tule kaivettua esiin meikkipussista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä (jälleen kerran) skeptistä taustaani vasten en innostunut kauheasti Beautyblenderin Blotterazzistakaan. Ajattelin, että ei mun sitä kuitenkaan tule käytettyä. Kiillonpoistopapereita on aina muka niin työläs kaivaa jostain meikkipussin pohjalta. Mutta tätäpä ei tarvinnutkaan kaivaa sieltä, koska mukana tuleva rasia on sellainen, jota voi pitää sellaisenaan laukun sivutaskussa. Koen aina jotain ristiriitaista tyydytystä, kun todistan itseni olleen väärässä ja niin kävi tämänkin kanssa. Olen oikeasti käyttänyt Blotterazzia lähes joka päivä sen saamisesta lähtien! Kevyesti painelen kiiltävät kasvojen alueet läpi, eikä pohja kärsi tästä käsittelystä yhtään. Läikikäs meikkipohja ja puuteripaperista lähtenyt epätasainen puuteripinta on muisto vain :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tähän asti mulla on kulkenut mukana meikkipuuteri, lähinnä peilin virkaa toimittamassa. Nyt kaivan esille tämän ja samalla taputtelen pohjan taas kiillottomaksi. Pakkauksen mukana tuli kaksi tällaista litteää sientä ja ne voi pestä ihan normaaliin tapaan (itse käytän Beautyblenderin Blendercleanseria). Ei turhaa roskaa ja helppoa ja nopeaa. Tykkään! Hinta on karvan vaille parikymppiä, mitä muuten kustantavat selektiivisten kosmetiikkamerkkien puuteripaperitkin.

Ja hei, nyt kävi niin iloisesti, että Wasting Lifestyle -blogissa on just nyt tällainen Blotterazzi arvottavana! Joten klikkaapa tänne, jos haluat osallistua! :)

Millä te fiksaatte meikkipohjaa päivän aikana? Vai saako se olla rauhassa sellainen kuin on? :)

Tuote saatu blogin kautta.

12 vastausta artikkeliin “Paras puuteripaperi

 1. Mä käytän nenäliinaa tai jotain vaan paperia. Yritän opetella tän käyttöä, luultavasti homma on ajankohtaisempi kun ilmat vähän lämpenee, iho on niin kuiva tällä hetkellä ettei meikkipohjaakaan tartte juuri entrailla.

  Tykkää

  1. Jep, sitä se on, hauska ja söpö :) Mulla tuli nenäliinan kanssa välillä ongelma, kun käytän yleensä sellaisia mentolintuoksuisia, niin ei niillä tehnyt mieli koko kasvoja painella :D

   Tykkää

  1. Aijaa!? Musta tää taas imee kivasti, mutta ei jätä sellaista läikkää iholle vaan pohja pysyy tasaisen värisenä ja ”laatuisena” :)

   Tykkää

 2. Käytän itse niitä puuterittomia kiillonpoistopapereita. Tällä hetkellä on halpismerkki Essence kokeilussa. Omistan myös Blotterazzin, mutta mun naaman kiillolle se ei riitä. Sieni ei ime tarpeeksi sitä rasvaa. Naaman pinnalle jää vielä hienoinen kiilto vimmaisesta taputtelusta/painelusta huolimatta ja naama rasvottuu uudestaan nopeammin, kuin kiillonpoistopapereita käytettäessä.

  Tykkää

 3. Käytän ite ihan vessapaperia. Sillä painelen tai meikittömiltä alueilta pyyhkäisen liian rasvaisuuden pois. Olen joskus puuteripapereitakin käyttänyt mutta mun mielestä tuo ajaa saman asian ja on aika paljon huokeampaakin :-D

  Tykkää

 4. Mulla jäi aiemmin aina meikkipuuterin sienivipat turhakkeeksi, mutta kun kuulun ekan kerran Blotterazzista niin vipoille koitti uusi elämä kiillonpoistajina :) Siitä kätevä, että meikkipuuterissani on erillinen osio vipalle eli kulkee puuteri sekä kiillonpoistaja samassa paketissa. Blotterazzia en ole kokeillut eli en tiedä toimiiko paremmin, mutta vippa on toiminut hyvin myös. Muuten BB tuotteet on suosikkeja etenkin miniversio, koska käytän macin peittaria pohjan tekoon ja ovat sopivan pieniä studio finishin purkkiin :)

  Tykkää

  1. Totta, mietin kanssa juuri, että tavallista vippaakin voisi kokeilla :) Ja vitsit, niitä minimunia mä oon halunnut kovasti päästä testaamaan!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s