Meikkisiveltimet · Meikkisiveltimien puhdistus

Ihmesieni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haa, nyt aion esitellä jotain, jota en ole edes tajunnut kaivata aiemmin. Kyllä sitä vaan kaikenlaista hyödyllistä nykyään keskitään meidän meikkihörhöjen iloksi! Onko sulle tuttu tilanne se, että alat tehdä silmämeikkiä ja kaivat esiin juuuuuri tarkoitukseen sopivan siveltimen vain huomataksesi, että se on likainen. Tai silmämeikkiä tehdessäsi huomaat tarvitsevasi samaa sivellintä niin mustan kuin beigenkin luomivärin levitykseen. Aiemmin mä olisin hinkannut hulluna sivellintä kämmenselkään ja ehkä vähän puhaltanut perään ja toivonut parasta :D Joskus on ollut pakko tarttua suihkutettavaan pikaputsariin (hyvää ja edullista saa muuten Kicksistä), mutta senkin haihtumisen odottaminen tuntuu ikuisuudelta, ja meikkipaikalta on laiskan noustava lavuaarin ääreen suihkuttelemaan. Tosi työlästä ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikkien ei-nohevien siveltimien pesijöiden rukoukset on kuultu, nimittäin tässä on Vera Monan Color Switch Solo, joka puhdistaa siveltimet kädenkäänteessä ilman mitään puhdistusaineita. Kyseessä on purkissa oleva musta, karhea sieni, jota vasten silmämeikkisiveltimiä pyyhitään muutaman kerran edestakaisen, minkä jälkeen niistä ei lähde enää väriä sotkemaan toisen luomivärin levitystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä toimii. Mustasta pinnasta näkee aika hyvin, milloin siveltimestä ei enää jää väriä ja on aika lopettaa puhdistaminen. Color Switch on tarkoitettu nimenomaan silmämeikkisiveltimille ja lisäisin määreeksi vielä puuterimaisen. Kokeilin testimielessä puhdistaa voidemaisen luomivärin levittämiseen käyttämääni sivellintä, mutta sitä ei saanut ihan puhtaaksi ja sivellin likasi sientä tosi isolta alueella.

Color Switch -sienen voi pestä hajusteettomalla saippualla lämpimän veden alla. Laiska tietysti ensin käänsi sienen ympäri, että voi sitten pestä molemmat puolet samalla ;) Muistakaa muuten jos tällaisen hankitte, että mitään bakteereitahan tällä puhdistaminen ei siveltimestä tietenkään tapa. Joten vesipesusta ei voi eikä kannata kokonaan luopua, mutta kyllä tämä kotimeikkaajalle on ihan mieletön pika-apu varsinkin jos jokaiselle siveltimelle ei ole varakappaletta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Normaali Color Switch Solo maksaa eleven-verkkokaupassa vajaat kaksikymppiä ja siihen on saatavilla myös täyttöpakkaus. Tämä kuvassa näkyvä on Duo Refill eli puhdistussienen lisäksi keskellä on pieni valkoinen sieni, jonka kastelemalla voi siihen dippailla sivellintä ennen luomivärin levitystä ja saada luomiväristä enemmän pigmenttiä irti. En ole vielä tätä omaa täyttöpakaustani ole kokeillut, saa nähdä saanko sen kanssakaan aikaiseksi tehdä kostean siveltimen meikkejä, niin kivoja kuin niistä voisi tullakin.

Tavallinen Refill maksaa 8,80 ja tämä Duo 11,90 €. eleveniltä saa muuten nyt 11 % alennuksen koodilla PURKKIMAFIA :)

Mitäs sanotte, kaivattu arjen helpottaja vai turha tilanviejä? :D

Tuotteet saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Ihmesieni

 1. mä oon löytäny vastaavan sienen Universal stonesta. Kyseessä on siis hankausaine, joka on ihan lyömätön kodin puhdistuksessa. Paketissa tulee hankausaine ja kaksi isoa sientä, jotka on jotakuinkin samanlaista matskua kuin tuo. Toinen sieni on siivoukseen ja toinen siveltimille :) Paras siivousaineostos ikinä ja hintaa on sen 20e jos oikein muistan. Riittosa ku mikä.

  Tykkää

 2. Voishan tästä olla jotain hyötyä :D Mulla on kyllä parhaille siveltimille monta sisarusta ja jos nyt kaikki sattuvat olemaan likaisia, niin helposti siveltimenpuhdistusaineella putsaa ilman, että tarvii kylppäriin lähteä, laittaa vaan kasvopaperin alle ja pyyhii siihen. Tosin mun meikkipöydän pinta on lasia, että jos on jotain arkaa materiaalia niin sit ehkä kantsii mennä kylppäriin tai ostaa toi :D

  Tykkää

  1. Mä oon jotenkin neuroottinen, etten osu vahingossa sillä suihkeella mihinkään vaatteeseen, lattiaan, koiraan tms :D

   Ihanaa muuten Satu, kun jaksat niin usein kommentoida <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s