Huulipunat · MAC · Meikit

Peitevoidehuulet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen aina suhtautunut nudehuulipuniin varauksella. Jotenkin olen kokenut, että kasvoni näyttävät tosi valjuilta jos huuletkin ”vaalennetaan” ihonvärisiksi. Asiaan on varmaan vaikuttanut se, että mulla on suurimman osan elämästäni ollut vaaleat hiukset. Olenkin käyttänyt nudepunia oikeastaan ainoastaan tummien silmien kaverina, mutta koska meikkaan kunnon tumman silmämeikin harvoin, ovat nudetkin jääneet käyttämättä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki MAC-fanit varmasti tietävät huulipunasävyn Creme d´Nude joka on siis tämä tässänäin. Sain kauneusbloggaajakaverilta tämän kausihylsyyn pakatun yksilön oikeastaan samasta syystä kuin olen itse karsastanut nudepunia: huulet eivät kuulemma erottuneet ihosta ollenkaan. Toki olin kiinnostunut kokeilemaan tätä suosittua sävyä itsekin. Sävyä kuvaillaan MACin sivuilla vaaleaksi persikkabeigeksi, mikä kuvaa kyllä sävyä tosi hyvin. Koostumus on kosteuttava ja kermainen Cremesheen, joka on hieman pysyvämmän Amplified-koostumuksen ohella lempparini MACin punista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jostain oudosta syystä tykkään tästä kovasti! Huulista tulee tosi vaaleat, mutta jotenkin niin jännällä tavalla, ettei lopputulos ole kuitenkaan sellainen vähäeleinen, mitä nudepunissa yleensä karsastan. Creme d`Nuden kanssa huulet ovat jotenkin niin nudet, että niihin jo kiinnittää huomiota sen takia :D Olenkin nyt käyttänyt tätä ihan arjessakin ja saanut jotenkin kivan modernin fiiliksen meikkiin. Jos olen ihan puhki ja se näkyy naamasta, tartun edelleen kirkkaampaan punaan, mutta kyllä tällaiselle huurteiselle nudellekin käyttöä löytyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä vertailukuva, jossa olen käyttänyt Lumenen True Passion Lip Color Valon leikkiä. Nudepuna sekin, mutta aivan erilainen lopputulos! Yritän tässä siis sanoa, että jos koet, että nudepunat eivät ole sinun juttusi, et ehkä ole vielä löytänyt sitä itseä eniten miellyttävää sävyä. Valikoimaa löytyy, joten jokaiselle varmasti mieleinenkin :)

Mitä mieltä nudepunista? Helpoin arkipuna vai vain tumman silmämeikin kaverina? :)

4 vastausta artikkeliin “Peitevoidehuulet

  1. Jee, hienoa että toi sopi sulle! Väitän kyllä että asiaan vaikuttaa myös huulten koko, muhkeammat huulet kuitenkin _näkyy_ vaikka oliskin nudet, ohuemmat välttämättä ei :D mut just se itelle sopiva nudesävy on usein tosi vaikea löytää. Mulle esimerkiks toi Valon leikki on ihan täydellisen sävyinen, ja oon käyttäny sitä ihan non-stop :D ei korosta huulten ohuutta, päinvastoin oikeestaan, ja tuo sopivasti sävyä, niin että ei näytä vaan meikkivoiteelta :) harkitsen jo varakappaleen ostamista….

    Tykkää

    1. Sama juttu! Mutta jos puna on ihan rehellisen vaaleanpunainen (vaikka onkin luonnollinen ja nudehtava), kuten esim. MACin Creme Cup, niin ollaan jo ihan omalla mukavuusalueella vaaleidenkin silmien kanssa. Jännä juttu :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s