Dior · Hamstraus · Huulipunat · Meikit · Meikkisiveltimet · Muoti/vaatteet · Reissut · Ripset ja ripsarit · Rituals · Shoppailut · Too Faced

Kynttiläsekoaminen ja muita ostoksia Tukholmasta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävimme Rössön kanssa joulukuun lopulla Tukholman risteilyllä, niin kuin käymme oikeastaan joku vuosi. Porkkanana on aina laivayhtiöltä tuleva joululahjakortti ja Tukholmassa asuvat sukulaiset. Tänä vuonna vierailumme sattui sellaiseen saumaan, että sukulaiset eivät valitettavasti päässeet viettämään kanssamme aikaa, mutta kyllähän me toki kaupoillakin saimme ajan kulumaan :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shoppailimme tietysti jo laivalla menomatkalla (olenko kertonut, että RAKASTAN tax freetä ja voisin viettää siellä aikaa tuntikausia :) ja löysin Trindin lasisen kynsiviilan, jollainen oli ollut hetken aikaa hakusessa vanhan lasiviilani tylsyttyä käyttökelvottomaksi. Kauneusbloggaajat olivat aika yksimielisiä kysyttyäni apua viilan valitsemiseen. Trindiä siis :) Mukana tuli kätevä säilytysboksikin. Ostin tietysti myös Diorin ripsivärinpohjustajaa kaappiin odottamaan. Laivalla se ei maksanut ”kuin” n. 25 euroa kun maissa siitä saa pulittaa muistaakseni jopa 37 euroa.

Rakastan Ritualsia ja olinkin into piukeana kun löysin merkin hyllyn tax freestä. Olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta tyydyin nyt käsibalsamiin ja yötuoksuun. Molempia olen kokeillut toisen tuoksuisina, ja nyt ostoskoriin päätyi White Lotus & Gingko Biloba Hand Balm ja Tao Yin Bed and Body Mist. Näitä Ritualsin yösuihkeita olen käyttänyt varmaan neljä pulloa ennen tätä. On aivan ihana suihkauttaa lakanoihin (tai itseensä) vähän rauhoittavaa, ihanaa tuoksua ennen vällyjen väliin sukeltamista <3 Merkillä on muuten lisäksi aivan ihania suihkuvaahtoja, mutta nyt ei tarvinnut ostaa, koska sain sellaisen jokin aika sitten kaverilta reissutuliaisena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tukholmassa suuntasimme ensimmäisenä tietenkin Sephoraan, mistä mulla oli hakusessa Too Facedin uuden kokoelman poskipunapaletti. Ikäväkseni myyjä kertoi, että heille tulee Too Facedin tuotteet vasta mooooonta kuukautta USAssa ilmestymisen jälkeen joten ei siellä mitään ollut :( Melted-huulituotteitakin ihastelin, mutta päätin, että 210 kruunua tuotteesta, jota en tarvitse, oli liikaa. Olin jo kävelemässä kassalle pelkän kasvonaamion levittämiseen tarkoitetun siveltimen (nerokasta!) kanssa, mutta kassalla näin pienen pahvipakkauksen, joka sisälsi pienen Melted Liquified Long Wear Lipstickin sävyssä Melted Peony ja ihanan miniposkipunasydämen sävyssä Justify My Love. Duo oli alessa alle 100 kruunua eli reilun kympin. Hyvä löytö ja pääsin sittenkin osalliseksi Too Facedin pinkkihattarahehkutusta, vaikkakin normaalikokoelman tuotteilla :) (vaikka pakko myöntää, että se poskipunapaletti kuumottelee edelleen ihan sikana…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kovimmat oooooo-huokailut aiheutti kuitenkin NK-tavaratalon kosmetiikkaosasto ja erityisesti Voluspa-merkki. En ollut tästä luksuskynttilämerkistä kuullut aikaisemmin ja siskon kanssa tuijotettiin, hipelöitiin ja tuoksuteltiin jumalaisen tuoksuisia kynttilöitä tosi pitkään ja hartaasti. Olen ennenkin panostanut kalliisiin tuoksukyttilöihin, nimittäin Diptyquen kynttilät ovat heikkouteni, mutta Voluspa taitaa olla vieläkin vähän överiluksuksempi ja hintavampi. Mä en edes halua muistella, paljonko tämä Pink Citron -kynttilä maksoi. Mutta aivan uskomattoman kauniita rasioita, toinen toistaan herkullisempia tuoksuja ja iloa sekä silmälle että hajuaistille. Olisin halunnut ostaa näitä vaikka kuinka monta erilaista, mutta tyydyin budjettisyistä yhteen.

Pakko muuten vielä sanoa, että NK:n kosmetiikkaosasto on ihan must paikka kosmetiikkadiggarille, sieltä löytyy niiiiin paljon kaikkea ihanaa (ja kallista), että aikaa todella saa kulumaan. Tällä kertaa jätin Diptyquen L´Ombre dans l`Eau -tuoksunkin (mun all time favourite tuoksu, on kamalaa olla ilman sitä) hyllylle ja ostin vain tämän kynttilän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin hassua kuin se onkin, niin tämä taisi olla reissun paras ostos :D Olen jo vuosia kadehtinut ystäväni astianpesukoneen kannessa olevaa kylttiä, josta näkee, onko koneessa likaisia vai puhtaita astioita. Tiesin, mistä kyltti on ostettu (varmaan n. viisi vuotta sitten?) ja kerroin asiasta siskolle kun menimme Designtorgetin ohi. Ja kappas, siellä näitä vielä oli! Ihan paras juttu, enää ei tarvitse kuunnella onko täällä likaisia vai puhtaitaaaaaaaa -kysymyksiä :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin syksyn Hulluilta päiviltä pari Rosemunden perusmallista hihatonta toppia. Olin sellaista miettinyt jo pitkään, mutta Lindan suositus oli viimeinen niitti ostopäätökselle. Nyt laivalla näin Rosemunden toppeja useissa eri malleissa ja väreissä ja päädyin ostamaan tämän kauniin yksilön 40% alennuksella :) Tämä toppi on hieman normaalia mallia pidempi, siinä on leveä alaresori ja pienet pitsiset hihat. Tykkään! Silkki tuntuu miellyttävältä iholla, puserot ovat kauniita ja kuulemma myös kestävät hyvin käyttöä ja pesua.

Huhhuijakkaa, kyllä sitä rahaa saatiin taas palamaan, vaikka mukamas en ”paljon mitään” ostanut. Varsinaista ostolakkoa en ole koskaan pitänyt enkä pidä, mutta kyllä uusi vuosi 2016 alkaa täällä kiristämällä kukkaronnyörejä tiukemmalle. Toinen juttu, joka kiristyy, on roti herkkujen syömisessä. Olen saanut homman lähtemään taas aivan lapasesta ja nyt alkaa sokerittomampi elämä. Taidan kirjoittaa siitä vähän täällä blogissakin, jospa saisin vähän vertaistukeakin yritykselle? :)

Miten teillä, kuuluuko uudenvuoden lupauksiin ostolakko, rahan säästö tai herkkujen karsiminen? :)

18 vastausta artikkeliin “Kynttiläsekoaminen ja muita ostoksia Tukholmasta

 1. Toi kasvonaamiolevitin on pakko saada! Olen joskus ihan mun taidesiveltimillä levitellyt naamioita mutta toi olis varmaan kätevämpi luulen :-D Vitsit kuolaan itekkin kaikkia Too Facedin ihanuuksia.. noi pakkaukset on niiiiin superkauniita. Ite haluaisin myös vähän vähentää sokerin saantia, en karkkia oikeastaan syö mutta kun sokeria ängetään jokapaikkaan niin ’huomaamattaan’ sitä tulee syötyä liikaa, argh.

  Tykkää

  1. Jep, tuon siveltimen puhdistus on varmaan ainakin nopeaa!

   TF:llä tosiaan osataan kyllä söpöily :)

   Sanos muuta! Mulla oli pari vuotta sitten kunnon sokerivieroitus, ja olin ihan sokissa, mitä määriä sokeria olin syönyt jugurteissa ja rahkoissa! Luulin, että karkki oli se ongelma, mutta kyllä sokeroidut muut tuotteet olivat vähintään hyvänä kakkosena. Mut ei tä helppoa oo, nyt just tällä hetkellä tekee niin paljon mieli jotain makeaa, että oon ihan helisemässä :(

   Tykkää

 2. Toi Dirty/clean -magneetti (?) tuotti täälläkin sellasen spontaanin OMG!! -reaktion :D loistava idea.

  Mä olin loppuvuoden tosi kiltisti ostostelujen suhteen, mitä nyt sisustusjuttuihin käytin normaalia enemmän rahaa. Mutta se vähensi kosmeostoksia sit puolestaan. Nyt alemyynneissä repsahti ja oon ostanut niin vaatteita, sisustusjuttuja kuin kosmetiikkaakin. Pakko alkaa taas järkevöittää rahankäyttöä nyt.

  Tykkää

  1. No AIJAA! Nerokas keksintö! :D

   Haha, mut välillä pitää saada ostella, ja varsinkin jos ostokset on ollu järkeviä :) Mä ostin aleista vaan yhden huivin, näiden Tukholman ostosten lisäksi siis. Pari juttua olis tarvelistalla ihan oikeasti, mutta tietty just sellaisia kalliita, joihin ei nyt kyllä repeä.

   Tykkää

 3. Pesukonekyltti! JOO! Naamion levittäminen siveltimellä tuo kyllä vähän extraluksusta hommaan. :) Mulla on ihan naamiosivellinsivellin, mutta tommonen levityslärpäke olisi varmaan helpompi pestä..

  Tykkää

  1. No niinpä, vähän sellaista kotikylpylämeininkiä <3

   Mä en ymmärrä, miten pesukonekylttejä ei oo myynnissä tyyliin joka paikassa, ihan loistava juttu! :D

   Tykkää

 4. Me lähdetään ylihuomenna Tukholmaan. Ihanaa päästä Sephoraan ja muihin kauppoihin pitkästä aikaa! :D Muutoin kyllä tänä vuonna yritän ostella ja perinteinen syödä suklaata vähemmän! :D

  Tykkää

 5. <3 <3 En oo vielä raatsinu korkata mun kynttilää… mut TF:n poskarin korkkasin ja se on kyl ylimagee :-D

  Mä yritän nyt tsemaa ihan kaiken ostelun kanssa. Lähti vähän rällästä loppuvuonna…

  Tykkää

  1. Jess! Haluun testata sitä joku kerta :) Mä aion korkata Voluspan tänään, jos raaskin…

   Muhahahahaaaa!! Kylhän jäbä osteli kaikkee, mut hei kaikki oli tarpeeseen ja käyttöön! Ei ne silloin ainakaan hukkaan mee. Ja kyllä mun mielestä saa välillä ostellakin :)

   Tykkää

  1. Kiitos Marjo! Kyllähän tuo Too Facedit aika ihanilta vaikuttaa, postailen niistä ehkä vielä lisää kunhan kokemusta kertyy :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s