Meikit · MUS · Päivän meikki · Urban Decay

Ruusukultainen Lumikki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jouluaattona meikkasin huulista viininpunaiset ja luomista kultaiset. Tapaninpäiväksi halusin vaihtaa huulille enemmän puhtaanpunaisen sävyn ja luomista tuli sitten ruusukultaiset. Nämä yhdistettynä vaaleaan, kuulaaseen pohjaan, jossa varjostukset on jätetty minimiin, toi mieleeni Lumikin. Vaikka en nyt hänestä ihan yksi yhteen mene, niin lopputulos oli mielestäni aika kiva ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luomilla on Naked3-paletin hohtavaa ruusukultaista Trick-sävyä ja luomivaossa lisäksi hieman mattaista Limitiä. Alaluomen olen rajannut lempparikajalillani eli Make Up Storen Golddiggerillä. Huulipunana on niin ikään turvallisimmaksi kokemani punainen eli Make Up Storen Pout. Sävy on hieman marjainen punainen ja on eniten käyttämäni punainen huulipuna.

Seuraava punaisen huulipunan meikki täytyy kyllä olla MACin RiRi Woolla tehty, joka on siis lähes sama sävy kuin MACin kulttituote Ruby Woossa. Jotenkin punaiset sävyt houkuttelevat mua nyt tosi paljon, vaikka ilmiselvä käyttöaika eli joulu on jo mennyt.

Mikä on teidän lemppari punainen huulipuna? Vai iskeekö ylipäätään tällainen klassinen väri?

8 vastausta artikkeliin “Ruusukultainen Lumikki

  1. Oho! Olin ihan varma, että sulla on jo se! Se on kyllä niin paras, että en voi kuin suositella :) Mä taas haaveilen siitä Smokysta…

   Tykkää

 1. Ihanat punahuulet, kannattaisi käyttää kirkasta punaista useamminkin! Mutta olenkin vahvojen huulipunien suuri ystävä. Noi suuret silmät kestäisi myös vahvempia smoky lookkeja, näyttäisi varmaan upealta.

  Tykkää

  1. Olet oikeassa, kirkas punainen kyllä freesaa ilmeen hetkessä! Ja silmämeikin osalta myös, itsekin monesti mietin, että pitäisi useammin meikata tummat silmät :)

   Tykkää

 2. Kaunis meikki. Mulla on liian monta lempparia, mutta varmaan YR:n Rose vif, SOOM:n Moroccan Poppy, Joe Blascon True Red, lista on loputon. :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s