Lifestyle · Luetuimmat

Vuoden luetuimmat

Olen kuluneena vuonna kunnostautunut Google Analyticsin käyttämisessä, eli nykyisin oikeasti tiedän, mitä juttujani  luetaan eniten ja milloin. Kokosin monen muun bloggaajan tapaan top 10 luetuimmat postaukset vuonna 2015. Jos siis et ole seurannut Miss Piggy`s Pearlsia vielä alkuvuodesta tai olet muuten kiinnostunut siitä, mistä muutkin ovat tykänneet, here we go :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2015
Lokakuussa kirjoitin koosteen markkinoille tulevista kosmetiikkajoulukalenterista. Sinänsä jutun suosio ei yllättänyt, koska kukapa kosmetiikan ystävä nyt ei itselleen purkkikalenteria haluaisi ;) Vähän kuitenkin naurattaa, nimittäin meinasin jättää postauksen tekemättä, koska kaikki muutkin varmaan tekee sellaisen ja monesti tulee mietittyä ja spekuloitua sitä, että ette te jaksa samoja juttuja lukea kymmenestä blogista. Onneksi kuitenkin päätin postata joulukalentereista, koska tilausta näköjään oli :)

2. Maailman paras peitevoide tummille silmänalusille
Kakkosena keikkuu suuri yllättäjä, nimittäin jo vuonna 2014 tekemäni postaus MAC Pro Longwear Concealer -peitevoiteesta. Tosin kukapa nyt ei hyvää peitevoidetta silmänalusilleen tarvitsisi ja tämä MACin tuote on edelleen suosikkini, vaikka nopsassa arkimeikissä tartunkin usein tähän nopeampaan (ja kosteuttavampaan) Benefitin tuotteeseen.

3. Liian hyvä itseruskettava ollakseen totta
Toinen listalla oleva vuoden 2014 postaus koskee vartalon itseruskettavaa, joka on edelleen mielestäni kategoriansa paras. Uskomattoman tasainen ja luonnollinen rusketus ilman itseruskettavan inhaa hajua. Pitäisikin varmaan tehdä kropalle pieni rusketuskäsittely näin uuden vuoden kunniaksi… :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. LivBox lokakuu 2015
LivBoxista te tykkäätte lukea, ihan selvästi :) Mulla on ollut tilaus katkolla nyt hetken aikaa, mutta ilmeisesti postaukset kuitenkin kiinnostaisivat?

5. Mun akne
Kirjoitin historiastani iho-ongelmaisena, ja näköjään pieni kurkistus aiheeseen kiinnosti teitä kovasti. Akne on tosi yleinen vaiva ja vertaistukea on aina hyvä saada. Kyllähän mä esiinnyn blogissa useinkin ilman meikkiä, mutta harvoin oikein yrittämällä yritän saada valokuvaan ihoni huonoimmat kohdat.

6. Kiittämätön bloggaaja
Ensimmäinen ja ainoa avautumispostaukseni tällä listalla. Välillä tekee mieli vähän tuulettaa ajatuksia täällä blogin puolella ja tässä siitä yksi esimerkki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Toisella kierroksella
Keksin tehdä postauksen meikeistä, joita olen ostanut toistamiseen tai jopa useammin. Yleensä olen niin kokeilunhaluinen, etten samaa tuotetta osta toista kertaa, mutta muutaman helmen kohdalla ostan saman aina vaan.

8. Syyskuun LivBox: bloggaajien suosikit
Syyskuun boksi oli koottu bloggaajien suosikkituotteista ja bokseissa oli paljon vaihtelua joten postaukset boksista tuntuivat kiinnostavan kovasti :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Apua akneen oikeilla tuotteilla
Aknepostauksen jatko-osassa kirjoitin omalle iholleni sopivista kosmetiikkatuotteista, jotka olivat vieläpä kaikki luonnonkosmetiikkaa.

10. Pinkki tukka Olaplexilla
Voi vitsi, tuntuu ihan kaukaiselta ajatella, että kesällä vedin ponihiuksilla! Ensin pinkkiä, sitten oli violettia ja lopuksi persikkaa. Oih, oli ne niin ihanat. Mutta niiiiiiin työläät ylläpitää, että lomien ja kesäisen energian loputtua oli pakko palata tavallisen ”tylsään” tukkaan :)

kuva 2 (2)

Tässä oli Miss Piggy`s Pearlsin vuoden 2015 luetuimmat postaukset. Itse yllätyin aika monesta postauksesta, mutta on aina tosi jännä miettiä, että mikä teitä oikeasti eniten kiinnostaa. Olen näköjään itse kunnostautunut akne-, itserusketus- ja peitevoideskenessä :D Löytyikö listalta teidän lempparipostauksianne? Vai oletteko tykänneet enemmän jostain ihan muista jutuista? Kiinnostaisi kuulla, nimittäin vakkarilukijat ja -kommentoijat saattavat kiinnostua ihan eri jutuista kuin vaikkapa Googlen kautta sivulleni päätyvät ihmiset!

Bonuspostaus 
Loppuun haluan laittaa vielä linkin esittelypostaukseen, jonka tein itsestäni ja blogistani viime talvena Purkkimafian avautumisen jälkeen. Vuodessa teitä on tullut ihanasti lisää, joten jos joku miettii, että minkäslainen tyyppi tää Salla oikein on, niin käykääpä tuolta tsekkaamassa :)

4 vastausta artikkeliin “Vuoden luetuimmat

 1. Ykkösenä loisti munkin ehdoton suosikki ❤ nyt jo vähän stressaan et mitä kevätjuhlaliikeitä joutuu ens syksynä tekeen et saan itelleki edes yhden kosmejoulukalenterin… listaus oli ihan paikallaan, mä luen tällä hetkellä vain sun blogia, oon tykänny tästä paljon ?

  Tykkää

  1. Oih, kiitos paljon <3 Ja ihan varmasti saat ensi jouluksi kalenterin kun vaan olet liikkeellä ajoissa (esim. Look Fantasticin kalenterin voi ennakkotilata jo NYT ensi vuodelle ahhah) ja päätät etukäteen, mitä kalenteria havittelet. Yritän ensi syksynä taas raportoida kalentereista ajoissa :)

   Tykkää

 2. Pakko kiittää sua tuosta akne postauksesta. Noilla mä sain ihoni kuntoon. Flown saippua on ehkä parasta mitä on selän näppylöille. Ja dr haushka n kasvovesi.. ihoni pelastaja <3 tom hanks ;)

  Tykkää

  1. Nyt mulla on pitkät piuhat, Ton Hanks?! :´D

   Mutta ihan supermahtavaa, että sait jeesiä näistä tuotteista. Kiva kun tulit kertomaan :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s