Hiukset · Ihonhoito · Joulukalenteri · L`Occitane · Meikit

Joulukalenterit 2015: Eka viikko

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KYLLÄ! Tässäpä näkyy luukkujen 1-6 saalis. Kalenterithan mulla on Look Fantasticilta ja L´Occitanelta ja täältä löytyy niistä enemmän kuvia. Lyhyesti ilmaistuna olen sairaan tyytyväinen. L´Occitanelta oli helpompi odottaa hyvää sisältöä kun merkki on tuttu, mutta kauneuden verkkokauppa LF ei ole ennen edes tehnyt kalenteria ja kyllä pelotti, tuleeko tuolle lähes sadalle eurolle vastinetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitanen joulukalenterista tuli ensin 5 Essential Oils Shampoo, Shea-sarjan Ultra Rich Face Cream ja kolmannessa luukussa pakettikortteja. Hihkuin innosta shampoon kanssa, koska aiempi öljyshampooni (BC:n) oli juuri loppunut. Myöskin kasvojenhoitotuote oli tosi mieleinen, koska ne ovat mulle vieraampaa maaperää L´Occitanelta. Tiedän monen pettyneen pakettikortteihin (niitä on verrattu jopa Benefitin viime vuoden kalenterin PAPERILAPPUIHIN, jotka kyllä ovat aivan eri asia. Niih. :D), mutta itse ihan ihmettelin, miten mua ei ne haitanneet. Olin juuri edellisenä päivänä etsinyt nättejä pakettikortteja niitä löytämättä, joten nämä tulevat todellakin käyttöön :)

Luukuista tuli vielä Delightful Rose Hand Cream ja käsivoiteille nyt on aina käyttöä. Amande Shower Oil on jo kertaalleen hyväksi todettu ja mulla on sitä itse asiassa täysikokoinenkin korkkaamatta, joten laitan tämän varmaan pukinkonttiin :) Shea-sarjan palasaippua oli ainoa turha mulle, koska en palasaippuoita vain tykkää käsienpesussa käyttää. Onneksi tiedän useamman, joka tykkää :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitenkäs se LF sitten? Kyllä oli sellaista ilotulitusta tämä eka viikko, että oksat pois! Moroccanoilin hiusöljy on ennenkin testattu ja hyvää kamaa, ja hiustuotteista myös Redkenin Diamond Oil -tehohoito tulee todellakin heti käyttöön. Lord & Berryn huulikiilto näyttää söpöltä, mutta koska tiedän käyttäväni kiiltoja niin vähän, luulen, että tämä menee joululahjakasaani.

Glamglow Supermud, öö JOO!?! Niin siistiä päästä kokeilemaan :) Renin Glycolactic Radiance Renewal Maskiin en ole ehtinyt vielä tutustua, koska happokuorintoja on jo useampi avattuna. Mutta varmasti tämäkin tulee käyttöön! Musta eye liner Inikalta oli kiva siksi, että en muista aiemmin kokeilleeni luonnonkosmen silmänrajauskyniä! Kokeiluun!

Olen ihan älyn tyytyväinen tähänastisiin aarteisiini ja innolla odotan, mitä toiselta viikolta paljastuu! Kirjoitan tätä postausta sunnuntai-iltana ja nyt jo jännittää, kun saan huomenna avata maanantaijoulukalenterin ensimmäisen ”luukun”. Iik :D

Olitteko te, joilla jompi kumpi näistä kaltsuista oli, tyytyväisiä? Tai miltä muuten teistä tämä sisältö vaikuttaa? :)

19 vastausta artikkeliin “Joulukalenterit 2015: Eka viikko

 1. Mulla on myös lokkitane, ja olin vähän myrtsi noista pakettikorteista vaikkakin ne on nättejä ja uniikkeja. Tämänpäiväisestä luukusta olin kyllä vieläkin myrtsimpi kuin korteista… onneksi muut tuotteet oli mun mieleen :-)

  Tykkää

 2. LF on ollut mieletön! Hinta hirvitti ja pelotti, että ostos olisi pettymys ja kaduttaisi. Tämän viikon perusteella ei todellakaan kaduta! Ainoa mikä saattaa olla huti on tuo eye liner. Ei-waterproofit ovat aika kovia leviämään silmissäni. Onneksi huolellisesti terottamalla saa helposti tuotteen taas ”hygieniseksi” ja voi antaa ystävälle eteenpäin.

  Tykkää

 3. No huh tuota LF:n kalenteria! Ihan huikea sisältö ainakin tähän mennessä, nyt alkoi harmittaaman etten raaskinut tilata sitä.

  Tykkää

 4. Nyt kun on 7 Lokkitanen luukkua avattuna niin sanoisin että oon tyytyväinen, koska kalenteri oli edullinen, mutta mieluummin maksaisin vähän enemmän ja saisin pelkästään kosmetiikkaa enkä huoparusetteja. :D

  LF on aika huikea kyllä, ens vuonna vois kyllä todellaki sijoittaa tohon!!

  Tykkää

  1. Samaa mieltä! Keposesti olis voinut maksaa vaikka kympin lisää, että joka luukussa olis kosmea! Ja joo, tää LF on kyllä ihan super <3

   Tykkää

 5. Nyt melkein harmittaa, etten ostanut itselleni joulukalenteria! :D Noi on niin paljon parempia kuin joku TBS, joka mulla oli viime vuonna!

  Tykkää

  1. Se mullakin oli viime vuonna ja kyllä nämä kaksi laittavat riman ihan uudelle tasolle! L’Occitanekin on reilusti halvempi kuin TBS ja silti mun mielestä paljon kivempi :)

   Tykkää

 6. Oijoi. Ensi vuonna mä haluan myös kosmetiikkajoulukalenterin. Mulla ei muuta ylläriä tullut tässä kuussa (toistaiseksi) kuin Livbox.

  Tykkää

 7. Voi oletpa saanut ihanan värisen huulikiillon. Mulla oli tummanruskean pronssinen, ei sovi yhtään vaalealle iholle. :(

  Toi oli muuten todella huipputuote toi Rednekin diamond oil, etenkin pitkille hiuksille.

  Tykkää

  1. Aijaa! Mä en edes tajunnut, että niitä oli erivärisiä. Toivottavasti keksit jonkun, jolle kiilto sopii pukinkonttiin :)

   Tuota Redkeniä kokeilen ehdottomasti pian!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s