Jei juhlia · Meikit · Päivän meikki

Kimaltava pikkujoulumeikki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen oli kosmetiikkabloggaajien pikkujoulut Emman luona ja mä halusin meikata itseeni vähän pikkujoulufiilistä :) Mikäpä sopisi paremmin tähän juhlakauteen kuin kulta, joten meikkasin yläluomelle vähän tummuutta ja alaluomelle levitin nestemäistä kultaa. Kulmiin sudin kimallegeeliä, mutta sattuipa TAAS niin ohraisesti, että nukuin tunnin pommiin, joten hiusten kihartaminen jäi TAAS tekemättä, joten otsahiukseni peittävät aika sujuvasti kulmien glitterin. Oh well :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Levitin ensin koko yläluomelle MACin Blanc Typea eli mattaista vaalea. Sen jälkeen levitin yläluomen ripsityveen MACin Smutia, joka on kuvaukseltaan ”muted black with red shimmer” eli tosi tumma sävy, mutta ei kuitenkaan musta. Levittelin sävyä kapeasti silmän sisänurkkaan ja leveämmälle ulkonurkkaa kohden kuitenkin niin, etten häivyttänyt sitä luomen rajojen yli, enkä korkelle ylöspäin. Ei siis smoky eye -meikkiä tällä kertaa ;) Häivytin Smutin ylöspäin luomivakoa kohden MAC Wedgellä (MAC Pro -palettini sävyt voi tsekata täältä) ja ripsien tyven väritin vielä Naked 3 -paletin Blackheart-sävyllä. Alaluomen kultainen, paksu rajaus syntyi Lushin Fantasylla, joka on nestemäinen luomiväri/rajaussävy pienellä siveltimellä varustetussa pullossa. Huulille levitin ensin nudea Clarins Nude Caramelia, ja sen päälle vielä hieman vaaleanpunaiseen taittavaa (pannuprojektissanikin olevaa) lemppariani MAC Creme Cupia, koska pelkkä nude näytti jotenkin valjulta ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka hiukset jäivät taas laittamatta (hiuspanta pelastaa hei tilanteen kuin tilanteen ;) ja lounas syömättä, ehdin onneksi ottaa kuvat tästä juhlalookista. Olin nimittäin Emman luona auttelemassa ennen suurimman osan vieraista saapumista, ja sain juuri ennen H-hetkeä sydäntäriipaisevan viestin hyvältä lapsuudenystävältäni, jonka isä oli juuri nukkumassa pois vakavan sairauden väsyttämänä. Kävin siinä sitten terassin puolella vetämässä pienet itkut ja viestittämässä ystävälleni. Vaikka ihana Minna auttoikin meikin korjailussa sen, minkä pystyi, let´s face it, ei se entisellään ollut. Mutta hauskaa meillä kyllä oli, ja mäkin sain sitten itseni keräiltyä ja pystyin nauttimaan illasta. Juhlista ja uusista (jäätävän ihanista!) testituotteista lisää pian! :)

Mitä pidätte meikistä? Millaisen pikkujoulumeikin te olette tehneet tai aiotte tehdä?

11 vastausta artikkeliin “Kimaltava pikkujoulumeikki

  1. Puhelin sitten lähettelee mitä tykkää :D

   Mutta siis perjantaina duunin pikkujoulut ja eilen testailin vaatteet, meikit yms että visio toimii. Suunnitelmissa silmiin kultaa ja mustaa, huulille viininpunaista Isadoran huulikiiltokynää (nimiä ei tietenkään muista). Hohdetta ja hehkua Guerlainin ihanista uusista meteoreista :)

   Poikkeuksellisesti päätin turvautua myös pantaan, jotta saa vähän jotain mun piikkisuoraan tukkaan.

   Tykkää

 1. Meikki on tosi kaunis, sulla on niin upeat, suuret silmät ja nätti silmänmalli :) Kuullostaa ehkä vähän oudolle kommentille, mutta vuosikausia pienehköjä silmiäni meikanneena kadehdin juuri tuollaisia simmuja kuin sulla :)

  Ikäviä uutisia aina välillä tulee juuri parhaimpanakin hetkenä, silloin kuin ystävän tarve nyt vain on suurin, mutta hienoa, että on joku, kenelle voi sydäntään purkaa <3

  Tykkää

  1. Voi kiitos :) Mä en lapsena tykännyt silmistäni ollenkaan, kun ne olivat jotenkin suhteettoman suuret pääni kokoon verrattuna :D Onneksi vanhemmiten olen alkanut itsekin pitää niistä.

   Niinpä. Jotenkin lapsuudenystävän isän ollessa kyseessä asia kosketti tavallistakin enemmän, kun itsekin lukuisat kerrat kaverin lapsuudenkotona käydessäni olin tutustunut hänen isäänsä. Mutta tämä on elämää, iloineen ja suruineen.

   Tykkää

 2. Sun meikki näyttää kyllä aivan upealta! Tykkään erityisesti silmämeikistä. Tuollaisen meikin voisin itsekin kenties osata tehdä. En vain usko, että mun alaluomella kestäisi tuollainen rajaus kovinkaan kauan. Eikä mulla kyllä ole mitään pikkujoulujakaan tulossa ;) Katselin noita Emman pikkujoulujen kuvia tuolta Instasta ja hauskaa näytti olevan, kaikkein eniten Riehalla!

  Tykkää

  1. Hihiihhiii, Rieha oli kyllä onnellinen koira kun koko ajan löytyi silittäjiä :)

   Kiitos paljon! Mun blogin meikit ovat siinä mielessä lukijaystävällisiä, että ne eivät tosiaan vaadi mitään hurjia taiteilijan kykyjä vaan onnistuvat kyllä kaikilta :)

   Tykkää

 3. Ennustamatonta elämää. Lohdullista tuossa hetkessä varmaan oli se, että oli hyviä ystäviä ympärillä ja positiivisia tapahtumia. Kamalinta olisi, jos ei olisi mitään huonoja uutisia tasapainottavaa siinä ympärillä. Kuolema on aina kovin kovin surullista, vaikka se joskus on toivottuakin. Sitä asiaa ei vaan voi muuttaa.

  Tykkää

  1. Niin se on. Kuolema on tietyissä tilanteissa tosi lohdullinen asia. Silloin kun elämän viimeiset ajat ovat olleet tosi raskaita. Niin kuin tässä ystäväni isänkin tapauksessa. Mutta voi että kun se on myös lopullista. Oikeastaan sana lopullisuus saa ihan uuden merkityksen.

   Mä en pystynyt juhlissa kertomaan tästä kuin yhdelle kaverille kun pelkäsin, että mie romahan ja sitten Emman juhlat muuttuvat iloisesta puheensorinasta hiljaisuudeksi. Oli helpompaa saada vaan olla normaalisti.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s