Huulipunat · Luomivärit · Luonnonkosmetiikka · Meikit · Päivän meikki · Zuii

Prinsessa Ruusunen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Testailin aiemmin syksyllä ruskapunia huulille ja totesin, että ne eivät ole minun juttuni, vaikka näyttävätkin kivalta muilla. Zuiin Tiian kanssa vaihdettiin muutama sähköposti, ja hänelle oli jostain syystä jäänyt mieleen I love me -messuilla mukanani ollut Marc Jacobsin ärhäkänkirkas laukku. Tiia totesikin, että kyllä, kyllä vaan kirkkaat sävyt ovat mun juttu ja hän halusi lähettää mulle testiin jotain, joka olisi omalla mukavuusalueellani. Olen pidemmän aikaa tykännyt punertavista ja ruusukultaisista sävyistä, mutta homma on mennyt ns. nextille levelille Urban Decayn Naked 3 -paletin ostettuani. Niinpä valitsimme yhdessä mulle Zuiilta Rose Mist -luomivärin. Huulillekin valinta oli aika helppo, pinkki on persikan kanssa mun turvasävy ja huulipunista valinta kohdistui Daisy-sävyyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luomiväri on samaa taattua loistavaa Zuii-laatua, kuin olen aiemminkin todennut (mm. täällä). Zuiihan on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta luomivärien pigmentti, levittyvyys ja pysyvyys ovat täysin synteettisen kosmetiikan parhaimmiston luokkaa. Iso peukku Zuiille tästä! Flora Sheerlips Lipstick tuoksuu ihanasti ruusulta, enkä keksi siitäkään moitteen sanaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koostumus on kosteuttava, ja vaikka mulla on varsinkin syksyisin ja talvisin tosi kuivat huulet, tämä ei korosta kuivia kohtia lainkaan. Ja eikös ole nätti sävy <3 Niin kotoinen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruudun sielläkin päässä tykättiin Rose Mististä kun tämän kuvan julkaisin jo aiemmin IsaDoran glitterkynästä kertovassa postauksessa, Liikkuvalla luomella on Zuiin Chestnut-luomiväriä ja Rose Mistiä sitten luomivaossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kuvassa näkyvään meikkiin levitin ensin luomelle MACin voidemaista Paint Pot Perkya ja siihen päälle Rose Mistiä. Kivasti toimii näinkin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs pidätte, pelittävätkö ruusuiset sävyt? :)

Tuotteet saatu blogin kautta.

 

10 vastausta artikkeliin “Prinsessa Ruusunen

 1. Jee, tässähän se postaus onkin tuosta ihanasta luomiväristä, jonka perään aiemmin kyselin! Ihanalta näyttää edelleen (eli todellakin pelittää!), ja saattaa olla, että täytyy ihan itsellekin ostaa :)

  Tykkää

 2. On se kumma juttu, mikä itse kullakin pelittää. Kivalta näyttää. Itselle en osaisi kuvitella! Ja kuten tiedetään: ruskapunat on mun juttu :-).
  Toivottavasti tunnelmat vähän paremmat ikävien uutisten jälkeen. Ainahan niitä huonoja uutisia maailmaan mahtuu, mutta ei ne niistä tietenkään helpompia tee.
  Meinaatko hyökätä Bernerin ystävämyyntiin tällä viikolla?

  Tykkää

  1. Niinpä! Siksi onkin niin siistiä, että sävyjä ja vivahteita on maailma täynnä :)

   No noinhan se just on, että elämäähän tää vaan on, ja niitä huonoja uutisia vaan yksinkertaisesti kaikkien kohdalle tulee. Ystävän puolesta vaan tuntuu tosi pahalta, kun ei ole mitään sanoja, jotka auttaa.

   Mä jätän kyllä Bernerin tänä vuonna väliin. Hankalaksi menisi aikataulujen kanssa ja eipä mulla kyllä rahaakaan ole :´D Meinaatko itse mennä?

   Tykkää

  2. Noh, oikeasti en tarvitse yhtään mitään, mutta ihmisenhän on vaikea vastustaa hyvää diiliä :-). Ja juuri ostin Nudetuden paletin…. viime viikolla Diorin puuterin (Chanel vetelee viimeisiään, joten se kai oli jotenkin perusteltu hankinta?) ja sitä edellisellä Armanin meikkivoiteen, vaikka on pari muutakin purnukkaa vielä puolessa välissä. Joten en kyllä tiedä, miten perustelisin mitään uutta ostosta itselleni. Vaan tarviiko niitä perustella? Mua rupesi naurattamaan, kun pohdin Elisan blogikirjoitusta ”jopa 300 euroa kuukaudessa” ja voin vain todeta nöyrästi, että näköjään sillä lailla voi käydä, vaikka ei bloggari (bloggaaja? – hmm, mikähän on oikeampi sana) olekaan! Onneksi työkiireet taitaa pitää huolen siitä, että en pääse Bernerille tuhlaamaan.

   Tykkää

  3. Naulan kantaan! Mä kanssa monesti mietin, että hmm, voinkohan tämän perustella itselleni. Olen tullut tulokseen, että mulle riittää se, että mietin, tuleeko tuotetta varmasti käytettyä. Jos tulee, niin se riittää. Mitäänhän en oikeasti tarvitse ;) Mutta ooh, ihania tuotteita olet ostanut <3

   Mä käytän itse bloggaaja-sanaa, mutta en kyllä tiedä, kumpi on oikeampaa suomea :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s