Bernard Cassiere · Ihonhoito · Kosteusvoiteet

Ihanin yövoide

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletteko huomanneet, että kirjoittelen paljonkin seerumeista ja naamioista? Mutta kosteusvoiteista en juurikaan. Syy tähän on se, että mielestäni seerumeista ja naamioista on helppo kirjoittaa, koska tulokset joko näkee tai sitten ei. Päivä- ja yövoiteista kirjoittaminen saa aina pienen hien pintaan, että apua, mitä mä nyt tästä sanon, muuta kuin, että ihan jees. Kosteusvoiteessa pitää olla jotain erityistä, että se saa tilaa täällä blogissa. Nyt kuitenkin olemme juuri sellaisen erityisyyden äärellä :)

Sain jokin aika sitten tilaisuuden valita Bernard Cassieren ihonhoitotuotteista mieleisiäni testiin. Olen aiemmin rakastunut palavasti LivBoxissakin taannoin olleeseen mustikkaiseen yönylinaamioon (paras sellainen mielestäni muuten!), josta sain tilaisuuden vieraskynäillä Juille`s-blogissa ja pikkutuubi minttu-sitruunapäivävoidetta vaikutti myös hurjan hyvältä. Valitsimme BC:n edustajan kanssa minulle testattavaksi rauhoittavan mustikkasarjan yövoiteen sekä tuon sekaihon minttu-sitruunapäivävoiteen ja puhdistavan naamion. Ensimmäisenä haluan sanoa sanasen mustikkavoiteesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilberry Soothing Mousse on herkkäihoisille suunnatun mustikkasarjan tuote, joka todella on moussea. Mulla on joku omituinen kiintymyssuhde kaikkeen tavallisesta voidemuodosta poikkeavaan, kuten balmeihin ja kyllä, mousseihin. Mutta eipä mulle tule mieleen, missä muussa tuotteessa moussemuoto olisi toteutettu niin hyvin kuin tässä. Kun voidetta kaapaisee mukana tulleella spaattelilla, purkin sisältöön jää oikeasti reikä! Voiteen sisällä voi nähdä pieniä ilmakuplia, niin kuohkeaa tämän on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvassa näkyy mustikkamoussen (oik.) ero tavalliseen kosteusvoiteeseen. Koostumus on kuin kermavaahtoa, joka tuoksuu hyvälle. Miedolle mustikalle siis. Mutta eipä näillä perusteilla vielä suosikikseni pääse. Mustikkamousse on lisäksi mielettömän ihanasti kosteuttava ja todella rauhoittava voide. Käsi etsiytyy tämän luo silloin, kun ihoa on koeteltu kuorinnalla, naamiolla tai Clarisonicilla, eli aika usein ;) Varsinkin talvella ihoni ärsyyntyy välillä hellävaraisistakin hoitotoimista, kuten jos pyyhin kakkosvaiheen ihonpuhdistusvaahdon Sensain liinalla hieman liian kovaa :D Mustikkamousse kuohkea koostumus imeytyy ihoon vauhdilla ja tekee siitä kosteutetun ja pehmeän. Oletteko muuten huomanneet, miten ihonne tekee joissain tapauksissa tykkäämispäätöksen tietoisen analysoinnin sijaan? Tarkoitan sitä, että olen löytänyt tiettyjä tuotteita tai merkkejä, joista ihoni vaan tykkää. Cassieren tuotteet ovat sellaisia, niissä on jotenkin kaikki kohdallaan.

Kerroin aiemmin alkavani pitää tiukempaa tuotekarsintaa varsinkin ihonhoidon suhteen. Enää itselleni eivät jää tuubit ja purkit, joiden sisältö on ihan hyvää tai jotka saattaisivat sopia iholleni myöhemmin. Tämä mousse sen sijaan tulee NIIN jäämään aktiivikäyttööni, enkä voisi kuvitella ihanampaa yövoidetta loppusyksyksi ja talveksi. Tykkään <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilberry Soothing Moussen ovh:ta en löytänyt verkosta. Päivitän sen tänne, kun saan maahantuojalta vastauksen kysymykseeni :). Edit. tuotteen suositushinta on 58 €.

Bernard Cassiere on hoitolamerkki, jonka jälleenmyyjät löydät täältä.

Oliko BC teille ennestään tuttu? Ärhenteleekö teidän ihonne talvisin ja rauhoittavat tuotteet tulevat tarpeeseen?

Tuote saatu blogin kautta.

5 vastausta artikkeliin “Ihanin yövoide

  1. Mustikkamousse on kyllä ihan paras voide, se pelasti viime talvena mun ihon kylmyyskuolemalta! Käytin sitä korppuihoni kanssa ihan päivävoiteena suojaamassa viimalta. :)

    Tykkää

  2. Ooo, just mietin, et tarttis uuden yövoiteen. Jos meet jonkun jälleenmyyjän ohi, niin poista mulle. Pliide :-)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s