Blogitapahtumat · Chanel · Guerlain · Limited Edition · Meikit · Primerit

Guerlainin ja Chanelin uutuudet ja Happiseerumin väärinkäyttö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pääsin vähän aikaa sitten upeaan tilasuuteen, jossa huokaileville ja purkkeja nuuhkiville (en varmana ollut ainut! :D) esiteltiin Chanelin syyskokoelma ja Guerlainin joulu.

Chanelin meikit ovat jostain syystä, tai no, hintansa takia ;) jääneet itselleni hieman vieraammiksi ja huomasin tilaisuudessakin olevani jostain syystä enemmän kotonani Guerlainin tuotteiden luona. Sinänsä hassua, koska tuskin näillä hintamerkeillä juurikaan hintaeroa on! Chanelin tuotteista jäi eniten mieleeni Les 5 Ombres de Chanel -luomiväriviisikko, joka ihastutti sävyillään, vaikka en yleensä olekaan syyssävyjen ystävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen joskus ajatellut, että sitten kun mulla on paljon rahaa, käytän ainoastaan Chanelin ihonhoitoa :D Nykyisin olen vähän laskeutunut tuolta pilvilinnoista, enhän mä edes ole niitä ikinä kokeillut, enkä tiedä, kuinka hyviä ne ovat. Toteutus ja ulkonäkö ovat kyllä ihonhoitotuotteissa kohdallaan ja ne ovat aivan uskomattoman ylellisiä. Chanel vitonen ei ole koskaan ollut minun tuoksuni (vaikkakin uusi Eau Premiere on paljon esikuvaansa kevyempi), mutta katsokaa hei millainen gift with purchase Chanelilla on! Aivan mielettömän söpö pikkupullo ja poroja ja kaikkea, aww :) Chanelilla on kyllä yksi tuoksuperhe, joka iskee muhun niin paljon, että olen jo yhden pullon käyttänyt loppuunkin. Mutta siitä lisää myöhemmin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nooooo, sitten sitä Guerlainia, johon olen tässä parin vuoden aikana kehittänyt aikamoisen rakkaussuhteen. Kokoelman nimi on Winter Fairy Tale, ja satumaisen ihania nämä todella ovat. Upeassa painavassa rasiassa kuvan alalaidassa on ihoa blurraava Météorites Voyage Enchante -puuteri, johon iskin heti silmäni. Kun kuulin Guerlainin edustajan sanovan, että hän tarkistaa hinnan, mutta tämä on sata-jotain, tajusin, että out of my league on tämä :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meteoriitit ovat tänä vuonna uskomattoman ihanat. Pakkaus on pullea joulupallo, jonka kannessa on aiemmasta poiketen peili. Ja katsokaa meteoriittihelmiä, niiden joukossa on pieniä tähtiä <3 Mähän sekosin tästä pallerosta jo ennen livekohtaamistani ja olin ihan varma, että koirat ostaisivat mulle tänäkin vuonna meteoriitit (viime vuoden lahjaan kurkkaus täällä). Jostain syystä, ehkäpä reippaasti huonontuneen rahatilanteeni takia, järjen ääneni tuli tässä kohtaa esiin. Nimittäin ne meteoriitit, jotka ovat päivittäisessä käytössäni, ovat blurraavat, hienovaraiset Crazy Paris -kokoelman helmet, eivät vuoden 2014 joulukokoelman voimakkaammin kimaltavat, joita nämä uudetkin muistuttavat kovasti. Älkää ymmärtäkö väärin, kotiuttaisin nämä ilosta kiljuen, mutta tällä hetkellä ainakin järki voittaa sydämen kuvat silmissä viilettävän pikkutytön. Mutta ah, ovat nämä ihanat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä saattaa olla myös osasyy, että tämänhetkinen meteoriittitarpeeni on hieman vähäisempi kuin yleensä. Nimittäin tämä on Météorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster eli kotoisammin Happiseerumi. Olin kuolannut tätä jo ennen pr-tilaisuutta, ja kyllä ilahduin ikihyviksi kun tämän goodie bagista kaivoin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on siis kosteuttava ja voimakkaasti heleyttävä tuote, jossa on se meteoriitin tuoksu. Tuote on pumpusta ulostulleena valkoista, mutta levitettäessä muuttuu hennon vaaleanpunaiseksi ja valaisee ihon ihan mielettömän hyvin. Käsittääkseni Happiseerumi on tarkoitettu käytettäväksi tosiaan seerumina kasvojen kosteutusvaiheessa, mutta itse en halua menettää tuota heleyttävyyttä, joten käytän tätä pohjustajana ennen meikkivoiteen levittämistä. Levitän jotakin ihohuokosia blurraavaa tai kiiltoa poispitävää primeria T-alueelle ja Happiseerumia poskille, leuan kärkeen, nenän varteen ja ohimoille. Toimii! Olen myös tehnyt niin, että taputtelen seerumia valmiin meikkipohjan päälle valoa kaipaaviin kohtiin ja meikkivoiteeseenkin tätä voi sekoittaa. Monipuolinen tuote siis :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä havainnointikuva Happiseerumista. Ei ole vaikea huomata, että oikeanpuoleisessa kädessä on seerumia ja toisessa ei. Vau!

Niin muuten, sen Météorites Voyage Enchante -puuterin ovh on 163 €, mutta Happiseerumin saa itselleen ”jo” 67 eurolla ;)

Oletteko te valmiita panostamaan luksukseen? Vai pyörittelettekö lähinnä silmiänne näin hinnakkaille tuotteille? :)

Guerlainin seerumi saatu.

18 vastausta artikkeliin “Guerlainin ja Chanelin uutuudet ja Happiseerumin väärinkäyttö

 1. No kyllä on 163€ puuterista ihan vit…sisti :’D Ehkä jos rasia olisi kullattu ihan vähintään satasen arvosta, eikä varmaan sittenkään. ;D

  Tykkää

 2. No kyllä pyörittelen silmiäni tolle puuterin hinnalle, hei haloo huhhuijjakkaa. Kyllähän toki puuteri kestää kauan, että sikäli… Mutta toi happiseerumi, HALUAN. <3 Vaikka en oo seerumi-ihmisiä, niin se tuoksu ja hitsin kivan näkönen iholla!

  Tykkää

  1. Jep, mäkin pyörittelen silmiäni. Pyörittelin jo, kun luulin olevan satasen luokkaa, mutta että 160… :D

   Happiseerumi on kyl kiva :)

   Tykkää

 3. Pyörittelen silmiäni ja himoitsen samaan aikaan.
  Jos tuote on oikeasti super ja sitä käytetään paljon, niin hintakaan ei ole niin paha. Mut kyl mun kipuraja meni noissa meteoreissa. Ne siis kotiutin heti samana päivänä kun saapuivat Stokkalle ja onhan ne aivan ihanat!

  Tykkää

 4. No johan. Tota puuteria kiinnostuneena ihmettelin mutta toi hinta. Vaikka olis varaakin, niin kieltäydyn maksamasta, koska mitään sen rahan arvosta sillä ei saa. Taitaa olla vaan keino lisätä nimeä ja luksusta :P

  Chanelilta mulla ollu jo muutaman vuoden käytössä Hydramax active gel cream. Aivan ihana koostumus ja pitää pintakuivuuden loitolla eikä oo mulle aiheuttanu mitään näppyjä. Jättää kauniin satiinisen pinnan ja sopii vaan niin hyvin meikin alle. En tiedä onko tota enää vai onko toi muuttunut vallan Hydramax beautyksi tms. Viimeksi kyselin myyjältä mutta sain jotain epämääräistä vastaukseksi. :D Arvokasta se tuokin on mutta ihonhoitoon olen valmis satsaamaan. Testasin paljon eri merkkien voiteita mutta monet aiheuttivat näppyjä tai eivät pidempään käytettynä kosteuttaneetkaan kunnolla tai eivät imeytyneet hyvin. Tähän kun törmäsin ja hyväksi havaitsin, niin tässä olen pitäytynyt. Tosin kotipäiviksi on varalla halpisrasva, että Chanelin voi säästää meikkipäiviksi. ;)

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista! Tosi kiva kuulla, että ainakin tuo mainitsemasi Chanelin tuote on hintansa väärti. Eräs tuttuni on merkin ihonhoitoa hehkuttanut myös. Chanelin tuotteita näkee vähemmän blogeissa ja ainakin itselleni on vaikea ostaa ”sokkona” jos en pysty etsimään neutraaleja arvosteluja ensin. Ehkä mäkin uskaltaudun jonkin alekupongin turvin joskus kokeilemaan :)

   Tykkää

  2. Mietin tuota hintarajaa ja tajusin, että on mulla yksi tuote, jossa satasen kipuraja on mennyt rikki. Se on Bioeffectin EGF seerumi, joka maksaa 135 euroa. Nyt elokuussa Sokoksella siitä oli tarjous 99 euroa ja ostin välittömästi, vaikka edellinen vielä kesken. Onneksi tuote on sen verran ”tuhti”, että siitä on pakko pitää lepoa välillä. Yksi seerumipullo kestää kolme kuukautta jos käyttää joka päivä 3 tippaa. Mulla se riittää yleensä 5 kuukautta, koska en käytä joka päivä ja yleensä riittää 2 tippaa. Mutta aina se hinta kirpaisee. Puuteria nyt tietysti ei tarvitse niin usein hankkia, mutta toisaalta myös sen ”lisäarvon” koen pienemmäksi, joten kyllä taitaa jäädä kauppaan tuo vehje.

   Tykkää

  3. Tuosta Bioeffectistä olen kuullut pelkkiä kehuja! Kantistarjoukset ja alesetelit on mun intohimo :D Niiden turvin raaskin ostaa muuten mielestäni liian kalliita tuotteita.

   Nyt kyllä en äkkiseltään keksi kuin yhden tuotteen, josta olen satasen maksanut. Ja sekin oli oikeastaan setti, jossa oli sekä silmänympärysseerumi että -voide. Muuten katto menee varmaan siellä 60-70 eurossa :)

   Tykkää

 5. Moi Salla!

  Tää ei nyt liity millään tavalla just tähän postakseen, mutta ajattelin kommentoida silti. Oon sun vanha yläasteelta tuttu tyyppi, joka muutti jokin aika sitten Kaliforniaan. En tiedä tunnistatko? :) Mä eksyin tänään vahingossa Sephoran liikkeeseen (ekaa kertaa) ja oon itse ihan todellakin peukalo keskellä kämmentä – kaikkeen kosmetiikkaan liittyen. Sä ja sun blogi tuli usein mun mieleen tuossa ko. kaupassa!

  Käyn siis usein lukaisemassa sun postaukset. Ja osasin jopa sun aiempien vinkkien perusteella ostaa pari tuotetta – ja vaikuttaa siltä, että ovat todellakin hintansa arvoisia! Kiitos siis paljon vinkeistä ja parasta syksyä!! :)

  Tykkää

  1. Awww, kiitos kommentista Sini! :) Tosi kiva, että oot käynyt mun blogissa ja oot vielä saanut vinkkejäkin. Mitä kaikkea ostit Sephorasta? Mulla on jo ostoslista tekeillä kun lähdetään R kanssa reilun viikon päästä Köpikseen ja sielläkin on Sephora.

   Itse asiassa mäkin oon käväissyt sun blogissa pari kertaa! On niin jännä elämänvaihe teillä siellä meneillään, että on tosi kiva lukea ja katsoa kuvia, millaista arki voikaan olla Kaliforniassa! Ihanaa syksyä sinne teille ja vieraillaan toistemme blogeissa jatkossakin :)

   Tykkää

 6. 163 euroa puuterista… so not! Aika ihmeellistä tavaraa pitäisi olla. Meteoriittipallukoita en ole vielä ostanut, mutta katsoin tuon linkin takaa sun kirjoituksen ekoista palleroistasi. Se oli niin rakkautta, että harkitsin jo hetken, josko pitäisi omat hankkia. Onneksi niitä ei saa verkkokaupoista, olisin varmaan jo klikannut tämän innoittamana. Mutta vielä joutuu kauppaan menemään niiden perässä, niin voi olla, että pystyn vastustamaan kiusausta.

  Tykkää

  1. Ahhah no niinpä! Mä en usko, että pystyisin maksamaan satastakaan, saati 163 euroa. Itse asiassa luulen, että varmaan 70 euroa olisi itselleni ihan ehdoton yläraja meikkituotteesta. Ihonhoidosta olen joskus pulittanut poikkeustapauksessa vähän enemmänkin, mutta ihan yksi-kaksi kertaa. Hmm, olisipa kiinnostava tehdä postaus tästä aiheesta, siis paljonko mistäkin on valmis maksaman! :)

   Meteoriitteja suosittelen kyllä aina ja kaikille, niiden jättämä pinta on niin omanlaisensa, että en ole vastaavaa saavuttanut millään muulla tuotteella. Ja se pakkaus. Ja se tuoksu <3

   Tykkää

 7. Musta olisi kiva tietää, miten ton puuterin rasia tehdään. Mä epäilen, että taitaa olla aika käsityötä, painoi sen verran paljon. Mä kyllä voisin sijoittaa tuon sun hetken hurmiossa, jonka jälkeen kipittäisin hakemaan pari pakettia kaurapuuroa… :D Varmaan sekoisin, jos pääsisin joskus käymään siellä tehtaalla, missä noita tehdään.

  Tykkää

  1. Totta, tuon rasian on pakko selittää hinta. Itse asiassa joskushan pressatut meteoriitit olivat samantyyppisessä rasiassa ja senkin hinta oli posketon.

   Sama. En edes halua ajatella itseäni meteoriittitehtaassa. Ne sais varmaan päivän päätteeksi kantaa mut ulos sieltä :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s