IsaDora · Korostustuotteet · Meikit · Päivän meikki

Kasvojenkohotus puikossa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun näin Glitz & Glam -blogissa IsaDoran Golden Edition -kokoelman esittelyn, olin nanosekunnissa kirjoittamassa vinkuviestiä maahantuojalle, että tällaisen hohtopuikon tahtoo hän! Toki kokoelmassa oli paljon muutakin ihanaa, kuten upea luomiväripaletti ja huulipunia, mutta itseeni iski erityisesti tämä Twist-Up Blush & Go A day on the Riviera. Toisenkin tuotteen pyysin, mutta siitä lisää myöhemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A day on the Riviera on kyllä aika kaukana poskipunasta, tai ehkä aivan lumikki-ihoisille se voisi toimia punana. Itse iskin tähän silmäni nimenomaan hohtotuotteena. Kuvassa on vierekkäin aiemmin omistamani IsaDoran poskipunapuikko sävyssä Coral Island ja tämä uutukainen A day on the Riviera. Kuvassa näkyy vaalea, kaunis hohde, jota saa puikosta ihan ennätysnopeasti. Senkun sipaisee puikosta hohtoa iholle ja blendaa sormin tai siveltimellä. Itse olen käyttänyt MACin 132-skunkkisivellintä (eli sivellintä, jossa on sekä aitoa että synteettistä karvaa), mutta myös sormin homma hoituu hyvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä on aika jäätävä lähikuva :D mutta tästä näkyy mielestäni hienosti, miten ihana hehku puikosta tulee! Olen sipaissut hohtoa poskipäille, ohimoille, nenänvarteen, huulten ympärille ja leuan kärkeen. Ja tykkään lopputuloksesta ihan sikana :) Hienovaraisempiakin tuotteita markkinoilla on, mutta mä tykkään, että kuultoa saa olla ihan kunnolla arkenakin. Ja voihan tätäkin käyttää vähän vähemmän kuin itse tein.

Mitäs tykkäätte? Eikö vaan poskipäät nouse vähän kattoa kohti pois maan vetovoiman vaikutuksesta :)

Tuote saatu.

7 vastausta artikkeliin “Kasvojenkohotus puikossa

  1. Ahahahahhaha, just noilla kahdella sanalla kuvailin tätä ylempään kommenttiin ennenkuin skrollasin alaspäin sun kommentin kohdalle :D :D

   Niinpä, helppoudesta plussaa :)

   Tykkää

 1. Onpas todella kauniin ja terveen näköinen iho sulla tässä kuvassa! Ja upeen sävyistä luomiväriä, mikähän tuote mahtaa olla kyseessä? :)

  Tykkää

  1. Voi kiitos kaunis, tuo on paras kehu, mitä ongelmaisen ihon kanssa kamppaileva voi saada <3

   Luomilla on pohjalla voidemainen MAC Perky ja päällä Zuii Rose Mist. Jälkimmäisestä tulee pian oma postauksensa :)

   Tykkää

  2. Itsekin ihoni kunnosta kärsineenä tiedän tunteen. Silti toivon, että tämäkin naamanahka näyttäisi vielä joku päivä noin hyvältä! Ja kiitoksia vastauksesta, postausta odotellessa :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s