Ihonhoito · Joulukalenteri · L`Occitane

Se tulee sittenkin!

CalendrierAvent2015face

Nimittäin L`Occitane En Provencen joulukalenteri! Ääääääää ja ooooooooo! <3

Kun tein joulukalenterivinkkipostausta, kysyin Suomen L´Occitanelta, onko heidän ihastuttava kalenterinsa tulossa Suomeen. Vastauksena oli, että valitettavasti ei. Yritin katsoa, saisiko kalenteria tilattua ulkomailta, mutta en pikaisella yrittämisellä onnistunut siinäkään. Siksi en sitten tästä kalenterista kirjoittanut postauksessani. Sitten sain L´Occitanelta sähköpostin, joka muutti kaiken. Kyllä, kaiken :D Nimittäin Suomeen saataisiinkin pikkuriikkisen pienenpieni erä näitä kalentereita! Kalentereita tulee myyntiin Helsinkiin sekä Galleria Esplanadin että Mannerheimintien liikkeeseen ensi maanantaina 9.11. Verkkokauppaankin näitä tulee muutamia, joten kauempana asuvat sitten vaan kytikselle ;)

CalendrierAvent2015ouvertv2

Kalenterin hinta on 39 euroa, mikä oli ainakin itselleni iloinen yllätys! L´Occitanen tuotteet ovat aika arvokkaita, joten arvelin kalenterin hinnan olevan vähintään sellaista The Body Shop -tasoa eli 60 euroa. Erittäin suurella mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea täältä paljastuu!

Itsehän siis tilasin Look Fantasticin kalenterin siinä vaiheessa kun luulin, että L´Occitanen kalenteria ei ole mahdollista saada. Pakko on myöntää, että valintani harmitti vähän jälkikäteen, koska L`Occitane olisi ollut mahdollista saada alle puolella LF:n hinnasta. Nyt mä kamppailen itseni kanssa siitä, että hankinko MYÖS L´Occitanen kalenterin :D Viime vuonna mouhasin siitä, että seuraavana vuonna ostan usemman kalenterin, koska kosmetiikkakalenteri nyt vaan on paras juttu ikinä. Alan kallistua siihen suuntaan, että mikä jottei toisenkin kalenterin hankkisin ;D

Joko teillä joulukaltsu? Mikä? :)

Kuvat: L´Occitane En Provence

38 vastausta artikkeliin “Se tulee sittenkin!

 1. Oooh, eikä! Onnistuiskohan sitä millään saamaan tämän verkkokaupasta, kiitos vinkistä :-)

  Partiolaisten joulukalenterin olen jo hankkinut, se on jokajouluinen perinne. Ihan paras kuvakalenteri ikinä :) Mutta sen lisäksi täyty saada joku karkkikalenteri (Haribo on aika varma ;) ) ja kyllä kosmetiikkakalenterikin kiinnostaisi :)

  Tykkää

  1. Jooooo, Haribo ja Dumle on aika kovia ;) Yhtenä vuonna mulla oli Kinder-kalenteri, mutta se oli jo ihan överi hihhiii.

   Pidän peukkuja, että saisit L´Occitanen hankittua :)

   Tykkää

 2. Ei joulukalentereita voi koskaan olla liikaa! :)
  Kiitos kun kerroit, toivottavasti onnistun metsästämään kalenterin verkkokaupasta.

  Tykkää

 3. Mä olen sopinut joulukalenterivaihdosta toisen bloggaajan kanssa, mutta sen lisäksi aattelin käydä joskus 2. tai 3. päivä tuosta lähikaupasta kuikuilemassa, lähtiskö M&M’s -kalenteri hyvällä alella.

  Tykkää

 4. Hankin ensituskissani tuon Baby Lips -kalenterin sekä sen lisäksi teekalenterin :D Lookfantasticin kalenterin olen useammankin kerran klikkaillut ostoskoriin, mutta ostopäätös on sitten kuitenkin edelleen jäänyt harkinta-asteelle.. Tuo L’occitanen kalenteri houkuttaisi kyllä enemmän kuin kovasti, mutta pahoin pelkään etten mahtane olla verkkokaupassa tarpeeksi nopea.. :/

  Tykkää

  1. Niinpä, hitsi kun L´Occitanelle tuli niin vähän kalentereita, vaikka kysyntää ilmeisesti riittäisi! :/ Onneksi sulla on kumminkin Baby Lips ja English Tea Shop joka tapauksessa :)

   Tykkää

 5. Ai että mua nauratti tää juttu. Joulukalenterihulluus uhkaa tarttua. partiolaisten joulukalenteri pitää ostaa joku vuosi kannatuksen vuoksi, muuten en ole aihetta harkinnut. Mutta ken tietää, ehkä tää ”mouhaaminen” tarttuu muhunkin :-).

  Tykkää

  1. Nyt Sari mouhaat oikein kunnolla ja käyt hakemassa kosmetiikkakalenterin! :D :D

   Ps Neiti hajamielinen pahoittelee viivästystä ja laittaa sulle tänään postia tulemaan :)

   Tykkää

 6. Saattaa olla, etta mulla on tana vuonna kolme kalenteria, Essence, Lookfantastic ja Makeup Revolution.. hupsista! Lokki-Tanekin ois kiva, mut ehka ens vuonna sit? Mielenkiinnolla odottelen kylla etta mita se pitaa sisallaan. :)

  Tykkää

 7. Mä instassa huutelinkin aiemmin, että olin hommannut myös baby lips- ja teekalenterin. Eilen sitten bongasin että Yves Rocherillakin on tänä vuonna kalenteri myynnissä, hinta oli joku 80 euroa. Sitä mä himoitsisin ihan hulluna, mutta kun mulla on jo kaks kalenteria…..

  Tykkää

  1. Aijaa, Yvesilläkin on kalenteri! Onneksi se ei kutkuttele mua niin kauheasti, nimittäin kyllä kaksi kosmekalenteria on jo aika paljon. Mutta sä voit kyllä ihan hyvin ostaa Lipsien lisäksi vielä toisenkin ;)

   Tykkää

 8. saako tyhmä ihmetellä… MISTÄ verkkokaupasta tästä voi alkaa kisaileen kaikkien muiden halukkaiden kanssa?? :)

  Tykkää

 9. Aamukuudelta olin heti kärppänä verkkokaupassa ja sain napattua itselleni, jihuuuuuuuu! Eli kiitos sinulle tuhannesti vinkkauksesta! Eka kosmetiikkakalenterini enkä malta odottaa!

  Tykkää

 10. Kiitos vinkistä! Aamulla aikaisin sain tilattua omani, voi onnen tunnetta. <3 Kicksin kalenteri meni viime viikolla Oulussa loppuun varttia ennen kuin ehdin myymälään. Mutta tämä kalenteri on mieluisampi.

  Tykkää

 11. Juu Lokki-Tanen kalenteri nököttää hyllyllä, olen ihan superiloinen siitä! En todellakaan kuvittele joulunaikaa ilman kosmekalenteria :D Ensi jouluna ehkä sitten Yveksen versio jos niitä on tulossa kuluttajillekin myyntiin.

  Tykkää

 12. Oikin suurta huijausta tuo joulukalenterimyynti. Sain tosiaan ostettua sen ja vahvistuviestin ostoistani. Ja eilenillalla , kaksi ja puoli vuorokauttq ostotapahtuman jälkeen tuli viesti, että joulukalenteri onkin loppuunmyyty. Tarjosivat tilalle 50 euron lahjakorttia. Ei lohduttanut.
  Todella huono verkkokauppa kun myy tavaraa, jota ei ole ja vielä kun kestää yli kaksi päivää ottaa yhteyttä asiakkaaseen asian tiimoilta. Toiset toimittavat tuossa ajassa jo tavarat.

  Tykkää

  1. Voi ei :( Harmittaa ihan sikana sun ja muiden saman kokeneiden puolesta. Mä olisin itse varmasti vetänyt itkuraivarit, jos mulle olisi käynyt noin :(

   Tykkää

 13. Samoin olivat heti maanantaiaamuna loppu liikkeestä. Tai oli niitä hyllyssä mutta ne oli jo varattu verkkokauppa-asiakkaille eli ilmeisesti ne oli myyty jo ennen liikkeen aukeamista. Lisäksi kuulin, että jollekin oli myyty kalenteri jo edellisellä viikolla. Ei nyt mennyt ihan putkeen Loccitanella tää homma…

  Tykkää

 14. Niin sitä tuli minullekin ilmoitus ostosta 2 päivää myöhemmin, etten saanutkaan kalenteria.
  Ja tarjottiin 50 egen lahjakorttia hyvitykseksi, en todellakaan ota!
  Luulisin noinkin suuren firman osaavat tehdä sellaiset ohjelmat verkkokauppaansa, että saldo näyttää nollaa kun tuotteet on myyty loppuun.
  Hmpf.

  Tykkää

  1. EIKÄ!! :( :( Kai annoit palautetta liikkeelle? Ettei ainakaan toiste sattuisi tällaista. Tosin aika laiha lohtu se tälle joululle on :(

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s