Luomivärit · Luonnonkosmetiikka · Meikit · Päivän meikki · Zuii

Liekkiluomi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jatketaanpa hieman syysmeikkiteemalla ja itse asiassa myös luonnonkosmetiikalla ja Zuiilla! Mietin nimittäin eilen, miten hölmö mäkin olen näiden värifakkiintumisieni kanssa. Siinä missä rusehtava huulipuna näyttää itselläni omaan silmääni oudolta, pidän suuresti murretuista punaruskeista sävyistä luomilla. Hölmöä, ei kai? ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flame on kolmas Certified Organic Flora Eyeshadow -luomivärini Zuiilta. Runsaspigmenttinen ja samalla pehmeän helposti levittyvä koostumus on jo aiempien sävyjeni Chestnut ja Sunflower kohdalla hyväksi havaittu. On ihan mahtavaa, että luonnonkosmetiikaltakin saa nykyisin meikkejä, jotka kilpailevat täysin samalla viivalla tavallisen kosmetiikan kanssa. Zuii ei aiheetta saanut kauneustoimittajien Kauneuspilkku-tunnustusta I love me -messuilla :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä näette Flamen osana meikkiä. Kaunis ja vivahteikas syksyyn sopiva sävy, mä tykkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Korostaa vielä kivasti vihreitä silmiäkin! :)

Mites, jos ruskahuulet eivät kolahtaneet, niin entäpä liekkiluomet? :)

Luomiväri saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Liekkiluomi

  1. Girl, you’re on fire! Siis sopii sulle tosi hyvin. :) Ja oon samaa mieltä, se on tosi hyvä juttu, että nykyään saa tosi korkeatasoista luonnonkosmetiikaa myös meikkeissä. Sen ”huonous” ei ole enää normikosmetiikan käyttäjälle syy jättää kokeilematta luonnonkosmetiikkaa. :)

    Flame… Voisikohan tuo sopia meikäläisellekin? ^^

    Tykkää

  2. Mä luin otsikon monta kertaa Leikkiluomi ja mietin että en mä kyllä yhtään luomea nää alotuskuvassa :D :D

    Upea sävy :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s