Bernard Cassiere · Ihonhoito · Lavera · LivBox · Luonnonkosmetiikka · Lush

Tuunasin boksin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No nyt on jännää!! Olette varmaan jo huomanneet, että silloin tällöin joku bloggaaja pääsee tuunaamaan LivBoxin ja mikä parasta, piilottamaan sen! Ehkä ihan sairaan jännää! Oon jo nähnyt asiasta painajaisiakin, joten elävässä elämässä tän on pakko mennä hyvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on siis lokakuun boksi, jonka sain laittaa hieman omannäköiseeni uskoon. Mukaan sujautin Lushin (Snow Fairy mainittu!), Bernard Cassieren ja Laveran juttuja :) Ja se nyt ainakin tuli todistettua, että logistiikka-alalle musta ei olisi. Sen verran sain harmaita hiuksia näiden purkkien asettelusta ja boksin kansikin saattoi vähän revetä kun yritin tunkea sitä kiinni :D Näiden lisäksi boksin mukana tulee messulippu 16.-18.10. pidettäville I love me -messuille. Itse aion pyöriä siellä näillä näkymin ainakin sunnuntaina, joten vetäiskääpä hihasta jos näette :)

Homma menee niin, että mun vuoro piilottaa boksi on tiistai-iltapäivällä, aika lailla niihin aikoihin, kun ihmiset yleensä pääsevät töistä ;) Vihjevideo julkaistaan Purkkimafian Instagramissa @purkkimafia klo 16.30 ja mä julkaisen jo aiemmin päivällä jonkun pienen vinkin omalla tililläni @misspiggyspearls. Kaupunki on Helsinki! Sitten vain juoksujalkaa paikalle HETI kun tajuatte videolla näkyvän vihjeen. Mä seurailen tapahtumia pienen matkan päästä, oletettavasti ihan paniikissa, ettei vain kukaan random-ohikulkija löydä boksia (näin kävi unessani).

LivBox on kiva tapa saada kuukausittainen annos yllärikosmetiikkaa suoraan kotiisi/Smartpostiisi/Postiisi. Mikäli sulle ei vielä tule LivBoxia, niin sen saa tilattua näppärästi täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eipä sitten muuta kuin HAPPY HUNTING :D

5 vastausta artikkeliin “Tuunasin boksin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s